AGP 10.12.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 śniegu nasuło a po jakiemu to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.12.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 A ja tylko 13!!! Od razu mi lepiej! (Tych dwóch na strychu i wyłazu na dach nie liczę, bo jakoś tak się złożyło, że jeszcze ich nie myłam:oops:) No jak pałace sie pobudowało, to teraz trzeba służbę zatrudnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.12.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 śniegu nasuło a po jakiemu to?? po naszymu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.12.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Noż qrza twarz! Wpadłem na chwilę z gościnnego komputera korzystając, żeby za przytulanie przy kominku i za ciepłą kołderkę w przerwie w podróży podziękować i co widzę? ...tutaj też Jeże po Yetim jeżdżą! Oj doigra się wreszcie zaraza! Chyba zamiast lejka, to teraz ze szczotką drucianą do niej się wybiorę, co by odrobinę te igiełki przyczesać:cool: Komputer mi się na niskie temperatury obraził, dysk mam na wykończeniu i latem jakoś jeszcze działał, a teraz w sen zimowy zapadł - już w tamtym roku śpiączka go brała. Tak więc, bezbronny jestem i mnie jeż zagdacze... Nie pozostaje nic innego jak do TOWWiJ swój akces zgłosić... tylko "J" na "Y" koniecznie zmienić proszę Brazula trza było o oknach mówić - przetarło by się futrem. Ale tak w ogóle, to nie narzekaj - i tak masz łatwiej, bo u ciebie tylko górną połowę myć trzeba, dołu i tak nie warto;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 TOWWJiY - ciekawe, jak długi skrót powstanie... Póki co, mogę należeć."Nasuło" to też po góralsku. Jak w tej pastorałce: Wsyndy śniega nasułoA śnieg taki bielućkiCoby cysto dokołaMioł Jezusek malućki. Wiater zaduł zadymkomSyćkie drózki, chodnickiIno jednom ostawiłDo Jezusa kaplicki. Smreki w cuchy wystroiłGynśle włożył im w ręceCoby piyknie zagrałyMalućkiemu w stajence. Na polanak jedlickiZ warkocami do ziemieCysto piyknie umoiłW białe przywdzioł odzienie. W tom noc świyntom cichućkoByło w leśnyj dziedzinieGwiozdki błyskami w górzeKłaniały się Dziecinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 10.12.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 (edytowane) Witam wieczorową porą.Nadrabiam zaległości.Braza opuściła Uroczysko udając się do Uzdrowiska Kołobrzegiem zwanym. Jamles - ofiar w limitach brak, śniegiem GMINA się zajęła.Jesteśmy odkopani!!!Agduś następne foty za tydzień, ale już w zimowej szacieAgduś wierszyk zapiera dech w piersiach Miłego wieczoru Edytowane 10 Grudnia 2010 przez Szanowny Pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 10.12.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Yeti z rozpędu zapomniałem powiedzieć" bry wieczór"Futro masz szlachetnego rodzaju, szkoda je na okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.12.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Pozdrawiam Szanownego i ...........Szefową ... moją i Szanownego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Oooo, gwoździk! Dostałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.12.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 http://www.bandyci.org/img/bry.gif Znów szyfrują! http://www.bandyci.org/img/dobranoc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.12.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Oooo, gwoździk! Dostałeś? nie dostałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.12.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 po naszymu i syćka jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 13.12.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Witam serdecznie z rana. Nieźle sypie w lesie,ale droga odgarnięta. Na publicznej lód i ciężko się jedzie. Gwoździk witam Ciebie i całą Gwoździkową rodzinę.Scena pod modrzewiem trochę zasypana, ale latem pewnie będziesz mógł przy niej pograć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.12.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Gratuluję odgarniętej drogi. Po naszej rano przejechał pług. I dobrze, bo byśmy brnęły do szkoły po kolana. Też ciągle sypie pięknymi grubymi płatkami. Pewnie zaraz nie będzie widać efektów mojej porannej gimnastyki z łopatą, którą przy okazji połamałam. Podczas wczorajszej rozmowy z mamą usłyszałam "Ale wy nie macie zamiaru jechać do tego Czaplinka na Sylwestra?! " Może być trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 13.12.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Rozumiem rozterki Twojej mamy, ale mam nadzieję, że pogoda trochę odpuści i drogi będą przejezdne i bezpieczne.Nasz droga na pewno będzie odśnieżona na Wasz przyjazd nawet gdybym miał to zrobić łopatą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.12.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Mamie chyba nie o ten odcinek chodzi... Mam nadzieję, że da się przekonać. Na razie zagroziła, że jakby trzeba było, to ona wyjedzie od nas przed Sylwestrem, żebyśmy nie mogli jechać. Ot, taki mały szantażyk! Boję się, że źle sprawę rozegrałam usiłując ją uspokoić, że bezpiecznie doejdziemy. Teraz to może w ogóle nie przyjechać od nas na święta. Tak na wszelki wypadek, żebyśmy nie mogli jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 No masz ci los, zakwas nie doszedł do Gwoździka! Tak coś czułam, bo nic nie gadał... Szlag mnie trafia, bo już drugi raz tak mam, poprzednio do Amber nie mogło dojść. Gwoździku, dzisiaj też będę robić chleb, wyślę jeszcze raz! My, niestety, już wiemy, że nie damy rady dojechać, z przyczyn, o których Braza wie. Żal mi doopę ściska, ale nie damy rady, naprawdę. Braza - może jednak przyjedziecie do nas, co? Agdusiom też łatwiej byłoby dojechać, autostradą prawie pod sam dom. Przemyślcie, jest jeszcze czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 13.12.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Agduś no tak,trudna sprawa Depsia Braza odpowie jak wróci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.12.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 A gdzież się Braza szlaja? Czyżby do Perły Bałtyku w taką pogodę? Depsiu, wielka szkoda! Drugi raz się umawiamy i nie wychodzi spotkanie trójstronne. No ale do trzech razy sztuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 14.12.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Kolejny śnieżny poranek.Nie chciałbym przechwalić naszych służb drogowych, ale dzisiaj o poranku droga do Uroczyska była już odśnieżona!! Agduś Braza na wywczasach w Perle Bałtyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts