Agduś 14.12.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Nietrudno było zgadnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 No tak, mąż w dom, Braza do Kołobrzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 No tak, mąż w dom, Braza do Kołobrzegu. Taaa ...no dla mnie to wcale nie jest takie oczywiste ! Jakby to jeszcze lato ... zrozumiem ... Jakby Szanowny alergię na słońce miał ... zrozumiem... Jakby Szanowny plątał sie pod nogami dzień w dzień po 16-tej jak to w normalnych domach bywa ( nie umnie ) ...zrozumiem ... Ale tak ? To chyba tylko do konia ...to zrozumiem ( ups ! do kobyłki znaczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Brazula gospodarstwo na głowie Szanownego zostawiła i buja po świecie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.12.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Braza to w korku stoiszacunek dla Szanownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 14.12.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Witam wieczornieBraza wiedziała co robi...Pojechała do Perły autobusemW poniedziałek drzewo zatarasowało naszą drogę, bawiłem się w drwala, u młodej wywiadówka w szkoleDzisiaj pada i już napadało 50cm.Jutro łopata i do boju...młoda ma kółko teatralneCzwartek przygotować drewutnię do przyjęcia nowej partii drewnaPiątek- drewno przyjeżdża, Braza też mam nadziejęSobota JA i Młoda wyjazd do Szczecina na konkurs recytatorski, Braza wybiera się na świąteczny Jarmark do"miasta"To wszysko co ominęło i ominie Brazę w tym tygodniu, pewnie będzie zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.12.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Trzymam kciuki za konkurs!I też proszę o kciuki:- jutro konkurs recytatorski poezji angielskiej (Magda)- jutro rozstrzygnięcie konkursu na ulotkę (Wero liczy na laptopik własny)- w czwartek konkurs kolęd (Magda gra i śpiewa z koleżankami)- w piątek egzamin w szkole muzycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 14.12.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 kurcze trochę niebezpiecznie jeździć z zaciśniętymi kciukami ale zobaczymy co się da zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Na dzisiaj wystarczy kciuków. Magda wiersz powiedziała, wyniki będą później. Wero nie wygrała, a szkoda, bo by się laptopek sprzydał.Jutro konkurs kolęd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 15.12.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Może trzymałem za mało kciukówJeden mi by potrzebny do trzymania łopaty.Drogowcy zapomnieli dzisiaj o Uroczysku. Braza dzisiaj nawiedziła jej Wysokość Księżniczkę, jazda jutro.Jutro będę trzymał oba kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 No przecie, ja takoż trzymać będę, Agduś! Szanowny Panie - nie zasypało Was z kretesem? My w drodze do Berlina dzisiaj ciężkie chwile przeszliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 15.12.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Depsia było dosyć ciekawie,Katma prawie cała chowa się w zaspach.Ze śniegiem poradziłem sobie całkiem, całkiem.W oczekiwaniu na drogowców i dostawcę naszej szafy odśnieżyłem drogę w lesie!Niestety po drodze publicznej gorzej się jeździło niż po leśnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.12.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 ... Ze śniegiem poradziłem sobie całkiem, całkiem. W oczekiwaniu na drogowców i dostawcę naszej szafy odśnieżyłem drogę w lesie! Niestety po drodze publicznej gorzej się jeździło niż po leśnej. ... "po leśnej" można przeca saniami Ukłony dla Szanownego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 16.12.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Dzień dobry Pomysł z saniami przedni.Jak koniki zagoszczą w Uroczysku to pewnie będziemy się "rozbijali" saniami po okolicy Miłego dnia życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.12.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 No kurczę, co z tymi drogami??? Taż my trzy dni będziemy jechać do Uroczyska trzy dni wracać! Strach się bać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 16.12.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Nasza leśna droga jest przejezdna, ale publiczne są w fatalnym stanie przynajmniej te 6 kolejności odśnieżania.Dzisiaj idę umawiać się z "Dobrym człowiekiem " na kulig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 16.12.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 "Dobry człowiek" umówiony, będzie kulig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 To on konia ma? Czy za traktorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 16.12.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 "Dobry człowiek" ma kilka koni, sanie i wspaniałe bryczki.Jeżeli śnieg nie stopnieje w następnym tygodniu to kulig murowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts