Rom 02.01.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Tobie tez????U mnie też strasznie ślamazarne się forum zrobiło.Myślałem, że to u mnie coś radiówka nawala.Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Braza proszę w moim imieniu złożyć małżonkowi najserdeczniejsze życzenia urodzinowe. Dużo zdrówka, szczęścia i pomyślności No i jak najszybszego zakończenia planów budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Wszystkiego najlepszego dla Szanownego !!!!!! http://www.bulvar.pl/images/photos/1/3/8/207/__b_5a2ef2b7b2bbd84e4f95bc309c0928c4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.01.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Najlepsze zyczenia dla Szanownego. Powodzenia w urzedzie Fajnie jest miec plany i marzenia i najfajniej kiedy sie spelniaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 To i od nas serdeczne życzenia urodzinowe przekaż. Rzeczywiście wczoraj forum chodziło jak na korbkę. Ale u mnie w ogóle wszystko tak się otwierało.A nasza klasa od Nowego Roku przyspieszyła! Mają ponoć nowe cośtam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Szanowny Pan dziękuje wszystkim Wam za życzenia. Osobiście tego teraz nie może zrobić, bo własnie z córcią pojechali na dworzec - wybierają się w podróż do rodzinnych stron Szanownego i do naszych przyjaciół na Mazury. Jak wrócą, na pewno odezwie się juz pod swoim nickiem (jak narazie nie ma za wiele szans na zalogowanie się ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Braza kup mężusiowi drugiego kompa żebyśmy mogli z nim też pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Braza kup mężusiowi drugiego kompa żebyśmy mogli z nim też pogadać. Muszę to przemyśleć... Eeeee, jeden wystarczy, zmobilizuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Braza kup mężusiowi drugiego kompa żebyśmy mogli z nim też pogadać. Muszę to przemyśleć... Eeeee, jeden wystarczy, zmobilizuję się tak tak juz to widzę....dopuścisz go jak pójdziesz spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Braza kup mężusiowi drugiego kompa żebyśmy mogli z nim też pogadać. Muszę to przemyśleć... Eeeee, jeden wystarczy, zmobilizuję się tak tak juz to widzę....dopuścisz go jak pójdziesz spać No, nie wierzysz we mnie ..... ... to może i racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.01.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 dopuścisz go jak pójdziesz spać Wtedy to nie bedzie spala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 dopuścisz go jak pójdziesz spać Wtedy to nie bedzie spala no w sumie - świeta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Cześć Widzę, że jednak jest szansa na potomstwo brazy i szanownego dopuszczanie, ekhmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Drogi nasz Szanowny Panie!!! Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i pomyślności na urodzinki - oby jak najszybciej udało Wam się zrealizować wspólne marzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Cześć Widzę, że jednak jest szansa na potomstwo brazy i szanownego dopuszczanie, ekhmm Potomstwo to już jest jakoweś, nawet fajne, nie powiem. Skoro więc prototyp jest the best, to po co kombinować z ulepszaniem Depeesiu Szanowny dziekuję, chociaż z daleka. Aktualnie siedzi z potomstwem właśnie w pociągu relacji Białogard-Kętrzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dołączam się do życzeń dla męża i oczywiście życzę spelnienia Waszych wspólnych marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dołączam się do życzeń dla męża i oczywiście życzę spelnienia Waszych wspólnych marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 No to teraz dopiero będziesz siedziała na forum! Bo cóż innego możesz robić, gdy sama siedzisz w domku?Oj, posiedziałabym tak, posiedziała... pewnie 5 razy dziennie bym dzwoniła zapytać, co dziecka porabiają... No ale w lutym to ja wyjadę na tydzień bez dziecków i małżonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 A i pozwalam sobie, i owszem Ale to tylko dzisiaj. Jutro wybieram się do gminy i chcę na konie (przyszła dzisiaj zamówiona tranzela ), w sobotę o 14-ej jadę znowu do K-lina, a w niedzielę koniki. Tyłek mi pewnie zmarznie, jak diabli, bo u nas -8 i do tego straszliwa wilgoć i wiatr, ale co tam P.S. Juz co jakiś czas dzwonię, a oni do mnie A jeszcze nie dojechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 No to teraz dopiero będziesz siedziała na forum! Bo cóż innego możesz robić, gdy sama siedzisz w domku? Oj, posiedziałabym tak, posiedziała... pewnie 5 razy dziennie bym dzwoniła zapytać, co dziecka porabiają... No ale w lutym to ja wyjadę na tydzień bez dziecków i małżonka. Ja też tak chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts