19501719500414 05.01.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 to jak dobrze pójdzie, nie będziesz większa od Lary:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Mam nadzieję, bo jednak wolałabym ja jeździć na niej a nie odwrotnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Nie będę zapeszać. Tak se tylko porycze. Nawet jak nic z tego nie wyjdzie, to i tak uważam, że niektórzy powinni nosić na stałe aureole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.01.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 suchy chleb dla konia ............. zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 suchy chleb dla konia ............. zbierać Jakby co, to nie bedzie wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Ty Jamles już owies zbieraj, bo jak Ci przyjdzie tak po ziarenku "zu zamen" składać to się do Mistrzostw Świata nie wyrobisz:p Amalfi - mam nadzieję, że jednak wyjdzie, a z tą aureolą ... to wiesz, bywa że uciska...http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Wiem, że może uciskać, ale taką wirtualną to jakoś zdzierżysz. Jamles! To Ty zbieraj owies, a ja bede zbierała marchew, bo mimo, że na koniach sie nie znam, to mnie niejaka P. Beger uświadomiła, że konie bardzo lubią marchew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2011 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Wirtualna może być, ale ni uprzedzajmy faktów ... A konie lubią i marchew i owies ... pani B. widać zna się na koniach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.01.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Nie uprzedzajmy, masz rację. Już spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2011 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Tak chyba będzie lepiej ... Jutro co prawda wolne i w piątek wolne, ale chyba się z lekka sklaruję do stanu snu zwanym... Dobrej nocy wszystkim, papatki .... aaaa ... byłam uprzejma wpis popełnić w dzienniku - to informacja dla tych, którzy nie mają tzw. subskrypcji:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.01.2011 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Nie wiem jak Rasia, ale moja wielkość ma całe 160cm ... i to bez kapelusza!!!! Szeeee Dochtór:D ... im mniejsza butelka, tem większa trucizna ... często to powtarzam swej Ciemiężycielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 oj Braza jakbyś Ty miała 160 w kapeluszu to byś miała powód do narzekań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.01.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Zbieraliśmy juz na tak różne cele tu na fm, że moze i na warunki bytowe dla konia uzbieramy Zawsze mozemy jakś zrzute zrobić....tak sadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 ... im mniejsza butelka, tem większa trucizna ... często to powtarzam swej Ciemiężycielce Będę miła .... będę miła ... będę miła ..http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_10788_prev.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif Dzień dobry wszystkim! Najnowsze wiadomości: Fundacja ma już część pieniędzy na Larę, jutro będę wiedziała ile konkretnie bo Pani nie miała dzisiaj dostępu do tych informacji. Jeśli udałoby się dołożyć resztę to ja (na ten przykład) mogę ją adoptować, ale nie mogłabym kupić - tak więc koń byłby u nas z całym dobrodziejstwem, ale nie byłby naszą "właśnością" - takie są zasady Fundacji. Mi to osobiście nie przeszkadza ... teraz tylko kwestia jak jest ta brakująca kwota ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Tak właśnie myślałam, że adopcja. To bardzo dobra sytuacja, bo fundacja takim swoim adoptowanym podopiecznym opiekuje się do końca jego dni i również pomaga w jego utrzymaniu. A jak noga? Czekam na podanie kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Noga podobno już lepiej, to było silne stłuczenie ale opuchlizna schodzi. Ja też myślę, że adopcja to dobre wyjście! Zadzwonię do Ciebie jak już się wszystkiego dowiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 oj koniś ma jednak troszkę szczęścia w życiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.01.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Braza, Rasia , jak ja sie ciesze! Amalfi dzieki za cynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Kurczę, pół dnia mnie nie było, a tyle się nadziało!Jestem pod wrażeniem!!! Takim wielkim, że czcionki dostępnej tu nie wystarczy, więc pisze normalną. Trzymam kciuki ze wszystkich sił i obiecuję w wakacje rękę przyłożyć do przywracania Larze wiary w człowieka. Mogę ją miziać terapeutycznie, smakołyki pod nos podsuwać i obornik wyrzucać. Ywentualnie gwoździe wbijać podczas budowy stajni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 PS W dzienniku byłam i zobaczyłam to, co już i tak widziałam. A liczyłam na tapetę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts