braza 06.01.2011 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Tapeta będzie, za chwil parę, wczoraj już internet doprowadzał mnie do szału!!!! O tych gwoździach to ja zapamiętam - a nasz Ocynkowany Przyjaciel może być spokojny, Jego nie wbijemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Skoro go nie zjadłyśmy, to i nie wbijemy. A co do zjadania, to kiedy wyjeżdżaliśmy, jeszcze był, takoż my nie mamy go na sumieniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2011 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Był Rany, to moja latorośl pożarła No ja w każdym razie się nie przyznam!!! Wrzuciłam tapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.01.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Dziewczyny poszukuje takiego aniołka jak w kosciele stoja: jak sie wrzuci pieniazek to kiwaja glowa - moze wiecie gdzie szukac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.01.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 (edytowane) mhk, wygooglaj. Podrzuciłam kilka adresów chyba w komentach Depsi. Braza, tapeta pięknie wygląda. To chyba masz pierwsze całkiem wykończone i urządzone pomieszczenie! Gratulacje!Czemu wchodzą Ci tylko dwa zdjęcia? Ja wklejałam znacznie więcej do jednego posta.Czytałam gdzieś o internecie z Polsatu. Nie wiem, czy jest to powiązane z koniecznością zamówienia platformy cyfrowej czyli pakietu telewizji, ale ponoć internet ma być z satelity, w dowolnym miejscu Polski i jakości niebywałej. Weź się zainteresuj. Edytowane 7 Stycznia 2011 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Ta tapeta ma połysk? Fajna. Jeszcze łóżko do kompletu i kinkiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.01.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 dzieki probowalam ale ciagle takie badziewiaste tylko są !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 O matko, zaległości miałam na pół godziny samego czytania. A tutaj tyle się dzieje. Ja tak tylko chciałam zapytać: a ile taki koń marchewki potrzebuje mieć? Bo może mogłabym posiać trochę więcej... I ważam, że to byłoby bardzo dobre rozwiązanie z każdej strony, gdyby Lara znalazła się u Brazy. Braza zostałaby zmuszona do postawienia wiaty, a to jest najlepszy sposób, żeby zadziałać. Brazylka w końcu trafiłaby na stałe do domu, pod czuła opieke swojej Pańci. Oba koniki nie byłyby osamotnione, a tłumaczyła mi kiedyś Braza, że konie to powinny być w stajni co najmniej dwa. No i byłby powód, żeby powoli o agro myśleć! Aha - i jeszcze chciałam powiedzieć, że te Sylwestry po kolei u każdej to bardzo dobry pomysł jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.01.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 O kurcze ja tez dopiero co poczytalam - a ja z jakimis aniolkami wyjezdzam - dziewczyny jestescie wielkie!!! skladam poklony i na owies moge sie zlozyc jak bedzie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 (edytowane) Wieczorne Hej!!! Spieszę donieść: sprawa Lary zakończona. Fundacja zebrała całą kwotę, w poniedziałek jadą ją kupić. 4 osoby wyraziły chęć adopcji klaczki, ja byłabym piąta. I chociaż na razie jeszcze nie będzie w Uroczysku drugiego konika to i tak można z radością powiedzieć, że historia Lary zakończyła się happy end'em:yes: Rasiu - dziękuję bardzo - jeszcze raz!!! Jamles - no wiesz, też dzięki!! Serdeczne dzięki za poparcie i chęci pomocy dla Was wszystkich http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/156.gif A w sprawie zdjęć: nie wiem jak u Was, ale gdy wrzucę więcej niż pięć zdjęć - nawet gdy w grę wchodzą emotikonki z netu poprzedzone Murator zaczyna wrzeszczeć na mnie, że w jednym poście nie mogę wkleić więcej niż pięć zdjęć!!! Jeśli chcę wkleić więcej zdjęć muszę dokonać nowego wpisu - masakra!Sprawdzaliśmy wcześniej ofertę Polsatu i nic ciekawego nie mieli (ten satelitarny to tylko z nazwy satelitarny jest), ale zajrzałam teraz z ciekawości i okazuje się, że mają coś nowego. Sprawdzamy to. Depsiu, jak Twoje krzyże, niekoniecznie pańskie???http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif Edytowane 7 Stycznia 2011 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.01.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Dziękuję Brazuś za telefon i dobre wiadomości. Jak nie Lara, to jakaś inna sierotka trafi do Ciebie w odpowiednim czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.01.2011 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Troche mi szkoda, że Lara nie będzie brazowa. Ale i tak dobrze, że sie udało biedaczke uratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 No to bardzo się cieszę, że Lara będzie miała domek, to jest najważniejsze! Krzyże marudne, lepiej, ale nie chcą odpuścić, żebym mogła normalnie funkcjonować. Na poły więc unieruchomiona w pozycji siedzącej staram się coś szyć, haftować, robić, żeby nie wściec się z nudów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.01.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 T O tych gwoździach to ja zapamiętam - a nasz Ocynkowany Przyjaciel może być spokojny, Jego nie wbijemy:) Dzięki Bogu Skoro go nie zjadłyśmy, to i nie wbijemy..... ... ale dzieciom też zabrońcie mnie wbijać ... bo one mnie jednak zjadły CZEŚĆ PS. Nadrobiłem Twój dziennik Szefowo .... miło było poczytać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Cieszę się, że Lara uratowana, chociaż żałuję, że jej nie będę mogła miziać terapeutycznie. Końskich sierotek ponoć całe tabuny po Irlandii się włóczą - może jakiś transport zbiorowy??? Braza, no właśnie o tej nowości pisałam. Nie wnikałam głębiej w opis reklamowy, bo to i tak Ty musisz się dowiedzieć, czy w Uroczysku by hulało. Z opisu wynikało, że tak, bo polecali jako rozwiązanie dla tych, co to w rzadko zabudowanym terenie mieszkają, gdzie radiówki ani kablówki nie ma. To jakby pasowało do Uroczyska. Tylko nie jestem pewna, czy to już jest, czy ma być w tym roku uruchomione dopiero. Trzym rękę na pulsie, jakby co. Depsia, weź Ty kobieto pogadaj z tym dyskiem, bo on se jaja normalnie robi! Jakby nie słuchał, to mu możesz pogrozić forumem - takie egzorcyzmy odprawimy, że wleci na miejsce i tylko będzie ze strachu cichutko popiskiwał! http://www.bandyci.org/img/czarodziej.gifhttp://www.bandyci.org/img/rokita.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.01.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 PS. Nadrobiłem Twój dziennik Szefowo .... miło było poczytać .... Właśnie i ja doczytałem. Jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Egzorcyzmy, powiadasz... Podoba mi się! Dzisiaj prawie już normalnie funkcjonowałam, dopiero teraz musiałam skapitulować. Będzie doooobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 oj DPS-ia bo naślę na Cię moją siostrę pigułę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Jak przyjedzie razem z Tobą i zostaniecie na wczasy to welcome! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 tia jasne tylko że zaraz za nami przywlekły by się dziecka w liczbie sztuk 3 i już nie byłoby tak zabawnie;) no i nie wiem czy tak byś się cieszyła znając moją siostrę kłuje gadzina bez litości i często bez uprzedzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts