Chef Paul 22.01.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 bardzo proszę ... wytłumaczenie jest proste: To, że smakuje Ci bigos oznacza, że prawdopodobnie robiłaś bigos na winie. ... ... nie ma bigosu "nie na winie" ... "nie na winie" to jakieś substytuty i potrawy bigosopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.01.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 ... nie ma bigosu "nie na winie" ... "nie na winie" to jakieś substytuty i potrawy bigosopodobne ...Chefie- Mistrzem Kuchni jesteś przednim ... ale psychologia ma swoje prawa ... Podaję psychologiczny przepis bigosu na winie: Co się nawinie to do bigosu :) PS. stary kawał ... nie ja wymyśliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 No mój była "nawinie" ale czy on był wspaniałay to nie wiem ... córcia mówi, że dobry, ale Ona może mieć w tym swój cel... Ty Chefie się nie śmiej, bo ja o mało w depresję nie wpadłam potworną przez fakt, że nie smakuje mi ugotowana przeze mnie własnoręcznie potrawa!!!! Gwoździku, Ty mój Ocynkowany Przyjacielu, wiesz jak mnie pocieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.01.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Słuchaj, kobieto:klikniesz pod tym postem opcję Odpowiedź z cytatem.Skopiujesz wszystko to, co W CYTACIE pojawi się w ostatniej linijce postu, a będzie zaczynało się od .I to, co skopiujesz, wkleisz w swoim profilu, opcja EDYTUJ SYGNATURĘ, w miejscu, gdzie ma być link do dziennika. Proszę:Droga do Uroczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2011 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Ha, jestem genialna!!!! A wiesz dlaczego??? Bo podałaś mi linka do 5 strony, czyli tej samej a ja w swojej niepospolitej inteligencji domyśliłam się, że coś jest nie tak i zmieniłam na 10 - i oto odnośnik w sygnaturze już jest aktualny!!!! No nie mogę wyjść z podziwu normalnie ..http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 A ja dalej nie kumam, ale wpadłam do Was na momencik w przerwie dyżuru studniówkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.01.2011 02:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 ....ja też się wbijam ... pomimo, że nie wypada o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.01.2011 03:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Gwoździk, to o każdej chyba porzewpaść i wypaść może;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.01.2011 03:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 oczywiście ... należy jedynie pamiętać, aby liczba wpadów równa była liczbie wypadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Ha, jestem genialna!!!! A wiesz dlaczego??? Bo podałaś mi linka do 5 strony, czyli tej samej a ja w swojej niepospolitej inteligencji domyśliłam się, że coś jest nie tak i zmieniłam na 10 - i oto odnośnik w sygnaturze już jest aktualny!!!! No nie mogę wyjść z podziwu normalnie ..http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/116.gif Dobranoc! Całe szczęście, że jesteś genialna, bo ktoś genialny inaczej zmienił nam forum rok temu prawie i teraz każdemu wyświetla się inny numer strony w tym samym miejscu tego samego wątku! No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.01.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 http://www.bandyci.org/img/siema.gif Drzwi pięęęęękneeeee! Naprawdę! Natchnęły mnie pewnym pomysłem, ale muszę go zweryfikować.Jakże się cieszę, że wreszcie link prowadzi do ostatniej strony dziennika! Też mnie z leksza denerwowała konieczność ręcznego sterowania wędrówkami po forumowym Uroczysku.Ja też miałam przez czas jakiś podwojoną liczbę stron, ale ktoś mądry mi poradził, jak wrócić do normalnej i właśnie piszę na 636 stronie komentów. Bigos to jedyna potrawa, której mi brakuje po zrezygnowaniu z mięsiwa. Naprawdę. Jako że i tak nie każdy bigos mi smakował, bo smak do potraw z kapusty zawsze miałam specyficzny, to jakoś to znoszę. Teoretyzując bigos dla mnie to potrawa wykonana wyłącznie z kapusty kiszonej, bardzo kwaśnej, niewypłukanej z dodatkiem wody z tejże kapusty kiszonej i bez żadnych tłustych kawałków mięsa lub kiełbasy, za to z grzybami w zauważalnej ilości. Profanacja zapewne dla większości smakoszy bigosu.A kto miałby odwagę spróbować mojego kapuśniaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 ja:lol2: moja mama zawsze twierdzi że po moim kapuśniaku to świnia by trzy dni kwiczała:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.01.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Andrzej jęczy, że mu łyżka w zupie czernieje od kwasu... A moje dziecię sypało kwasek cytrynowy do ogórkowej, chociaż wrzuciłam dwie torebki utartych własnoręcznie kiszonych ogórków wraz z wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 widać że każdy ma inną tolerancję na kwas:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.01.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Musiałam przerwać tę interesującą dyskusję, ponieważ smażyliśmy chrust. Jakoś na urodziny Wero się nie udało, bo tynkowaliśmy łazienkę.Dla kontrastu mam jeszcze garnek wybornego kapuśniaku - łyżka czernieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 ło matko Aguś serca nie masz:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.01.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 ło matko Aguś serca nie masz:cry: Że niby dlaczego? Przeca nie każę nikomu zagryzać chrustem mojego kapuśniaku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 ale ja bym chętnie zagryzła:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.01.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 A ja nie mogę się oprzeć cytrynie kiedy kroję sobie plasterek do herbaty resztę sobie wyciskam do pyszczka. Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts