Gwoździk 29.01.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 ...noż qrwa lepiej trafić nie mogłaś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2011 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Sskoro po mleku tak się majaczy to dobrze, że nie pijam go za dużo i za często Ciotka Depsia, ja napisałam u Ciebie, że doszło do poczty, dalej nie chciało samo dojść i muszę po to pójść!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.01.2011 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Bingo!!! Chociaż przy Was to nie nerwica a śmiechowy ból części brzusznej grozi ... byś wyciągła z wody takie cóś to by Cię dopiero nerwica wziena http://www.chefpaul.net/Florida/FL20110129a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 O dżizas, Paweł, co to jest??? Braza - jak samo nie chce dojść, to trzeba jednak po to pójść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.01.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 O dżizas, Paweł, co to jest??? ... ... to jest jeden z półdupków nimfy morskiej tu wyciongłem drugi http://www.chefpaul.net/Florida/FL20110129b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.01.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ta nimfa morska trochę nieświeżo wygląda... Gotowanie jest nudne i beznadziejne! Czegokolwiek bym nie ugotowała, zawsze przynajmniej jedno dziecko stwierdzi, że to paskudztwo wstrętne i jeść nie będzie (no chyba, że to będzie makaron z serem lub inne równie zdrowe i bogate w witaminy jedzenie). Tylko Andrzej zje i pochwali, ale już sama nie wiem, czy mu wierzyć. Bo on wie, że jeżeli zacznie marudzić, to ja gotować przestanę. Nie lubię gotować!Piec nie umiem i jakoś mam mały zapał do nauki. Bo gdybym zaczęła, to byśmy jedli. Gdybyśmy jedli, to byśmy grubi byli (tzn. ja już jestem, ale zawszeć można bardziej). Braza, do śrutowania to sobie weź mokre - dłużej Ci zejdzie. Ewentualnie iglaste, które Katma przynosi,a le wtedy może Ci się terpentyną odbijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.01.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 O jaaaaaaa :o:o:jawdrop: O.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.01.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 ... to jest jeden z półdupków nimfy morskiej tu wyciongłem drugi Szefie ... a ty te półdupki to w celch kulinarnych wyciomgałeś czy ? ... nieee niemożliwe ... Popieram Agduś ... nie podmyła sie bestia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Jeżyśka, Ty mi wisisz za czyszczenie monitora!!! Nimfa morska, powiadasz... A co to jest, na miłość boską? Nawet wygooglać tego nie idzie, bo wszędzie tylko mitologia. Czyżby Jeżyśka trafiła...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 30.01.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Popieram Agduś ... nie podmyła sie bestia ! ..bleee ... ... ale w ustach Kolczastej jak zwykle ....śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.01.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Brazula ale jak już to iglaste szamać będziesz to nie pal broń Boziu bo jak Ci się terpentyną hepnie to pożar może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Chefie, nerwica mnie mało nie wziena na sam "fotograficzny widok" , aż strach dochodzić, co by było gdyby tak na żywca zobaczyć...Raaanyyyy - czy takie nie podmyte półdupki to się konsumuje czy w nie kopie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 30.01.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ale tu wesolo - po prostu czytac was to sama przyjemnosc - a czesto sobie tu przychodze zeby poczytac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.01.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Ta nimfa morska trochę nieświeżo wygląda... ... ... bo już w "zacnym" wieku ... to jak ma wyglądać ? ... jak młódka ? Szefie ... a ty te półdupki to w celch kulinarnych wyciomgałeś czy ? ... nieee niemożliwe ... Popieram Agduś ... nie podmyła sie bestia ! ... zjeść można wszystko ... trza tylko stosownie przyrządzić ... jednak akurat wczoraj łowiłem inną zagrychę ... tam nie podmyła cały czas się płucze przeca ... Nimfa morska, powiadasz... A co to jest, na miłość boską? Nawet wygooglać tego nie idzie, bo wszędzie tylko mitologia. ... ... no bo ja wczoraj "mitologicznie" łowiłem ... i dlatego na kolację miałem żeberka (nie nimfy) ... wołowe ... , aż strach dochodzić, co by było gdyby tak na żywca zobaczyć... ... ... nie zobaczyć a zahaczyć, (znaczy na żywca) ... ale za małą wędkę wziąłem http://www.chefpaul.net/Florida/FL20110129d.jpg pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Skoro to za mała wędka, znaczy się ta nimfa to spora sztuka jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.01.2011 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Noooo Szefie ! Aleś postawił ten sprzęt ! Jestem pod wrażeniem ! Ale marnujesz ten sprzęt kochany ...żywcem marnujesz ... na te nie podmyte półdupki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 31.01.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Noooo Szefie ! Aleś postawił ten sprzęt ! Jestem pod wrażeniem ! Ale marnujesz ten sprzęt kochany ...żywcem marnujesz ... na te nie podmyte półdupki ... Jeżuuuu.......Ty w końcu będziesz mieć mnie na sumieniu.......:rotfl:W końcu stary mnie Capnie i do wariatkowa wyśle..... Ale masz rację, takim sprzęcichem to można "wielorybe" wyhaczyć Edytowane 31 Stycznia 2011 przez Rynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.01.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Kozucha, to Ty jeszcze nie zauważyłaś, że już tam bywasz? To oddział otwarty wirtualny dla przypadków średniociężkich! I uważaj, bo jeżeli komuś gacie znów zginą, to będzie na Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ja tam swoje w kwestii gaci wiem, Galka widziała, jak koza na łeb zakładała! Tera to oddział się rozprzegł był, kiedyś to i apele wieczorne bywały i Dochtór na kanapie czerwonej (czasem i pod kanapą) zawsze jakieś pacjemtki miewał... Ech, piękne czasy byli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Widoczny efekt dobroczynnej mocy dochtora. Pacjenci wyleczeni we świat się powlekli... Edytowane 1 Lutego 2011 przez sipatka no błąd ort oczywisty !!!!! był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts