wu 06.02.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 nie nie latałam ale łaziłam jak głupia do roboty raz, drugi, trzeci przeziębiona, jeździłam wszystko załatwiać, a to dziecko chore a to mąż a ja nigdy czasu nie miałam chorować no to się zemściło:( nie pamiętam kiedy taka chora byłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.02.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Nie będę Ci prawiła kazań, bo sama taka gupia jezdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 lepiej mi że więcej takich głupich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.02.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Mnie nie przebijesz!Czy latałaś kiedyś po stoku z nogą skręconą w kolanie, żeby się zająć dzieckiem, coby małż mógł sobie pojeździć na nartach? Ba, żal mi było, że inni jeżdżą, więc po kilku dniach próbowałam też zjechać na nartach. Tyle mi rozsądku zostało, że najpierw podeszłam i spróbowałam na dole, a nie pchałam się na wyciąg, bo oczywiście jeździć nie mogłam. Do tego ostatniego nie przyznałam się lekarzowi, a i tak mnie obtańcował, bo przyszłam do niego po tygodniu (A co? Miałam innym cały dzień nart zepsuć? Taż by tyle minęło, gdyby Andrzej ze mną pojechał do Żywca!)A może biegałaś na zakupy, do szkoły i przedszkola z pełną świadomością, że masz zapalenie płuc? Do lekarza nie poszłam, bo by mi dał antybiotyk, a ja przecież karmiłam i nie mogłam przestać (Małgo miała prawie dwa lata)! Że kaszląc zerwałam sobie mięśnie międzyżebrowe, co sprawiało mi wiele radości przy każdym ataku kaszlu, to już był drobiazg.Ale ja tak miałam już dużo wcześniej. Kiedy koń mnie kopnął w kolano, to ja nie pojechałam do lekarza, bo to był początek wakacji, świetną prace przy koniach miałam załatwioną, al te głupie konowały to tyko w gips wsadzać potrafią. I miałam rację, bo mi się ta pęknięta rzepka sama zrosła! Wystarczyło tylko kilka różnych zabiegów jesienią (po wakacjach i wyjeździe w góry), a kolano przestało boleć i było jak nowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.02.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Agduś, po tym co wcześniej przeczytałem, to ja już wszystkiego się po was będę spodziewał... Piszę dopiero teraz bo z szoku wyjść nie mogłem. Wasz obraz statecznych żon i matek runął jak domek z kart, ale może tak lepiej... - my przeżyjemy wprawdzie wstrząs, ale wam lżej będzie, a może i się ktoś znajdzie, kto diagnozę właściwą postawi (choć leczenia waszych przypadków to nie wiem, czy się ktoś podejmie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.02.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Ewa, sprawdź, czy czasem Depsia nie leży pod domem. Może na miotłę wsiadła i poleciała przed siebie. A że ona niedowidzi, to i mogła w komin Twój trafić... Mąż poszedł sprawdzić, bo z mojego bełkotu nic nie mógł zrozumieć i myślał, ze ja jakiś atak nerwicy dostałam, a ja rzęziłam ze śmiechu. DPsi nie było. Yeti, nie przesadzaj. Wszystko musi mieć właściwe proporcje. Nic nie runęło, obraz pozostaje nietknięty. ale trochę rozrywki nam się też należy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Aguś no nie z całym szacunkiem to ja Cię nie pobiję Yeti to przykro odkryć że ideały są normalne:lol2: Ewa to dobrze że to mąż i w domu bo mnie jak koleżanka podrzuciła historyjkę jak facet kota spuścił i nieopatrznie zaczęłam czytać w pracy to dobrze że sama byłam i nikt nie wszedł bo od razu wołaliby panów z takim ubrankiem z długimi rękawami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Mnie nie przebijesz! Czy latałaś kiedyś po stoku z nogą skręconą w kolanie, żeby się zająć dzieckiem, coby małż mógł sobie pojeździć na nartach? Ba, żal mi było, że inni jeżdżą, więc po kilku dniach próbowałam też zjechać na nartach. Tyle mi rozsądku zostało, że najpierw podeszłam i spróbowałam na dole, a nie pchałam się na wyciąg, bo oczywiście jeździć nie mogłam. Do tego ostatniego nie przyznałam się lekarzowi, a i tak mnie obtańcował, bo przyszłam do niego po tygodniu (A co? Miałam innym cały dzień nart zepsuć? Taż by tyle minęło, gdyby Andrzej ze mną pojechał do Żywca!) A może biegałaś na zakupy, do szkoły i przedszkola z pełną świadomością, że masz zapalenie płuc? Do lekarza nie poszłam, bo by mi dał antybiotyk, a ja przecież karmiłam i nie mogłam przestać (Małgo miała prawie dwa lata)! Że kaszląc zerwałam sobie mięśnie międzyżebrowe, co sprawiało mi wiele radości przy każdym ataku kaszlu, to już był drobiazg. Ale ja tak miałam już dużo wcześniej. Kiedy koń mnie kopnął w kolano, to ja nie pojechałam do lekarza, bo to był początek wakacji, świetną prace przy koniach miałam załatwioną, al te głupie konowały to tyko w gips wsadzać potrafią. I miałam rację, bo mi się ta pęknięta rzepka sama zrosła! Wystarczyło tylko kilka różnych zabiegów jesienią (po wakacjach i wyjeździe w góry), a kolano przestało boleć i było jak nowe! Ha, cóż więcej rzec mogę - Agduś jaka jest, każdy widzi!!! Teraz wszyscy wiedzą, kto prawdę mówi, a kto wariat groźny dla zdrowia! I wypraszam sobie, ja w kominy nie trafiam, bo ze 2 lata temu od samego Chefa Paula prosto z Hameryki dostałam najnowszy model miotły i ona ma wszystko, także GPS!!! Ja NIGDY w kominy nie trafiam. Kiedyś mi się zdarzało w drzewa, przy lądowaniu , ale teraz to pieśń przeszłości. Z dachu mogły chochliki dachówkę chcieć zwalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 (edytowane) 2 lata? To już po gwarancji! Musiała się zepsuć! To Ty nie wiesz, że teraz tak robią, że psuje się zaraz po terminie gwarancji, żeby ludzie nowe kupowali? Ale ostatnio latasz w takim stanie, że nawet nie zauważasz tych skoszonych kominów! Edytowane 7 Lutego 2011 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Braza! Zgubiłaś się w lesie, czy cóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Szanowny Ją pewnie uziemił za te zberezieństwa z mchu i paproci:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Korespondencyjnie chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 przez neta najął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Braza! Zgubiłaś się w lesie, czy cóś? Tak, ale ja nie mam miotły z GPS-em!!!! A tak naprawdę, to dopiero się pozbierałam po szoku ... a miało się nic nie wydać, no!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Po jakim szoku? Coś przegapiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Żartujesz sobie ze mnie???? A dwie strony wcześniej kto te wszystkie tajemnice zdradzał, ja????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Aaaa! O to chodzi! Już zapomniałam prawie... No wydało się, wydało... Depsi argumentów w końcu zabrakło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Ty poczekaj, bo jak Depsia z szoku wyjdzie po zdradzonych tajemnicach to jeszcze poszuka tych argumentów i wiesz .... ale przyznaję - pół godziny leżałam bez ducha po przeczytaniu, a gdy już duch wrócił to kwiczał z radości jak nie przymierzając wieprzowinka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Ja się tam żadnych argumentów nie boję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.02.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Nooo... widzę, że tu wszyscy zdrowi... na głowę... Uwielbiam Was!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts