Agduś 04.01.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 No to wizytuj! A z dziennikiem nie poganiam. I tak można się wszystkiego dowiedzieć z komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Powiem szczerze, że trochę mnie ta sytuacja przygnębia - ale trochę!! Myśłałam naiwnie, że skoro jest taka możliwość, działki stoją puste i to od jakiegoś czasu, a ja chcę coś na nich zrobic fajnego to wszyscy powinniśmy być zadowoleni ! Ja - bo będę robić co lubię i gmina - bo trochę na mnie jakby nie było zarobi.Ech!! Naiwnośc!! To wszystko jest za bardzo skomplikowane!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Dzień dobry śpicie jeszcze???? ja już nie od 5:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Dzień dobry z samego rana! A coś Ty się tak wcześnie zerwał, Rom? Brazunia, będzie dobrze, nie daj się przekonać, że masz mieć 3 ha, bo to jakaś bzdura jest. Poza tym po prostu kupiłabym tę ziemię, gmina nie może Ci zabronić postawić siedliska, jeżeli masz 1 ha, a więc ilość ziemi ustawowo stanowiącą gospodarstwo rolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Dzień dobry z samego rana! A coś Ty się tak wcześnie zerwał, Rom? praca, praca, praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Cześć Kochani!!!! Dopiero wstałam - wstyd mi Romciu Ale to wina foruma - długo wczoraj siedziałam, za długo Depeesiu moja droga, nie dam się. Nie wiem, skąd te wiadomości o 3 ha i będę upierdliwa w gminie. Jak wspomniałam, jeśli pańci znowu nie będzie to się obozowiskiem rozłożę i nie wyjdę, dopóki nie wróci. I pojadę tam w końcu bez względu już na to, co mi powiedzą w gminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Zaciekawiłyście mnie tymi tematami agroturystycznymi. Gdzie można się na te tematy czegoś więcej dowiedzieć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Romciu - dużo dowiesz się z wątku agro - jest w stopce Depeesi! I to Depeesia właśnie jest bardzo mocno zorientowana w tym temacie, więc uśmiechnij się szeroko do Niej właśnie!! A pod jakim względem zainteresował Ciebie ten temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Moja żona zajmuje się dotacjami unijnymi i tak sobie pomyślałem.....fajny sposób na życie i jesczze kasę można na to dostać.....wydaje mi się że właśnie stoję na rozdrożu i zastanawiam się co w życiu robić...bo to co robię przestało mi się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 No i dlatego, że też pewne rzeczy przestały mi się podobać, ja zaczęłam się interesować gruntami rolnymi. A skoro Twoja Żona zajmuje się zawodowo dotacjami unijnymi, to masz pod ręką duże możliwości. Musisz chyba tylko wiedzieć, co chcesz robić - ja chcę hodować konie, moi przyjaciele na Mazurach maja gospodarstwo ekologiczne - naprawdę ekologiczne!! Pole do popisu jest!!! Próbuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.01.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Moja żona zajmuje się dotacjami unijnymi i tak sobie pomyślałem.....fajny sposób na życie i jesczze kasę można na to dostać.....wydaje mi się że właśnie stoję na rozdrożu i zastanawiam się co w życiu robić...bo to co robię przestało mi się podobać Z tym rozdrożem to mam podobnie Brażka a jaki jest właściwie Twój pomysł? Rozumiem, że konie, ale co dalej? Tylko "będziesz je wypożyczać" do nauki jazdy konnej czy jakieś noclegi również? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 brazunia nie probuj sie poddawac daj cynk ,kiedy jedziesz ...tzn..kiedy pluc zaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Dzień doberek Marjuszku Tak dokładnie sprecyzowanych planów to jeszcze nie mam, bo wszystko zależy od działki. Ale myślę o koniach z możliwością prowadzenia miejsc noclegowych dla dosłownie paru osób (4-5 pokoi), które lubia i chcą jeździć konno. Tam, gdzie są interesujące mnie działki jest ładny teren i można pojeździć konno. Oczywiście z czasem pewne pomysły albo "wezmą w łeb" albo się rozwiną. Na początek - konie i ewentualnie ich mini hodowla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 brazunia nie probuj sie poddawac daj cynk ,kiedy jedziesz ...tzn..kiedy pluc zaczac I za to Cię kocham A cynk dam ... na pewno!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.01.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Dzień doberek Marjuszku Tak dokładnie sprecyzowanych planów to jeszcze nie mam, bo wszystko zależy od działki. Ale myślę o koniach z możliwością prowadzenia miejsc noclegowych dla dosłownie paru osób (4-5 pokoi), które lubia i chcą jeździć konno. Tam, gdzie są interesujące mnie działki jest ładny teren i można pojeździć konno. Oczywiście z czasem pewne pomysły albo "wezmą w łeb" albo się rozwiną. Na początek - konie i ewentualnie ich mini hodowla! Tego pogrubionego to nie rozumiem Wszystko się uda, kwestia determinacji Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.01.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 brazunia nie probuj sie poddawac Mam Ja na oku , wiec spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Dzień doberek Marjuszku Tak dokładnie sprecyzowanych planów to jeszcze nie mam, bo wszystko zależy od działki. Ale myślę o koniach z możliwością prowadzenia miejsc noclegowych dla dosłownie paru osób (4-5 pokoi), które lubia i chcą jeździć konno. Tam, gdzie są interesujące mnie działki jest ładny teren i można pojeździć konno. Oczywiście z czasem pewne pomysły albo "wezmą w łeb" albo się rozwiną. Na początek - konie i ewentualnie ich mini hodowla! Tego pogrubionego to nie rozumiem Wszystko się uda, kwestia determinacji Będzie dobrze Mam nadzieję, że mi tej determinacji wystarczy - od dziecka nienawidziłam wszelkiego rodzaju oficjalnych pism i instrukcji, a teraz przyszło mi przekopywać się przez jakieś Ustawy - Boszszsz, ale bełkot!!!! I weź tu czowieku coś zrozum Dzięki Marjuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 brazunia nie probuj sie poddawac Mam Ja na oku , wiec spoko Witaj .... Wielka Siostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.01.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Wielka Siostro O cholerka , taki ladny tytul a ja na boso i bez kapelusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Wielka Siostro O cholerka , taki ladny tytul a ja na boso i bez kapelusza Zaraz coś podrzucę http://www.senzia.pl/images_menus_big/141/423e9e73ec214/SENZIA_kapelusze_med_11.jpg http://www.superobuwie.pl/photo/product_small/4/2/2/1_422452861e27.jpg Mam nadzieję, że pasuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts