jamles 13.02.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 tu piją czy wspominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Wspominają. Jutro szkoła! Buuu!!! Trzeba wstać rano! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.02.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 łooooo matko Agduś zaplułam monitor:rotf: jak Ty się za ciąg dalszy Uroczyska nie weźmiesz to temi rencami uduszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Zastanawiam się, czy Cię nie zacząć omijać... Niebezpieczna się robisz, groźby karalne stosujesz... Czy Twoje lekarstwa nie dają jakichś dziwnych skutków ubocznych??? Bo taka łagodna do tej pory byłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.02.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Kto z kim przystaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.02.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Agduś- http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a080.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Agduś pozory mylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 I wszyscy wiedzom, że to twoje wspomnienia, ino co tylko nieco zmodyfikowane. Llifting domku musowo zrobić, bo gość w łazience się wtedy zamknął, uciekając przed Tobą, kiedy koniecznie chciałaś sprawdzić, czy ma majtki w misie... W sumie - opowiadaj, masz ku temu wieeeelki talent, a ja to tylko samą prawde umiem. Chyba zacznę zapisywać historię zabaw w Sosnowym Lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 A Ty tylko o majtkach w kółko i bez przerwy! Uraz jakiś masz przez tę kozę sąsiadki czy cóś? I przypominam, że gość miał majtki w nosorożce, co się okazało, kiedy rzuciłaś się na niego z zamiarem gwałtu. Ale to było wcześniej - zaraz na początku imprezy. Tak gdzieś po drugim drinku tak Cię wzięło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Matko, to ja się przyznam skąd pomysł na drzwi tarasowe w mojej kuchni ... nie było wyjścia, Ktoś ścianę w tym miejscu naruszył był z lekka, z rana samego po nocnych Polaków rozmowach, w których ja osobiście uczestniczyłam na tzw. pół gwizdka ale mimo tego alkohol cały ,nabywany drogą kupna, przywożony z różnych krajów Europy i hołubiony przez Szanownego z samozaparciem godnym o wiele większej sprawy wyparował był w sposób niewiadomy.Czy ja muszę dodawać, któż tak ważny (i silny) gościł u mnie wtedy ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 nie mów że Agdusia ze ścianą wyszła była:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Nic nie mówię, jestem cicho bo i tak chyba za dużo gadam .... Córcia się rozchorowała i "z wód " wróciła - dlaczego w ferie, do cholery???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 15.02.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Braza dobrze , żeś swój dziennik w końcu rozpoznała i wróciłaś A córcię co za ch...o dopadło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 15.02.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 A Agdusie i DePSie niech zostawią moją kuzynkę w spokoju...ona i tak już dużo przez Was przeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Wypraszam sobie - żadnej ściany w Uroczysku nie naruszyłam! Pewnie o Depsię tu chodziło. A córcia nie mogła chorować u wód? Szybciej by wyzdrowiała - taż to uzdrowisko jest! Moje najmniejsze też smarkało w ferie, ale postanowiłam ryzykować, bo szkoda było czasu i okazji. Chodziła na basen i chrypiała, na łyżwy i smarkała, na narty i kaszlała, a zanim ferie się skończyły - wyzdrowiała! Na szczęście na tych objawach głównie akustycznych się skończyło i nic poważniejszego jej nie dopadło. Acz spoglądałam podejrzliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 no bo zaraz wyjdzie że to nie DPS-ia ani Agdusia skakały z dachu, wybijały dziury, tańczyły kankana i zdzierały bieliznę z siebie tudzież gości jak popadnie tylko wszystko to sprawka sąsiadowej kozy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Koza była ofiarą swojej żarłoczności - kto jej kazał te gacie jeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Mój Boże, mój Boże... Agduś, Ty już zaczynasz mieć nawykowe zrzucanie swoich win na mnie! Ja - ścianę u Brazy??? Ciekawe, ciekawe, tylko kto dłużej i częściej tam bywał, hę? kto si,ę czuje jak u siebie w domu, hę? Ja się nawet nie zbliżałam do tej ściany, bo w gościach byłam krótko, to Braza postanowiła uprzejmie nas obsłużyć! To po co miałam leźć do kuchni?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Depsia, ja nie mówię że ścianę to Ty, ale nie gadaj mi tutaj, że się do kuchni nie zbliżałaś!!!! A kto łakomytm wzrokiem patrzył na zlew pełen garów i cmokał z zachwytem nad taką ich ilością, no kto????!!!! No na pewno nie ja!!!! A jak powiedziałam, że zmywara pusta to się rzuciłaś do zlewu z prędkością światła mało po drodze ścianki do spiżarki nie rozwalając, bo za duży rozpęd wzięłaś!!!!!! Córcia jest na antybiotyku, wygląda jak zombi ... świeżutkie jeszcze, ale jednak zombi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Depsia, taż ja nie zrzucam! Ja się tylko zastanawiam, któż to mógł być. W końcu tłumy się po Uroczysku szlajały, Yeti na ten przykład i Gagaty, a kto jeszcze, to tylko Braza wie (albo powinna wiedzieć). Tę akcję ze zlewem to ja znam! Kurde, trzeba było Depsię zaprosić, kiedy zmywarka się zepsuła, a nowej nie było! Że też na to nie wpadłam! Pozdrów świeżego Zombiaczka od nas. Acz jestem lekko zdegustowana - też nie miała kiedy chorować! Chociaż i tak lepiej niż na ten przykład w okolicach Sylwestra tegorocznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts