braza 15.02.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Nooo, mówię Ci, jak poszła to ino gwizd słychać było!!!! Ja też nie wiem, na ki gwizdek zombiaczkowi to choróbsko, ale Ona już tak ma ... indywidualistka, zombia jej mać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Cześć zombia maci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 jak tam Zombiaczek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.02.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 I jak tam zombi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Wybaczcie, ale wczoraj to już w ogóle dopchać się nie mogłam, bo moje osobiste Zombi lepiej się poczuło i zaczęło nadrabiać zaległości towarzyskie na razie przez internet. Już nie chciałam być wredna i pozwoliłam dłużej posiedzieć.Jutro "z wód" moja psiapsióła przyjeżdża i co najważniejsze moją ukochaną kawę mi przywiezie! No ja być bardzo happy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.02.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 (edytowane) No proszę - szybsza o 4min byłaś. Właśnie napisałem: No to co z tą Zombi???!!!!!!!! ale ty się już przede mnie wcisnąć zdążyłaś Edytowane 17 Lutego 2011 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.02.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Musisz kupić swojego osobistego mamitopka - nie masz wyjścia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Wiem że muszę wiem, ale ja na razie nawet o odkurzaczu przestałam marzyć!!! Właśnie u Ciebie napisałam w nawiązaniu do Twoich dołów!!! Yeti - bo ja normalnie jak rakieta jestem, tym bardziej teraz, gdy córcia dyszy mi za plecami bo nie wszystkie zaległości towarzyskie już nadrobiła. W tej chwili spadam, idę łazanki robić żeby psiapsiółce coś zjadliwego jutro na talerz wrzucić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.02.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Kiedy mi za plecami coś dyszy, to robię się niebezpieczna! Kolejka jest i trzeba czekać (do jutra!). Nie ma lekko! Przynajmniej ten przywilej mi został! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.02.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 ........ moją ukochaną kawę mi przywiezie ............. to w giesie kawy nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.02.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Dała się dziecku wysiudać! Od razu widać, kto w domu rządzi... Wyjaśnię za nieobecną - ona taką kawę pije, którą tylko i wyłącznie w Perle Bałtyku można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.02.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Wyjaśnię za nieobecną - ona taką kawę pije, którą tylko i wyłącznie w Perle Bałtyku można kupić. to jakaś w porcie palona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.02.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Gewalia się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Phi, Sołtys też taką pije. My mamy ze zrzutów. Zoegas też jest dobra. Mnie i tak wszystko jedno, kawa każda niedobra jest, bo gorzka i herzklelot po niej się ma. Herbata - oooo, to jest szlachetny napój, z celebrą, zdrowotny i w ogóle. Do zlewu się nie rzucam, wcale, nieprawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Rzucasz się do zlewu! Tego się nie wyprzesz, bo kto Cię zna, ten potwierdzi! Kawa dobra jest, ale nie każda, tylko ten herzklekot... Przechlapane! A moją kawę bezkofeinową to Braza wyśmiewa http://www.bandyci.org/img/kawka.gif Herbatka też dobra jest. Zimą głównie ta z imbirem - piję po dwie-trzy dziennie, a to jak na mnie dużo. Zimą bywa jeszcze w wersji z rumem (skończył mi się) albo z mlekiem (po nartach, nie wiem czemu...). Latem rzadko, tylko w celach towarzyskich, raczej owocowa albo zielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Zaraz tam "rzucasz się". Ja tylko niesmiało zaglądam, czy czasem nie zostały po nas jakieś brudne naczynia, nie lubię okropnie... Do herbaty przyznaję sie w każdej ilości, kawa prawie bezkofeinowa też jest w porządku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Braza, znalazłam taki wewątek http://forum.muratordom.pl/showthread.php?173462-Internet-bezprzewodowy-kt%C3%B3ry-operator-najlepszy a tam takie rewelacje, że zaczęłam się zastanawiać, czy w Polsce działają dwie firmy o tej samej pomarańczowej nazwie. Par exemple:"Orange - brak limitów prędkości, nocne pobieranie bez limitu transferu za darmo na całą umowę, do abonamentu za 59zł przy zamówieniu przez internet dostajesz gratis 1GB co miesiąc, co razem daje ci 5GB, czyli najlepiej ze wszystkich. Jeśli przekroczysz limit możesz włączyć usługę cała naprzód - wraca pełna prędkość a 1MB kosztuje cie 5gr.""W Orange możesz dokupić dodatkowy pakiet danych jak ci zabraknie, np 1GB za 15zł, 2GB za 20zł, 0,5GB za 10zł. Poza tym masz jeszcze usługę cała naprzód (pisałem wyżej). Podejrzewam, że na wyższą opcję da się zmienić, wszystko inne się da więc pewnie neta też.Zapytaj w orange ile kosztuje modem obsługujący CDMA. Fajna sprawa, bo poza miastami, gdzie jest zasięg HSPA, internet zwalnia - na EDGE prędkość jest w granicach 200 kb/s. CDMA jest w większości tam gdzie EDGE i zapewnia 1mb/s. Fajna sprawa." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 DPS-ia Ty jak moja mama:lol2: jak ma przyjść do mnie to ja w panice rzucam się do zlewu bo wiem że pierwsze co zrobi to weźmie się za mycie garów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Zaraz tam "rzucasz się". Ja tylko niesmiało zaglądam, czy czasem nie zostały po nas jakieś brudne naczynia, nie lubię okropnie... ... ... zapraszam ... Larry nie może się ostatnio wyrobić http://www.daytonainternationalspeedway.com/Tickets-Events/Events/2011/DAYTONA-500/DAYTONA-500.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ha, dobrze, że zajrzałam, przy okazji i ja się załapałam na Agdusiowe rewelacje o orange, tylko dla mnie nie chciało jej się szukać. CDMA? W życiu nie słyszałam, ale zainteresuję się, bo ja ledwie mam EDGE, ledwie, czasem 1 kreska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts