DPS 13.03.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Oj, Mosewa, Ty sie sama prosisz, zobaczysz, jak Ci w pięty pójdzie... Pole fajne jest, bo ma się swoje ziemniaki, takie normalne, smaczne, a nie czerniejące po ugotowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mosewa 13.03.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Oj, Mosewa, Ty sie sama prosisz, zobaczysz, jak Ci w pięty pójdzie... Pole fajne jest, bo ma się swoje ziemniaki, takie normalne, smaczne, a nie czerniejące po ugotowaniu. A to przepraszam, więcej nie pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Te co kupuję (ziemniaki) nie czernieją, ciekawe no nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.03.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Moje czernieją, można z węglem pomylić. Brazuś, przypominam, że wiosna, więc lada moment modrzew zacznie się puszczać, miej oko Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.03.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Brazuś, przypominam, że wiosna, więc lada moment modrzew zacznie się puszczać, miej oko ...a czemu? Ma mu nie pozwolić, czy się przyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.03.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 .... na dłoniach mam blezy od grabi ..... od grabi sie mo ..... pyncklyrze, blazy to na piętach po 9 km a w sumie to i tak są ...... odciski:lol2: ..... mogę Cie prosić o uzasadnienie Twojego zdania odrębnego w tej kwestii? tak z czystej ciekawości bo mieszkam na wsi, a od urodzenia w małym:rolleyes: miasteczku( przeszło 40 tys), potem na wsi będącej obrzeżem tego miasta, teraz jest najlepiej, w pozostałych miejscach też było OK z wyjątkiem 10 lat w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Pyncklyrze ... blezy ... rany Jamlesik, jak Ty się w tym łapiesz???? Tolunia, pilnuję, nie przegapię i ... może się podłączę do niego, skoro Yetuś coś takiego mi sugeruje .... Witanko i siemanko! Padająco i zgniło jest u mnie, ale przeżyję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.03.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 No ja myślę, że się przyłączyć u mnie rano też było pochmurno i zgniło, ale się przejaśnia. Są szanse na słońce, czego i wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.03.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 od rana świeci, jak kto chce to poślę w kiblu (nie mylić z WC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Ja chcę! Co tam słońce, ale chcę zobaczyć ten kibel! Mosewa - to żarty przecie były, czego przepraszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.03.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 ......chcę zobaczyć ten kibel! http://www.agrojumal.com.pl/attachments/Image/wiadro_ocynk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Noooo, kibel mi się podoba!!! Mi też możesz taki podesłać (z odrobiną słońca też mile widziany) Poszłam się puścić z modrzewiem, ale on twierdzi, że jeszcze nie pora ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.03.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 mi też się kibel podoba cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.03.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Poszłam się puścić z modrzewiem, ale on twierdzi, że jeszcze nie pora ... :lol2: Moja wyobraźnia to zobaczyła :lol2: Braza, dostałaś kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mosewa 14.03.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Ja chcę! Co tam słońce, ale chcę zobaczyć ten kibel! Mosewa - to żarty przecie były, czego przepraszasz? Nie znam jeszcze dokładnie tego wątku/tematu, więc myślałam,że napisałam coś nie tak Wiosny chcemy wszyscy, bez dwóch zdań ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.03.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Pole fajne jest, bo ma się swoje ziemniaki, takie normalne, smaczne, a nie czerniejące po ugotowaniu. Andrzejowi kierowca przywozi prosto do pracy na zamówienie worke takich, które nie czernieją. Prosto z prawdziwej wsi i prawdziwego pola. ...a czemu? Ma mu nie pozwolić, czy się przyłączyć? Przegłosowano, że ma się przyłączyć, ale co Szanowny Pan na to??? Poszłam się puścić z modrzewiem, ale on twierdzi, że jeszcze nie pora ... A to śpioch! Weź go jakoś (p)obudź! :lol2: Moja wyobraźnia to zobaczyła :lol2: Braza, dostałaś kosza. http://wiklina.files.wordpress.com/2010/10/kosze-wiklinowe-na-liscie.jpg?w=500&h=333 Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.03.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Poszłam się puścić z modrzewiem, ale on twierdzi, że jeszcze nie pora ... No nieźle! - za chwilę przecież tam nie tylko modrzew, ale całe Uroczysko rozpustne będzie! Braza, bądź czujna i zbieraj siły - zanosi się na uogólnioną wiosenną orgię...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Łoooo - będzie orgia z kiblem w tle? Nieźle, naprawdę nieźle. Nie wiem, co na to niewinne dziecię Brazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.03.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 To się wyyyytnieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Łoooo - będzie orgia z kiblem w tle? Nie wiem, co na to niewinne dziecię Brazy. to zależy dla kogo ten wywiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts