Chef Paul 17.03.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 ... właśnie sobie wpierdzielam na późny obiadek kapuśniaczek z fasolą na goloneczkach ... MNIE nie szkodzi smaczniutkie pozdróweńka ps - zara idę zapalić przednie kubańskie cygarko (ostatnie, ale nastepne już w drodze) i zapić sklaneczką (wielkości małego wiaderka) "single malt" ... chyba nie zaszkodzi ps - ktoś chętny do skoszenia u mnie trawki, ... się jakoś dziś rozleniwiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Chefie, nie wiem co komu szkodzi, mi tam rybka na co umrę Tolunia, ja jestem fifty fifty, aktualnie wypracowywana jest decyzja ... ciężko wypracowywana ... Wiatrodzień był taki, że parę razy prunda wywiewało z Brazolandii, ale przeżyłyśmy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 nie szkodzi tak se tu pogadać o czymkolwiek:wiggle: a gdyby ktoś pytał w sprawie sprzedaży Krużewnik, to ja jestem na NIE. Podobno zanim się komuś poradzi, trzeba w jego butach pochodzić... Ja nie radzę. Chociaż o tym domku w Niepołomkach czasem wspomnę (idiotycznie, bo dokąd bym na wakacje jeździła?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Chefie, nie wiem co komu szkodzi, mi tam rybka na co umrę Tolunia, ja jestem fifty fifty, aktualnie wypracowywana jest decyzja ... ciężko wypracowywana ... Wiatrodzień był taki, że parę razy prunda wywiewało z Brazolandii, ale przeżyłyśmy!!! Na co, to w sumie rybka, ale kiedy, to już różnica... Robiłaś kawę w kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Tiiiaaaa ... to faktycznie z lekka idiotyczne ... Psia krew, głodna jestem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Tiiiaaaa ... to faktycznie z lekka idiotyczne ... Psia krew, głodna jestem!! Ty się chyba nie odchudzasz, to se coś zjedz. Idiotyczne, ale tylko trochę. Bo na Sylwestra byłoby bliżej. A przy okazji - o świętach myślisz? Bo wymówek nie przyjmę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.03.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Na co, to w sumie rybka, ale kiedy, to już różnica... ... ... kiedy ? ... nie bardzo mamy na to wpływ ... młodzi i zdrowi odchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Robiłam!!!! Do termosu nawet zrobiłam, bo cholera wie, ile jeszcze razy go wywieje, tego prunda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 O świętach myślę cały czas, kilka osób już pytałam. Jedni absolutnie są na nie, bo rodzina, inni mają pomyśleć. Tak Chefie, masz rację, za dużo młodych ludzi odchodzi zbyt wcześnie. Na to naprawdę nie mamy wpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 No niby macie rację, a mnie jakoś się nie chce prowadzic poważnych dyskusji w tej chwili. To ci inni niech myślą intensywnie i pozytywnie. A Szanowny Pan nie pytał? Bo wspominał coś o znajomych zainteresowanych być może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 (edytowane) Szanowny aktualnie zajęty jest projektowaniem stajni, garażu, drewutni i pomieszczenia gosp. w jednym - sama jestem ciekawa co Mu z tego wyjdzie ... Ale na pewno będzie nagabywał krewnych i znajomych (Królika też) bliżej końca rejsu. Idę coś wszamać, bo zwariuję!!!! Edytowane 17 Marca 2011 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Smacznego! Też głodna jestem, ale CEL w tym mam i to mnie na razie powstrzymuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.03.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 ... Idę coś wszamać, bo zwariuję!!!! ... smacznego życzę ... również głodny nie mogę zasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Przytargałam sobie sałatkę jarzynową ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.03.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Przytargałam sobie sałatkę jarzynową ... ... dorzucił bym jajca i śledzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Luubię, ale majonez taki kaloryczny jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Jajca są, ale o śledziu to mogę pomarzyć, nie umiem takiej robić, aż wstyd ... Moja Ciocia robi taką z fasolą i śledzikiem .... raaanyyyy, coś cudownego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.03.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Jajca są, ale o śledziu to mogę pomarzyć, nie umiem takiej robić, aż wstyd ... Moja Ciocia robi taką z fasolą i śledzikiem .... raaanyyyy, coś cudownego!!!! ... to "wyjmnij" matiasy z oleju, podziabaj na kawałki, dodaj trochę różowej fasoli z puszki i opcjonalnie utartych na bardzo grubej tarce marynowanych buraczków ... gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Oooooo ... na to nie wpadłam ... a czerwona fasola Kidneya może być? Próbuje obejrzeć film, do którego link Ew-ka wkleiła w KK o "pewniakach" na drodze Diabli mnie biorą, bo 7 minut filmu ładuje mi się już od prawie 30 minut, ale to co już udało mi się obejrzeć jest... przerażające!!! Zreszta, sami obejrzyjcie, jak chceciehttp://www.funiaste.net/3868,75624,filmik.htmlKażdy powinien właściwie go obejrzeć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Chyba pójdę sobie zrobić jakąś surówkę na śniadanie... Wczoraj poszłam spać bez kolacji. Popijam gorzką herbatę. Najchętniej bym się schowała w jakiejś dziurze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts