sipatka 24.03.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Rasia, dawaj ku mnie! Takiej Ci pomidorowej ugotuję, że cały ogród skopiesz!!!!!! Ja nie wiem co jest grane, ale tak dużo tu gadacie o tej pomidorowej brazy że ja chyba poproszę o jaką miskę zupy - TEJ ZUPY. Może być pocztą, byleby tylko nie skisła w podróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Sipatka, to Depsia gada że taka the best, ale z drugiej strony Depsia to degustatorka jest to i chyba wie co mówi ... A jak chcesz spróbować, to dołącz do carawaningu:rolleyes: I się tak nie kulaj ze śmiechu bo to żywa prawda jest!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 I mam problem z oświetleniem (czyt.: kinkietami) w salonie. To w myśl powiedzenia: "Osiołkowi w żłobie dano...". Podoba mi się kilka propozycji i za diabła nie wiem, które wybrać. Ponieważ moje najpiękniejsze lata przypadają na epokę Gierka zapytam po ichniemu: Pomożecie???? Dla przypomnienia - sypialnia I kinkiety, które mi wpadły w oko http://oswietlenie.dom.pl/7866-3330-thickbox/plafon-kinkiet-gecko-2.jpg http://oswietlenie.dom.pl/7910-3370-large/kinkiet-chimo.jpg http://sklep.kim-jaroslaw.pl/galerie/m/massive-petrol-52130-43_1102.jpg To myślcie Kochani! Kinkiety mają wisieć nad łóżkiem, żeby nie było nieporozumień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.03.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 te drugie wybierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Raaajuuu, Gwoździku, ale Ty szybki jesteś!!!!! Przyznaję, że też mi się podobają, ale na razie nie podam mojego faworyta! A może jeszcze coś innego komuś wpadnie w oko, jestem otwarta na propozycje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.03.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Raaajuuu, Gwoździku, ale Ty szybki jesteś!!!!!.... nie zawstydzaj mnie publicznie ....Przyznaję, że też mi się podobają, ale na razie nie podam mojego faworyta!... analizując te zdanie, sądzę, że wybrałaś numer 1 - zgadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Pudło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.03.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 no to nr 3 .... No żesz kurde, teraz to na pewno zgadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 To była łatwiznaaaaa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Dwa albo trzy (ze wskazaniem na dwa ze względu na kolor trójki - chyba rudawy, więc może się gryźć z różowym). Jedynka raczej do biura. Depsiu, a jaki problem, żeby 8 godzin iść? Po płaskim? Pikuś! W bieganiu zawsze byłam krótkodystansowcem - przy dłuższych się dusiłam. Za to chodzić mogę godzinami. A trasy ośmiogodzinne to po górach i z plecakiem robiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 No właśnie ta trójka ... tak mi leży, w oczy mnie kłuje, ale to ryżawe ... noż qurczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Jak dla mnie - dwójka, będą ciekawe refleksy na ścianę rzucać. Agduś - kiedyś to i ja tak latałam, teraz, jak tyle ważę, to nie mam siły tego cielska tyle godzin dźwigać. I krzyczą "Matko Boska", bo pomocy wzywają, bo jak można w tym wieku mieć taką figurę? To nieprzyzwoite jest i niesprawiedliwe! I w ogóle - zaczęłam się zastanawiać, dlaczego niektórzy na MÓJ widok mówią słabym głosem: "O q...a..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 I w ogóle - zaczęłam się zastanawiać, dlaczego niektórzy na MÓJ widok mówią słabym głosem: "O q...a..." To się ciesz! W tym zawodzie jednak wygląd jest ważny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 To nieprzyzwoite jest i niesprawiedliwe! I w ogóle - zaczęłam się zastanawiać, dlaczego niektórzy na MÓJ widok mówią słabym głosem: "O q...a..." To się ciesz! W tym zawodzie jednak wygląd jest ważny... http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/112.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.03.2011 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Trzeci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.03.2011 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Dwa albo trzy (ze wskazaniem na dwa ze względu na kolor trójki - chyba rudawy, więc może się gryźć z różowym). Jedynka raczej do biura. Jak dla mnie - dwójka, będą ciekawe refleksy na ścianę rzucać. A dla mnie trójka, ale może dlatego, że ja tam ryżego nie widzę (ale 2 też niezła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.03.2011 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ... ... Pomożecie???? ... To myślcie Kochani! Kinkiety mają wisieć nad łóżkiem, żeby nie było nieporozumień Jakiekolwiek ... aczkolwiek ... bez "dyndającego" kabla ... ... I w ogóle - zaczęłam się zastanawiać, dlaczego niektórzy na MÓJ widok mówią słabym głosem: "O q...a..." ... obaczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 O q...a, już się boję... http://1.1.1.5/bmi/www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Nooooo, to teraz proponuję określić się konkretnie: 2 czy 3, bo mi to akurat robi różnicę!!!! Licytujcie Przyjaciele, a który wygra na tego bęc!!!! Wieczorek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.03.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 A ja poproszę o jeszcze jakieś inne, bo z tych trzech nie ma czego wybrać . tylko nie bij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts