Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

a od wczoraj dzielnie walczę z pozimowymi śmieciami - narazie wygrywam, za to wieczorami jestem totalnie złachana i szczerze mówiąc to inteligencją nawet mnie szympans przewyższa ... no siary bym sobie tylko narobiła:rolleyes:

Jak ja Cię dobrze rozumiem... :rolleyes:

Jak wracam wieczorem do domu to aż wstydzę się odezwać ;)

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A dlaczego miałoby nie wyjść? :eek:

Przecie z tym, jak u każdego rolnika - posadzi, posieje, a potem samo rośnie. :lol2:

oooo, wlasnie o mialam napisac! :) Wsadzi taki rolnik sadzonke czy ziarenko, zalozy noge na noge, pilota od TV do reki a za dwa lub trzy mieisace plon zbiera jak ta lala :-) ;);):bash:

Braza, przeciwnika musisz docenic! To co ze zasialas, podlalas i masz nadzieje??? ;) Trza chyba jeszcze dobre bozki zatrudnic na konkretne wsparcie ;)

BTW w szuflandii ;) hodowle mamy takie :)

http://dukapolska.com/upload/image/shop/product/13/167/5015274-pojemnik-na-ziola-trio_big.jpg

i wszystko wyrasta ;)

No bardzo ładne hodowle, bardzo!

Moja bazylia dopiero wschodzi w skrzynce, a rozmaryn to ani czubka nosa jeszcze nie pokazał.

I pilot, kurna, wytarł nam sie od częstego używania. ;) :lol2:

Ambercia, hodowla galanty! Chyba sobie takową założę ... w Biedronce mają bazylię ale jak dobrze poszukam to i jakoweś inne się znajdą;) A bożka żadnego zatrudniać nie będę, jeszcze sobie wynagrodzenia zażyczy ... w ogrodzie przyjęłam zasadę: "Przetrwają najsilniejsi!!" Ciekawe ... czy zostanie mi coś więcej poza chwastami ...:rolleyes:

Wieczorne dobry ... pogięło mnie totalnie, ale jak się człowiek nudzi to tak ma ... wypowiedziałam wojnę trawie i zielsku w ogródku warzywnym, łopata mało się nie zapaliła, taka była rozgrzana ... ja ledwo zipię, a trawa i zielsko jeszcze mają się świetnie .... nooooo już niedługo .....

...a wiecie, ja nie wiem co się od wczoraj u mnie na działce działo:jawdrop:, pełnia jaka była czy co...

Wczoraj wysiałem rzeżuchę i cząber (jak DPSia kazała) i dzisiaj jak poszedłem je podlać to...:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

...mają już prawie 5cm.

...a może to od tego promieniowania z Japonii?:confused:

Yeti, a może to chwasty jakieś? Przyjrzyj się dobrze...

Ja szczypiorku nie siałam, a rośnie jak szalony. Królik go dzisiaj podgryzał - ciekawe, ile zostało...

Jutro powinnam pomalować deski na półki do pracowni, pomalować płot, rozrzucić kompost, przekopać warzywniak... Co by tu jeszcze?