Moose 30.03.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 a od wczoraj dzielnie walczę z pozimowymi śmieciami - narazie wygrywam, za to wieczorami jestem totalnie złachana i szczerze mówiąc to inteligencją nawet mnie szympans przewyższa ... no siary bym sobie tylko narobiła:rolleyes: Jak ja Cię dobrze rozumiem... Jak wracam wieczorem do domu to aż wstydzę się odezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.03.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Jak ja Cię dobrze rozumiem... Jak wracam wieczorem do domu to aż wstydzę się odezwać a wystarczy do roboty piwa nie brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ja się odzywam. Zazwyczaj tak: o maaatkooo... jak mnie wszystko boooliiii... o jasooooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.03.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A dlaczego miałoby nie wyjść? Przecie z tym, jak u każdego rolnika - posadzi, posieje, a potem samo rośnie. oooo, wlasnie o mialam napisac! Wsadzi taki rolnik sadzonke czy ziarenko, zalozy noge na noge, pilota od TV do reki a za dwa lub trzy mieisace plon zbiera jak ta lala ;) Braza, przeciwnika musisz docenic! To co ze zasialas, podlalas i masz nadzieje??? Trza chyba jeszcze dobre bozki zatrudnic na konkretne wsparcie BTW w szuflandii hodowle mamy takie http://dukapolska.com/upload/image/shop/product/13/167/5015274-pojemnik-na-ziola-trio_big.jpg i wszystko wyrasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 No bardzo ładne hodowle, bardzo! Moja bazylia dopiero wschodzi w skrzynce, a rozmaryn to ani czubka nosa jeszcze nie pokazał. I pilot, kurna, wytarł nam sie od częstego używania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ambercia, hodowla galanty! Chyba sobie takową założę ... w Biedronce mają bazylię ale jak dobrze poszukam to i jakoweś inne się znajdą A bożka żadnego zatrudniać nie będę, jeszcze sobie wynagrodzenia zażyczy ... w ogrodzie przyjęłam zasadę: "Przetrwają najsilniejsi!!" Ciekawe ... czy zostanie mi coś więcej poza chwastami ... Wieczorne dobry ... pogięło mnie totalnie, ale jak się człowiek nudzi to tak ma ... wypowiedziałam wojnę trawie i zielsku w ogródku warzywnym, łopata mało się nie zapaliła, taka była rozgrzana ... ja ledwo zipię, a trawa i zielsko jeszcze mają się świetnie .... nooooo już niedługo ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.03.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 a wystarczy do roboty piwa nie brać To może jednak, trza brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 To może jednak, trza brać fakt, po trzecim się lepiej gada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Hehe, jednak nawet Ty nie wytrzymałas, jak Ci w ogrodzie draństwo się panoszy. Lecę i ja się na draństwie wyżyć zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 mój szczypiorek i pietruszka już z 5 centymetrów w doniczce mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.04.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 mój szczypiorek też ma tak z 5 centymetrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.04.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 mój szczypiorek też ma tak z 5 centymetrów nie wiem czy jest sie czym chwalic a moja bazylia wyrosla na 15 z hakiem Brazunia, widze ze pelna geba obrabiasz wlosci!!!! Matko, alez u Ciebie musi byc pieknie! ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ambercia ale ja swoje dopiero siałam 22 marca:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.04.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ambercia ale ja swoje dopiero siałam 22 marca:lol2: no to SZACUN!!!! A czym "pedzisz" to zielsko, ze tak rosnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.04.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ...a wiecie, ja nie wiem co się od wczoraj u mnie na działce działo:jawdrop:, pełnia jaka była czy co... Wczoraj wysiałem rzeżuchę i cząber (jak DPSia kazała) i dzisiaj jak poszedłem je podlać to...:jawdrop: ...mają już prawie 5cm. ...a może to od tego promieniowania z Japonii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.04.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Yeti, a może to chwasty jakieś? Przyjrzyj się dobrze...Ja szczypiorku nie siałam, a rośnie jak szalony. Królik go dzisiaj podgryzał - ciekawe, ile zostało... Jutro powinnam pomalować deski na półki do pracowni, pomalować płot, rozrzucić kompost, przekopać warzywniak... Co by tu jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ambercia noo wodą z kranu:lol2: ale stoją sobie przy oknie cały dzień, światła dużo mają i słonka, cieplutko to może to dlatego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.04.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Widać nowy domek ma taką atmosferę, że wszystko tam nad podziw pięknie rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 borówki też mi na balkonie kombinują puszczanie listków to ja nie wiem Aguś:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 prawie 5cm to mają Depesiowe amiszeradiski też już wylazły z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts