braza 26.08.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Braza trzymam kciuki za ta najlepsza dzialeczke i ten okropny BIK ktory tez nam dal popalic. Witaj Dorbie Trzymaj, trzymaj. Bardzo mi się przydadzą wszystkie zaciśnięte kciuki Oj, ten BIK a właściwie banki, które do tego BIK-u kurcgalopkiem dane ślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2007 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Dobry wieczór, ja w sprawie tej porzeczkowej z finladzkiego kraju Starczy i dla mnie?? No a jak Zaczątek już jest http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/003/327.jpg Zdrowie nas wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 26.08.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 puk, puk-to ja gość niedzielny. Wpadłam dzisiaj przypadkiem na twój dziennik-powiem Ci ze jestem pod dużym wrażeniem.Twarda z ciebie sztuka .Twoja walka o swój kawałek ziemi jest imponująca. Nie ma takiej możliwości, żeby sie nie udało-na pewno znajdziesz taka działeczkę, ze będzie najpiękniejsza z tych wszystkich i najtańsza z możliwych . Twój upór będzie wynagrodzony-czuje to po kościach. Napisz mi czy udało ci sie w końcu załatwić kredyt i w jakim banku? Jeśli wspomniałaś o tym to przepraszam ,ze mi umknęło. Południe pozdrawia Północ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2007 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witaj Lucyna1 Kredytu jeszcze nie załatwałam z tej przyczyny, że nie ma na co Działki znaleźć nie mogę. Ale po rozmowach z narazie dwoma bankami szansa na jego otrzymanie jest realna Oby tak się stało Dzięki za wsparcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.08.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Wszystkie majstry takie som Nie, "co któryś" tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2007 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Wszystkie majstry takie som Nie, "co któryś" tylko Uffff Ale się napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.08.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witaj wdzięczna Brazo. Tak sie składa, że też będę budować Wdzięcznego, tyle tylko, że ja już mam działeczkę ( w spadku po babci). Jak czytam Twój dziennik to mnie szlag trafia, że człowiek chce a nie może, ale tyle juz wsadziłaś w to nerw, zaangażowania, ale i serca, że musi Ci sie to udać. Gorąco w to wierzę i trzymam kciuki coby działeczka była debeściarska. I jeszcze tak na marginesie, czy Klincia Wysłała Ci zdjęcia? Pytałam sie już o to na forum wdzięcznego, ale tam ostatnio nie zaglądałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2007 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witaj Edmar07. Cieszę się bardzo, że jest więcej Wdzięcznych w naszym pięknym kraju. Dziękuję za słowa otuchy. A odpowiadając na pytanie, niestety, Klincia się wyłamała Nie dostałam zdjęć. I właśnie miałam zamiar wejść do tematu Wdzięcznego i przypomnieć Jej o sobie, co też za chwilę niniejszym zrobię Pozdrawiam i życzę powodzenia w budowaniu. Nie zauważyłam, czy piszesz dziennik? Chętnie bym poobserwowała Twoje zmagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.08.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 . Nie zauważyłam, czy piszesz dziennik? Chętnie bym poobserwowała Twoje zmagania Może się zdecyduję, choć wielu szczegółów już nie pamiętam, bo całe to zamięsznie wokół budowy trwa jakieś 5,6 lat i nie chciałabym się gubić w zeznaniach. Ale pomyślę pomyślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2007 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 . Nie zauważyłam, czy piszesz dziennik? Chętnie bym poobserwowała Twoje zmagania Może się zdecyduję, choć wielu szczegółów już nie pamiętam, bo całe to zamięsznie wokół budowy trwa jakieś 5,6 lat i nie chciałabym się gubić w zeznaniach. Ale pomyślę pomyślę... Myśl..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.08.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 nie myśleć za dużo tylko DZIAŁAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2007 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 nie myśleć za dużo tylko DZIAŁAĆ Też się zabieraj do roboty Oglądałam te Twoje cuda na stronie. Piwniczki takie, że wolę się Wam nie narażać, nie chciałabym w którejś wylądować Ale wino i ogórki będą się miały świetnie DZIAŁAJ Anoleiz, działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.08.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 no cuda prawdziwe ja już oczyma wyobraźni tam widzę różne takie przetwory... wino domowej roboty itd... wiem, że czeka mnie ogrom pracy, ale... już normalnie się nie mogę doczekać kciuków nie przestałam trzymać za Twoje wdzięczne budowanie więc sobie nie myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2007 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 kciuków nie przestałam trzymać za Twoje wdzięczne budowanie więc sobie nie myśl Sobie nie myślę Trzymaj, trzymaj, a ja narazie nie dziękuję P.S. Może sobie dziennik na forum założysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 kurcze no właśnie zauważyłam, że mi się wpisałaś, a coś nam się komentarze pokiełbasiły no i nawet nie wiem co sądzisz oprócz tego że słów brakło pewnie założę i będą dwa... jeden na stronie naszej i zdublowany pewnie tutaj tylko tfu tfu tfu niech ja podpiszę w końcu umowę notarialną... bo na razie, to jakoś tak nie wierzę że się uda znaczy tak po cichu gdzieś w środku ... bo tak to oczywiście że uda się wszystko... no ale się zaplątałam ale chyba wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2007 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 kurcze no właśnie zauważyłam, że mi się wpisałaś, a coś nam się komentarze pokiełbasiły no i nawet nie wiem co sądzisz oprócz tego że słów brakło pewnie założę i będą dwa... jeden na stronie naszej i zdublowany pewnie tutaj tylko tfu tfu tfu niech ja podpiszę w końcu umowę notarialną... bo na razie, to jakoś tak nie wierzę że się uda znaczy tak po cichu gdzieś w środku ... bo tak to oczywiście że uda się wszystko... no ale się zaplątałam ale chyba wiadomo o co chodzi Wiadomo Ja też pluję przez lewę ramię - tfu, tfu, tfu i no ... trzymaj się Musi się udać - no bo dlaczego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.08.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 ja wierze mocno że się uda... tylko czasem mi się zdaje że poprostu za chwile się obudzę i ... okaże się to pięknym, ale tylko snem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2007 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 ja wierze mocno że się uda... tylko czasem mi się zdaje że poprostu za chwile się obudzę i ... okaże się to pięknym, ale tylko snem... Ty już przestań krakać i marudzić Będzie oki, bo innej wersji nie przyjmuję do wiadomości Ja chcę oglądać i podziwiać wnętrza tego cudu i nie przyjmuję żadnych tłumaczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.08.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 pałką w łeb normalnie... się powinnam palnąć i już gupot nie gadać a i owszem fotorelacje będę zdawać na bieżąco, aż będziesz miała dość bo będę się pastwić pewnie nad każdą deseczką i rozczulać nad każdym kafelkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.08.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 a tak w ogóle to wsysło mi ten Twój komentarz na naszej stronie tzn został tylko mizerny kawałek jak mniemam... , co dokładnie napisałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts