DPS 02.04.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Ooo, jak amisze rosną, to bardzo dobrze, to ja się cieszę. House na pewno też się cieszy, a co! Yetuś - to coś niemożliwe jest. Jeśli tak u Ciebie rośnie, to Ty sprawdź, co Ty masz z Japonii... Idę podlać moje cząbry i rzezuchy, bo jeszcze z ziemi nie wylazły nawet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Rzeżucha spowodowała pękanie ziemi wzdłuż rządka - wyraźnie do wyjścia się pcha. Braza - gdzie Wyście z Agduś się okopały, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2011 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Się nie okopałam, się zakopałam! Wojna ze śmieciami, chwastami i trawą w ogródku warzywnym trwa, na razie tylko bitwa wygrana ... Wywiozłam kilka taczek trawy, darni i chwastów i tak się zastanawiam ... stosując taki rodzaj porządkowania, jaki do tej pory grozi mi, że za jakieś 3 ... no może 5 lat, zabraknie mi ziemi w ogródku;)Wczoraj było na dworze cudownie a dzisiaj jest bryndza, w ramach walki z nudą wypełniłam więc formularz spisu powszechnego ludności on-line ... jak ja kocham XXI wiek:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.04.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Yeti, a może to chwasty jakieś? Przyjrzyj się dobrze... Yetuś - to coś niemożliwe jest. Jeśli tak u Ciebie rośnie, to Ty sprawdź, co Ty masz z Japonii... Wczoraj sąsiada odwiedziłem. Mówił, że przeżył niesłychaną przygodę. Usłyszał, że się u mnie alarm włączył. Poszedł zobaczyć, dom wkoło obszedł i mówił, że ze środka słychać jakieś dziwne "szelesty". Słychać przesuwanie sprzętów po podłodze, a przez uchylony lufcik jakieś zielone ulistnione pędy ponoć wyłaziły Chciał szybko wrócić do domu i zadzwonić do mnie, ale go te pędy chwyciły i nie mógł się uwolnić. Dopiero po 24:00 wszystko wróciło do normy - teraz już wiem dlaczego mi tak szybko ta rzeżucha i cząber (pierwszego) urosły:rolleyes: :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ha, tak mi się coś zdawało, że najbardziej podatne na promieniowanie japońskie to one będą jak raz w prima Aprilis. A moja rzeżucha pokazała już zielone czubki nosków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.04.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Też się nie okopywałam. Znaczy do dzisiaj. Bo dzisiaj pogoda się schrzaniła, więc się okopałam z mamitopkiem na kolanach. Jednak chyba się przekonałam do laptoka - pewnie mój kręgosłup ma na ten temat inne zdanie...Niewaaaażne... U mnie ziemia nie pęka i nic nosków nie pokazuje. Ziemia wybełtana z kompostem jest gotowa na przyjęcie nasion i ja dojrzałam do siania, ale pogoda pokrzyżowała mi plany.Krzaczki i drzewka się puszczają na całego. Ciekawa jestem, czy to pryskanie brzoskwini pomoże.Aaa, zapomniałam - zwiększyłam areał truskawek. Rozmnażają się jak głupie, nie nadążam usuwać wąsów. No to wykopałam co ładniejsze sadzonki i posadziłam na agrowłókninie. I mięta mi się rozszalała chyba. Sądząc po miejscu i zapachu, to jest mięta. Porobię sadzonki w doniczkach na piknik gimnazjalny - klasa Wero handluje roślinkami. I trawek pasiastych mam za dużo - też rozsadzę w doniczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.04.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 A w rzeczowego i poważnego Gwoździka nie chcę wierzyć i już!!!!!!! ... Biblia konkretnie nazywa tych, co nie widzieli a jednak uwierzyli .. Ty masz przedrostek NIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.04.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Kie ona napisała "nie chcę wierzyć", a nie "nie wierzę". Może wierzy wbrew woli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.04.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 myślisz, że jest ubezwłasnowolniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.04.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 No nie, ale nie do końca panuje nad swoją wiarą bądź jej brakiem.Późno już chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.04.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Późno dla Niej czy późno w sensie godziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 A moja rzeżucha pokazała już zielone czubki nosków! nie wiedziałem, że to noski mi wylazły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Sam widzisz, ile człowiek może nosków mieć! A różni NIEDOuczeni mówią, że człowieki to jeden nos na środku twarzy mają. I skąd im to do głowy przyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.04.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Późno dla Niej czy późno w sensie godziny? Późno w sensie godziny dla mnie było, co stwierdziłam oceniając poziom wypowiedzi (moich). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.04.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 ... w sumie dla mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Hm, chyba rzeczywiście późno było, jakoś oboje marudziliście. Braza, czy Ty się nadal ryjesz po ogrodzie? Bo jeśli tak, to ja chcę zdjęć tego ogrodu, chyba wygląda tam już jak w raju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2011 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Zaczęłam właśnie coś płodzić, ale moja inteligencja jest z lekka nadszarpnięta ... nie wiem, co jest przyczyną, proszę nie pytać ... Wieje, siąpi jakąś wodą z nieba i zimno - mam to gdzieś!!!! P.S. Do raju to mu (ogrodowi) jeszcze tak z parę tysięcy lat świetlnych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 06.04.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Jesli chodzi o płodzenie to inteligencja nie jet tu zbyt bardzo potrzebna a nawet przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Verunia, jakże trafnie to ujęłaś ... tiiiaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 pokaż co już wyryłas ryjcu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts