Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooooo ja też ryła w ziemi - tylko że rękami małżonka. Znaczy on kopał a ja krytykowałam - za blisko siatki, za płytko, za mało chwastów wytrząsasz .....

Małżuś miał mord w oczach... więc żeby dalej życia nie narażać poszłam siać trawę. Hi hi hi a dzisiaj pada :lol2::lol2: będzie trawa rosła :lol2::lol2:

Kozunia, a gdzieżeś Ty bywała??? Mam nadzieję, że nie przyszło Ci do głowy na żadne pochyłe drzewo skakać bo to wiesz jak z tym kozim skakaniem jest ...;)

Ja rozumiem, że to kwiecień, ja rozumiem, że poplątany, ale żeby aż tak :jawdrop:. Rano było fajnie, słoneczko wyszło a Brazunia razem z nim udała się w kierunku ogródka pełna animuszu i dobrych chęci do skopania grządkom rabatek tak, żeby nasiona pogubiły ... I co???? I psińco!!! Najpierw zaczęło z lekka mżyć, ale na tyle było uprzejme to mżące, że zaczekało aż zagrabię to, co skopałam, później lunęło a teraz wieje tak, że pliszki i inne pticy na piechotę posuwają ... I zimno qurna jest, no!!!!

Babydream, jadaczka mi się i tak nie zamyka, ja non stop muszę pyszczyć, choćby tylko mentalnie, bez tego ni hu hu ;) Witam cieplutko, miło, że zajrzałaś. Siadaj i rozgość się :wiggle:

Agduś, ja go mam - tego języka - ale jakoś taka wzruszliwa się zrobiłam ostatnimi czasy i zapominam go użyć ...

Tiaaaa...

Obejrzałam foty.

Drzwi są piekne, bez dwóch zdań.

Nad warzywniakiem cmokaliśmy z Sołtysem dłuuugo i z podziwem.

Czy ja nie mówiłam, że za 2 lata będziesz gospodynią pełną gębą?

Warzywniak robisz, chleb pieczesz, w chałupie ogień palisz zimą.

Zapierała się czterema, że w życiu, że never, że to nie jej klimaty, że to i sio...

A teraz proszę - tytan pracy na wsi! :lol:

Brawo!!!

taa...no siedzieć to ja lubię ...tylko potem z rana zombie się ze mnie wyłania ;)

Może i zombie, ale po jednej nocy to tylko takie świeżutkie i milusie, nie ma się co stresować;)

Depsia, warzywniak to nazwa umowna ;) Aktualnie rezydują w nim: rzodkiewka, pietruszka i koper, czyli to, co zazwyczaj wydaje jakiś plon! Aaaaa, i stare truskawki! Główną zasadą w moim ogrodzie jest: "Przetrwają najsilniejsi!!!!" Chleba nie piekłam już ze dwa tygodnie, nie chce mi się ...

Dalej piździ!!! Do tego zimno jest!! Nie chcę, nie lubię i już!!! Ja chcę słońca i wysokich temperatur!!!

A Ty myślisz, że ja lubię?

Też mi piździ.

I chyba w końcu zalicze dzień w domu, spędzę go na kontestowaniu rzeczywistości pod kocem.

Jak się zmobilizuję, to cos posprzątam.

Albo i nie. :cool: