Agduś 06.04.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Płodzisz??? A Szanowny w rejsie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.04.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ooooo ja też ryła w ziemi - tylko że rękami małżonka. Znaczy on kopał a ja krytykowałam - za blisko siatki, za płytko, za mało chwastów wytrząsasz ..... Małżuś miał mord w oczach... więc żeby dalej życia nie narażać poszłam siać trawę. Hi hi hi a dzisiaj pada :lol2: będzie trawa rosła :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 07.04.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam, witam i o zdrowie pytam:)Letę nadrabiać zaległości, bom nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2011 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Kozunia, a gdzieżeś Ty bywała??? Mam nadzieję, że nie przyszło Ci do głowy na żadne pochyłe drzewo skakać bo to wiesz jak z tym kozim skakaniem jest ... Ja rozumiem, że to kwiecień, ja rozumiem, że poplątany, ale żeby aż tak . Rano było fajnie, słoneczko wyszło a Brazunia razem z nim udała się w kierunku ogródka pełna animuszu i dobrych chęci do skopania grządkom rabatek tak, żeby nasiona pogubiły ... I co???? I psińco!!! Najpierw zaczęło z lekka mżyć, ale na tyle było uprzejme to mżące, że zaczekało aż zagrabię to, co skopałam, później lunęło a teraz wieje tak, że pliszki i inne pticy na piechotę posuwają ... I zimno qurna jest, no!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.04.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 czytałem coś spłodziła ... Muszę przyznać, że ogródek warzywny skopany należycie. A okolice Uroczyska jak zwykle piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.04.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 cześć, przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Gwoździczku, mój Ty Ocynkowany Przyjacielu ... wzruszyłam się ... A poważnie ... no jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Cześć, tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.04.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 ja to zawsze wiem co powiedzieć ... wróć na chwilę do moich komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.04.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Braza ja melduję co wczoraj patrzyłam na Twoje płody ale mi mowę odjęło więc dopiero dzisiaj zachwyt na piśmie wyrażam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 I z tego wzruszenia zapomniałaś mi powiedzieć, że coś spłodziłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Wygląda na to, że z tego wzruszenia to ja w ogóle języka w gębie zapomniałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Braza, w to ja nie uwierzę... No sorki bardzo, Ty bez języka w gębie???!!!http://www.bandyci.org/img/rotfl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 07.04.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 kobietę w sobie na nowo odkryła...to teraz jej się jadaczka nie zamknie witam brazko u Ciebie po raz pierwszy (pisemnie...bo duchowo bywam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Babydream, jadaczka mi się i tak nie zamyka, ja non stop muszę pyszczyć, choćby tylko mentalnie, bez tego ni hu hu Witam cieplutko, miło, że zajrzałaś. Siadaj i rozgość się Agduś, ja go mam - tego języka - ale jakoś taka wzruszliwa się zrobiłam ostatnimi czasy i zapominam go użyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Tiaaaa... Obejrzałam foty. Drzwi są piekne, bez dwóch zdań. Nad warzywniakiem cmokaliśmy z Sołtysem dłuuugo i z podziwem. Czy ja nie mówiłam, że za 2 lata będziesz gospodynią pełną gębą? Warzywniak robisz, chleb pieczesz, w chałupie ogień palisz zimą. Zapierała się czterema, że w życiu, że never, że to nie jej klimaty, że to i sio... A teraz proszę - tytan pracy na wsi! Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Tytan, czy tyran? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 07.04.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Siadaj i rozgość się taa...no siedzieć to ja lubię ...tylko potem z rana zombie się ze mnie wyłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2011 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 taa...no siedzieć to ja lubię ...tylko potem z rana zombie się ze mnie wyłania Może i zombie, ale po jednej nocy to tylko takie świeżutkie i milusie, nie ma się co stresować Depsia, warzywniak to nazwa umowna Aktualnie rezydują w nim: rzodkiewka, pietruszka i koper, czyli to, co zazwyczaj wydaje jakiś plon! Aaaaa, i stare truskawki! Główną zasadą w moim ogrodzie jest: "Przetrwają najsilniejsi!!!!" Chleba nie piekłam już ze dwa tygodnie, nie chce mi się ... Dalej piździ!!! Do tego zimno jest!! Nie chcę, nie lubię i już!!! Ja chcę słońca i wysokich temperatur!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 A Ty myślisz, że ja lubię? Też mi piździ. I chyba w końcu zalicze dzień w domu, spędzę go na kontestowaniu rzeczywistości pod kocem. Jak się zmobilizuję, to cos posprzątam. Albo i nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts