Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Braza, no wiesz, ja tam życzę ze 150 kochaniutka,

na pohybel tym, którzy twierdzą, że fajeczki w tym przeszkodzą ;)

ale wiesz, że ja tez przeciwna jestem ;)

Buziaki :)

Brazula pobudka!

Czas na wymarsz do ogródka!

Jak tam kondycja po balu?

Też ci życzę nie stu lat, a jeszcze stu lat.

- stu lat kolejnych wzruszeń w ogródku, jednomyślnego kręgosłupa i ogólnie: zdrowia, kasy i szczęścia.

:bye:

Edytowane przez Yeti

Ups :oops: znowu gafę popełniłam i cosik przeoczyłam.

Normalka u mnie, jestem z tego znana w rodzinie. Rok temu jadę z bratem w aucie i mówię do niego zadowolona, że pamiętam "Ty to niedlugo masz urodzinki co?"

A on mi na to "Taaaa właśnie dzisiaj sistra".

W związku z tym, za złe mi proszę niepoczytywać a przyjąć ode mnie najszczersze życzenia

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Sipatka, to jak moja babcia jesteś. Ona potrafiła przyjść do nas, zjeść ciasto, pochwalić ze takie dobre i zapytać o okazję. Okazją były urodziny jej własnej córki... jakoś przeoczyła fakt, że kilkadziesiąt lat wcześniej wydała ją na świat pod tą datą. NIE miała sklerozy, była po prostu egoistką zajętą wyłącznie sobą (nie sugeruję oczywiście, ze ty też :), można być jeszcze roztargnionym, choć.... )

Za wszystkie życzenia serdecznie dziękuję:yes:

Yeti, tak donośnie wołałeś, że nie miałam wyjścia, musiałam wstać ... nawet przekopałam co nieco zanim się rozpadało - bo właśnie się rozpadało i rozwiało ... nożesz jasna ....

Sipatka, to jak moja babcia jesteś. Ona potrafiła przyjść do nas, zjeść ciasto, pochwalić ze takie dobre i zapytać o okazję. Okazją były urodziny jej własnej córki... jakoś przeoczyła fakt, że kilkadziesiąt lat wcześniej wydała ją na świat pod tą datą. NIE miała sklerozy, była po prostu egoistką zajętą wyłącznie sobą (nie sugeruję oczywiście, ze ty też :), można być jeszcze roztargnionym, choć.... )

Aleś mi przysrała, nie powiem, z grubej rury. Zabolało.

co do babci - zastanawiające jest że wpadła akurat tego dnia co trzeba ;)

A co się tyczy mnie - o egoizm też się posądzałam.

Edytowane przez sipatka
Oj no bo się za bardzo rozpisałam

Aleś mi przysrała, nie powiem, z grubej rury. Zabolało.

co do babci - zastanawiające jest że wpadła akurat tego dnia co trzeba ;)

.

Sorry, nie chciałam boleśnie, starałam się łagodnie;) ale na moją babcię byłam uczulona i chyba mi został uraz :)

Ona była u nas co dzień, więc w ten dzień też...

Ja wpisuję takie daty jako przypomnienie w komórce. DWA RAZY - 3 dni przed i potem pod właściwą datą. Działa...

Edytowane przez EZS

Sipatka, to podobnie jak ja - nie kojarzę dni! Pamiętam, znam, ale bez przypomnienia w komórce zginęłabym jak nic, a już na pewno nie złożyłabym życzeń wtedy, kiedy trzeba !

Mój Tata, tak na marginesie, też nie zadzwonił ... ale co tam ...

Brazula faceci ogólnie mają problem z pamiętaniem dat;) ja małżowi datę ślubu kazałam wygrawerować na obrączce w nadziei, że o rocznicy nie zapomni cóż z tego jak obrączki nie nosi;)

U mnie było odwrotnie. Małż dał do wygrawerowania obrączki, żebym nie zapomniała, że teraz to mam męża Tomasza no i kiedy z nim ten ślub wzięłam ;)