braza 11.04.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Jamles, a Ty znowu mi z aluzjami wyjeżdżasz? Dzięki:rolleyes: Idę sobie zapalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.04.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 ....Idę sobie zapalić http://www.wtkoro.org/images/gitanesfiltercigarette.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Gitans'ów nie lubię, za mocne. Ja palę Pall Mall Slim:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.04.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Najlepsze życzenia .. nieśmiało zapytam.. jakie? urodzinowe czy wręcz przeciwnie? Ale w sumie wszystko jedno Sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.04.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Braza, no wiesz, ja tam życzę ze 150 kochaniutka, na pohybel tym, którzy twierdzą, że fajeczki w tym przeszkodzą ale wiesz, że ja tez przeciwna jestem Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.04.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) Brazula pobudka! Czas na wymarsz do ogródka! Jak tam kondycja po balu? Też ci życzę nie stu lat, a jeszcze stu lat. - stu lat kolejnych wzruszeń w ogródku, jednomyślnego kręgosłupa i ogólnie: zdrowia, kasy i szczęścia. Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.04.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ups znowu gafę popełniłam i cosik przeoczyłam. Normalka u mnie, jestem z tego znana w rodzinie. Rok temu jadę z bratem w aucie i mówię do niego zadowolona, że pamiętam "Ty to niedlugo masz urodzinki co?" A on mi na to "Taaaa właśnie dzisiaj sistra". W związku z tym, za złe mi proszę niepoczytywać a przyjąć ode mnie najszczersze życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.04.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Sipatka, to jak moja babcia jesteś. Ona potrafiła przyjść do nas, zjeść ciasto, pochwalić ze takie dobre i zapytać o okazję. Okazją były urodziny jej własnej córki... jakoś przeoczyła fakt, że kilkadziesiąt lat wcześniej wydała ją na świat pod tą datą. NIE miała sklerozy, była po prostu egoistką zajętą wyłącznie sobą (nie sugeruję oczywiście, ze ty też , można być jeszcze roztargnionym, choć.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Za wszystkie życzenia serdecznie dziękuję Yeti, tak donośnie wołałeś, że nie miałam wyjścia, musiałam wstać ... nawet przekopałam co nieco zanim się rozpadało - bo właśnie się rozpadało i rozwiało ... nożesz jasna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.04.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) Sipatka, to jak moja babcia jesteś. Ona potrafiła przyjść do nas, zjeść ciasto, pochwalić ze takie dobre i zapytać o okazję. Okazją były urodziny jej własnej córki... jakoś przeoczyła fakt, że kilkadziesiąt lat wcześniej wydała ją na świat pod tą datą. NIE miała sklerozy, była po prostu egoistką zajętą wyłącznie sobą (nie sugeruję oczywiście, ze ty też , można być jeszcze roztargnionym, choć.... ) Aleś mi przysrała, nie powiem, z grubej rury. Zabolało. co do babci - zastanawiające jest że wpadła akurat tego dnia co trzeba A co się tyczy mnie - o egoizm też się posądzałam. Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez sipatka Oj no bo się za bardzo rozpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.04.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) Aleś mi przysrała, nie powiem, z grubej rury. Zabolało. co do babci - zastanawiające jest że wpadła akurat tego dnia co trzeba . Sorry, nie chciałam boleśnie, starałam się łagodnie;) ale na moją babcię byłam uczulona i chyba mi został uraz Ona była u nas co dzień, więc w ten dzień też... Ja wpisuję takie daty jako przypomnienie w komórce. DWA RAZY - 3 dni przed i potem pod właściwą datą. Działa... Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.04.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 tak.Tylko, że ja te wszystkie daty znam a tylko nie kojarzę ich z dniem z kalendarza, zaskakuje mnie że to już. Pewnie komórka będzie tu pomocna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Sipatka, to podobnie jak ja - nie kojarzę dni! Pamiętam, znam, ale bez przypomnienia w komórce zginęłabym jak nic, a już na pewno nie złożyłabym życzeń wtedy, kiedy trzeba !Mój Tata, tak na marginesie, też nie zadzwonił ... ale co tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Brazunia gdzie te lampy? Pomogę, jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Nie lampy, mi chodzi o rozmieszczenie źródeł światła, Maylandziu:rolleyes: Jestem w trakcie tworzenia, jak tylko coś się wykluje podeślę na maila. Dzięki serdeczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.04.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Jasne, ślij koniecznie! Ostetnio ciągle w lampach siedzę to moze coś fajnego w dobrej cenie znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2011 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Brazula faceci ogólnie mają problem z pamiętaniem dat;) ja małżowi datę ślubu kazałam wygrawerować na obrączce w nadziei, że o rocznicy nie zapomni cóż z tego jak obrączki nie nosi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.04.2011 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Dzieńdoberek! Czy Wy też mieliście wczoraj wieczorem problem z wejściem na serwery? Ja przez żadną przeglądarkę nie mogłam wejść nigdzie, a połączenie z internetem było! Nie mam pojęcia, o co chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.04.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Brazula faceci ogólnie mają problem z pamiętaniem dat;) ja małżowi datę ślubu kazałam wygrawerować na obrączce w nadziei, że o rocznicy nie zapomni cóż z tego jak obrączki nie nosi;) U mnie było odwrotnie. Małż dał do wygrawerowania obrączki, żebym nie zapomniała, że teraz to mam męża Tomasza no i kiedy z nim ten ślub wzięłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts