Agduś 25.04.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 O TEGO zapewne, o którym myślisz... Zanim ucieknę, pożyczę wesołej wiosny, bo świąt nie zdążyłam. Załatw kilof - mogę w wakacje trochę się aktywnie poodchudzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.04.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Jamles - o którego Jarka chodzi, cooo?????? napewno nie o ...... bratanka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 26.04.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Myśle, myślę, może by się w weekend motorkiem na Pojezierze Drawskie bujnąć jaby była pogoda, Brazę przy okazji odwiedzić i skrytykowac demolkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 a Braza to ma co jeszcze demolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Przeziębiłam się, w mordę jeża (nie mylić z Kolczastą)! Wiosna mi na głowę padła i teraz mam - nic mi się nie chce, można przyjeżdżać i krytykować do woli, jest mi wsio rybka! Agduś, a co to jest kilof??? P.S. Mam nadzieję, że nie o bratanka chodzi, bo tego już bym nie przetrawiła ... jedyne co mamy z bratankiem wspólne, to wzrost ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Popełniłam wpis w dzienniku wraz ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 wiem byłam jeno problem mam bo na 3 zdjęcia widzę jedno to środkowe:( a tamtych dwóch nijak podglądnąć się nie da:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.04.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Mom to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2011 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ja jeszcze nie wiem, bo mi się otwierają dopiero. Braza, neta masz, to sobie w wikipedii poszukaj artykułu o kilofie. Nie odpowiem Ci, po co to robisz, bo ja dla odmiany widzę tylko pierwsze zdjęcie, czyli to przedstawiające dobrze mi znany stan rzeczy. Nie mam pojęcia, co mogłaś tam zdemolować. Daszek nad studnią? Obudowę? Gołe kręgi betonowe zostawiłaś? Styl industrialny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.04.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 też widzę tylko pierwsze zdjęcie i nawet śladu innych. A co ci się na nim nie podoba? Całkiem fajna, klimatyczna studnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.04.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 cudną metamorfozę przeszło Twe Uroczysko! warto było włożonej przez was pracy!!! GRATULACJE BRAZUNIU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2011 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Aka dzięki piękne! Lżej się na duszy robi ... Ludziska Wy moje kochane, na pierwszym zdjęciu to jest hamak ... no ja nie wiem o co kaman. Usunęłam stary post i wpisałam na nowo, może teraz wszystko będzie widać. Sprawdźcie, bo ja widziałam wszystkie zdjęcia cały czas. No głupie to nowe forum jest jak nie wiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Braza Ty lepiej powiedz skąd bierzesz takie zajefajne kamyczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.04.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 A ja nic nie rozumiem? Źle Ci z tą trawką było? Może za mokro? Czy chcesz do Kazimierza znad Wisły nawiązać? No super u Ciebie jest! Ale na biało ją trzaśniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Trawa to za dużo powiedziane ... wokół studni to było pobojowisko, nie trawa! Ile się namachałam szpadlem, żeby to uładzić to już moje. Między kamieniami rosną już pierwsze zielone - między innymi trzmielina (albo czmielina, za diabła nie wiem, jak to się pisze), jałowiec i takie coś, co cholernie kłuje wszystkim - i liśćmi i łodygami, ale ładne jest. A o Kazimierzu to dopiero teraz sobie pomyślałam ... W szał kamieniowania wpadłąm Kamieniami to u mnie ziemia zasłana Wusiu jak pole kartoflami u porządnego rolnika:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 kurcze szkoda że mam do Ciebie tak daleko bo wybitnie dorodne te kamolki masz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Zobaczyłam wreszcie! Hamaczek fajny - już widzę, jak się moje dzieci o niego biją. A co do efektów to... No... Mam nadzieję, że WSZYSTKIE piękne roślinki wykopałaś zanim je ukamienowałaś. Zbieraj kamienie, zbieraj, bo kiedy Ci kilofem zdemoluję te okropne schody (chyba najbardziej zasługujące na demolkę - aż się dziwię, że nie od nich zaczęłaś), to usypiemy rampę, a Ty ją ukamienujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 coś Ty Aguś z tych kamolków to można pikne schody machnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 No ale jak z gleby schody uklepać, żeby się nie rozlazły? Z naszej to by się dało, ale u Brazy piasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 a kto mówił że z gleby;) wymurować ładne schodki z tych kamyczków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts