Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przeziębiłam się, w mordę jeża (nie mylić z Kolczastą)! Wiosna mi na głowę padła i teraz mam - nic mi się nie chce, można przyjeżdżać i krytykować do woli, jest mi wsio rybka!

Agduś, a co to jest kilof???;)

P.S. Mam nadzieję, że nie o bratanka chodzi, bo tego już bym nie przetrawiła ... jedyne co mamy z bratankiem wspólne, to wzrost ...

Ja jeszcze nie wiem, bo mi się otwierają dopiero.

Braza, neta masz, to sobie w wikipedii poszukaj artykułu o kilofie.

Nie odpowiem Ci, po co to robisz, bo ja dla odmiany widzę tylko pierwsze zdjęcie, czyli to przedstawiające dobrze mi znany stan rzeczy. Nie mam pojęcia, co mogłaś tam zdemolować. Daszek nad studnią? Obudowę? Gołe kręgi betonowe zostawiłaś? Styl industrialny?

Aka dzięki piękne! Lżej się na duszy robi ...

Ludziska Wy moje kochane, na pierwszym zdjęciu to jest hamak ... no ja nie wiem o co kaman. Usunęłam stary post i wpisałam na nowo, może teraz wszystko będzie widać. Sprawdźcie, bo ja widziałam wszystkie zdjęcia cały czas. No głupie to nowe forum jest jak nie wiem!!!

Trawa to za dużo powiedziane ... wokół studni to było pobojowisko, nie trawa! Ile się namachałam szpadlem, żeby to uładzić to już moje. Między kamieniami rosną już pierwsze zielone - między innymi trzmielina (albo czmielina, za diabła nie wiem, jak to się pisze), jałowiec i takie coś, co cholernie kłuje wszystkim - i liśćmi i łodygami, ale ładne jest.

A o Kazimierzu to dopiero teraz sobie pomyślałam ... W szał kamieniowania wpadłąm ;)

Kamieniami to u mnie ziemia zasłana Wusiu jak pole kartoflami u porządnego rolnika:rolleyes:

Zobaczyłam wreszcie! Hamaczek fajny - już widzę, jak się moje dzieci o niego biją. A co do efektów to... No... Mam nadzieję, że WSZYSTKIE piękne roślinki wykopałaś zanim je ukamienowałaś. Zbieraj kamienie, zbieraj, bo kiedy Ci kilofem zdemoluję te okropne schody (chyba najbardziej zasługujące na demolkę - aż się dziwię, że nie od nich zaczęłaś), to usypiemy rampę, a Ty ją ukamienujesz.