braza 28.04.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Na schody pomysł też mam, ale nieco mniej pracochłonny, będą płytki jeno bardziej gustowne. Taras też trzeba zrobić, w końcu przydałby się schodek pod drzwiami tarasowymi, bo ani chybi w niedługim czasie sama sobie zęby wybiję wychodząc lub wchodząc ... O kamieniach myślałam, ale to wydaje mi się bardziej skomplikowane ... chyba, żeby nie, wtedy zmienię sposób myślenia.Roślinki wykopałam, niektóre wrócą na miejsce ale już między kamiołkami - może zielsko z lekka spasuje ... Na razie nie mam weny, bo mi katar inteligencję obniżył! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Z tym ostatnim zdaniem nie śmiem dyskutować... Wykopać roślinki, przytargać kamolce, wybrukować i... posadzić roślinki z powrotem... Ja nic nie mówię... ja lubię skalniaczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Agduś ... patrz moje ostatnie zdanie i no coments ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Dodam jeszcze, że na taras chcę takie coś: http://www.opocznoplytki.pl/c/206/real-stone-opoczno-plytki-podlogowe.html Byłam dzisiaj ze znajomymi w mieście oddalonym o 22 km i nabyłam sobie drogą kupna takie dwa małe cuda: No ładne są ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ładne. I płytki i lampki. Ale takie... mało industrialne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Wiesz co Agduś ... te 3 łyki kawy, o których pisałam u Ciebie już nie działają ... co masz na myśli mówiąc: "mało industrialne"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Wypij następne trzy. No bo Ty demolujesz wszelkie przejawy stylu country - piec, bujną roślinność, drewniane płotki itp. A tu takie brązowe płytki udające dziki kamień i lampki udające naftowe... Kurde - wsiowa mucha mi lata! Taka zupełnie nieindustrialna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 U mnie latają nieindustrialne żuki - mają rogi i są brzydkie. Wujek Google mi podpowiedział, że styl industrialny też może być miły, o zobacz: http://projektoria.pl/tagi/styl-industrialny/ A w ogóle, to żyłam w nieświadomości, w jakim ja stylu żyję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 No to pozostań w nieświadomości, bo ja też nie wiem. To taki kolaż. Najważniejsze, żeby Tobie się podobało. A my możemy sobie pogadać, żeby było żwawiej na forumie. Pierwsza sypialnia podobałaby mi się (jako cudza), gdyby nie ten słup przy oknie. No i życia w niej nie ma. Cegieł w sypialni bym nie zniosła. Podobają mi się w dużych pomieszczeniach, salonach, holach, kuchniach, ale takie bardziej oswojone. No i lepiej nie u mnie. Najbardziej odpowiada mi trzecia, bo jest jasna i pełna światła. Ostatnia nie, bo nie lubię pomieszczeń małych i wysokich. No i te lamperie... błe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Oooo, to Ty je nawet dobrze obejrzałaś???? Bo ja tylko okiem rzuciłam .... właściwie, to żadna mi się nie podoba tak naprawdę Dobrze mi się żyje w tej nieświadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Najbardziej podoba mi się wizja mojej sypialni. Ciekawe, kiedy zacznie sypialnia. Od kilku tygodni nie mam karnisza i niczego w oknach, bo sypialnia będzie malowana. Kiedy? Cholera wie. Teraz w góry, tydzień później pewnie Madziowe urodzinki koleżeńskie, potem rocznica komunii, wolny weekend (może pszczółkowy wypad w góry) i wreszcie Dni Niepołomic (występ Pszczółek). A potem będzie czerwiec.Może w tygodniu się zabiorę za malowanie. Ogródek pokonany... Chociaż pewnie chwasty wyrosną po pas, zanim wrócimy z majówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.04.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Braza, ja jak zwykle przyszłam o modrzew zapytać. Dowiem się tu, czy mam pędzić do Dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Eeeeee, to ja to malowanie czarno widzę ... ale jak wpadniesz do mnie, coś Ci znajdę do malowania w zamian ... Przeziębienie pokonuje mnie w tej chwili na całym froncie ... Idę zalegnąć .... Luuuudzieeee, jak ja nienawidzę kataru!!!!!!!!! Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 To jeszcze tylko odpowiem Toli: na poprzedniej stronie jest kartka wielkanocna - tak kwitnie modrzew!!! Tola, powiedz, że nie wiedziałaś, jak kwitnie modrzew, no powiedz, noooo.... No okey - wklejam kwitnący modrzew, a co będziesz ganiać po stronach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ja profilaktykę uprawiam. Popijam domową ratafię. A malować na czarno nie mam zamiaru. Jeno na kremowo. I bordowa tapeta będzie (Depsia się zgorszy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 A ja wiedziałam, jak kwitnie modrzew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.04.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Nie otwiera mi się ten link ze stylem industrialnym, bo też chętnie bym się doszkoliła... a przy okazji wiedziałabym o czym piszecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Lubię bordowy kolor - dlaczego Depsia miałaby się zgorszyć, że niby bordo to co, jakieś gorszące jest???? Matko, czy ja w koncu pójdę spać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.04.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 No nie widziałam, nie widziałam, Twego kwitnącego w realu na pewno nie i ubolewam, o!A jeśli chodzi o katar, to przybij piątkę.Mnie masakrują pylące drzewa i do połowy maja kichanko i smarkanko.Ale się nie poddaję, zniosę to i Ty ten swój też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.04.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Cześć zasmarkanym!Postaram się nie dołączyć do Was, chociaż pogoda ponoć ma się skisić i będzie pasująca do kataru. Bordowy w sypialni Depsię gorszy. Sama słyszałam. A ja mam wizję kremowo-bordową w złoty rzucik. No burdel panie dzieju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts