sipatka 29.04.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 To jeszcze tylko odpowiem Toli: na poprzedniej stronie jest kartka wielkanocna - tak kwitnie modrzew!!! Tola, powiedz, że nie wiedziałaś, jak kwitnie modrzew, no powiedz, noooo.... No okey - wklejam kwitnący modrzew, a co będziesz ganiać po stronach .... [ATTACH=CONFIG]54415[/ATTACH] Co prawda jam nie Tola ino Sipatka ale: Nigdy w życiu nie widziałam kwitnącego modrzewia. Moja mama ma na działce kilka drzew ale nigdy, o żadnej porze wiosny nie widziałam czegoś podobnego. Kompromitacja zupełna - oczywiście moja kompromitacja (ale nie powiem dlaczego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 ...Bordowy w sypialni Depsię gorszy. Sama słyszałam. A ja mam wizję kremowo-bordową w złoty rzucik. No burdel panie dzieju! Burdel ... ale ładnie będzie A moja w pierwszej wersji w ogóle była bordowa ... Sipatka, no widzisz, podróże kształcą, nawet tylko wirtualne Odwaliłam kawał dobrej roboty: po pierwsze przeprowadziłam pierwsze tegoroczne koszenie - matko, leciałam na reszcie paliwa i założyłam sobie, że ile się da tyle skoszę, a reszta poczeka na Szanownego - szlag by trafił,gdybym wiedziała ile taka franca może pracować na oparach nawet bym na nią nie spojrzała!!! Praktycznie wszystko skosiłam Po drugie dokonałam demolki (ha! jednak to moje ulubione zajęcie ) wśród co niektórych roślinek - roślinki się na mnie wypięły, więc ja im zrobiłam "a kuku" i po trzecie dołożyłam troche kamieni wokól studni - reszta musi poczekać, przeziębienie nie odpuszcza! No do luftu się czuję, no!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.04.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Brazula ale wypociłaś się przy robocie to Ci minie przeziębienie;) a moje róże sztuk 2;) chociaż myślałam że nie przeżyją to jednak kurcze twarde bestie bardzo żyć chcą to pełna wyrzutów sumienia też się dzisiaj wzięłam za ich odchwaszczenie;) no to jak róże to już poszło dalej do gołej ziemi wyskubałam moją grządeczkę wiosenną z narcyzami i szafirkami a jutro sadzić bulwy będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.05.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Demolka z Perły wyjechała nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 albo limit;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.05.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Oj, widzę, że wszyscy urządzili sobie majowy weekend bez komputera. Pierwsze znane komenty znalazłam na końcu trzeciej strony, Brazowe na czwartej i aż się boję, czy w ogóle znajdę moje.Braza limit jeszcze ma, przynajmniej w sobotę miała, bo mi sprawdzała prognozę pogody, kiedy to nas burza chciała z gór wygonić. Czytam o Waszych ogródkowych wyczynach i zaczyna mnie sumienie gryźć, bo ja sobie dzisiaj zrobiłam odbój do 11.30 Potem lecę po Magdę i biorę się za robotę. A grządki pięknie mi porosły chwastami w ten majowy weekend! Na szczęscie nie tylko chwastami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Demolka z Perły nie pojechała nad morze, jeno morze przyjechało do Demolki ... tzn. goście znad morza:wiggle: Ale fajnie było!!! Całe trzy zdjęcia w dzienniku! A rano spadł śnieg ... no jak pragnę zdrowia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2011 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Czy ja jestem przezroczysta???? Czy mojego wpisu nikt nie zauważył??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 zasypany śniegiem był a szipa już schowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.05.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Czy ja jestem przezroczysta???? Czy mojego wpisu nikt nie zauważył??? Zauważył, zauważył ... nie wrzeszcz ... Odkopałam się ... "ucywilizowałam" ( neta znowu mam ... i drzewo za oknem całe ! ) ... przylazłam ...i co ? Jak zwykle ! Braza wrzeszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 no bo albo Jej nie ma albo wrzeszczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.05.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Nadrabia ilość jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.05.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Nadrabia ilość jakością. Nadrabianie to mnie czeka ..."ruski rok" jak aborygen w lesie siedziałam. Słonica zdążyłaby się "osłonić" Dąb mi zdębiał za oknem i net cholera wzięła. Ale nie ogoliłam bandyty. Polatałam z kompem po chałupie i znajdłam miejsce w tej czarnej dziurze gdzie mi Orange na zielono zaświeciało Idę poczytać co się komu urodziło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2011 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Gdy nie wrzeszczę to pies z kulawą nogą nie zajrzy ... No to wrzeszczę ...Jeżysia, matko !!!! Dobrze, że już jesteś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 poczekaj Gadzino:mad: teraz nie przylezę aż wrzeszczeć na pół forum nie bedziesz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Wusia, wrzeszczę!!!! CZY POŁOWA FORUM MNIE SŁYSZY????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.05.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 do połowy to brakuje uszu Depesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 taż już byłam u Ciebie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 No proszę, wrzask to wrzask Pralkę szlag trafił :bash:A tak miałam piękną lodówkę na oku http://www.rtvagd.sklep.pl/pb/43/40007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 piękna w istocie a co to za cudo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts