EZS 06.05.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 piękna ale czy parametry ma? Podejrzewam, ze za cenę tej lodówki kupisz sobie białą i pralkę. Potem na białą dasz fototapetę i będziesz miała to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Nie, na białą i pralkę nie wystarczy:rolleyes: Cena - w Media Expert 2380 (promocja) w internecie 2500 - nie tak źle, a i parametry ma takie, jakie mi odpowiadają. Ale cóż ... na razie tylko powzdycham, ale kiedyś ją kupię!!! Wuśka, to LG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.05.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Póki co, trzymam kciuki za naszą lodówkę, żeby nie padła. Bo jeżeli padnie, to tydzień wakacji z głowy będzie. A ta Twoja ładna jest. Nie widziałam takich w sklepach ani na ceneo. Może w wolnej chwili sobie poszukam w kolorkach naszej kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.05.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 O cie Florek. Prześliczna ta lodówka. I właśnie wpadłam na pomysł coby moją tak przyozdobić ???? Ino czy ja będę umiała??? A wogóle to się przymierzam do zakupu w niedalekiej przyszłości kuchenko-piekarniko-zmywarki. Albowiem...... Kuchnia moja łódzka jest tak mała, że ledwie się tam cokolwiek mieści. A marzy mi się zmywarka. To se kupiem takom co ma wszystko w jednym pudełku. Ale i tak będę musiała nowe meble do kuchni kupić żeby ją zmieścić bo ma szer. 60 a obecna kuchenka 50. A wszystko to przy okazji remontu totalnego łazienki zaplanowanego na przyszły rok - zaraz po otrzymaniu przez małżonka premi rocznej i nagrody jubileuszowej. Całe szczęście, że ta łazienka jest jeszcze mniejsza od kuchni to kasy MOŻE wystarczy. Oczywiście tylko wtedy, gdy będziemy robić sami (oprócz hydrauliki - bo się na tym absolutnie nie znamy). Za sto lat skończymy chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.05.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Sipatka, z lodzi jesteś? A poza tym nic nie zrozumiałam. Kupiłaś czy zamierzasz? Piekarnik z mikrofalą to już widziałam ale jeszcze zmywarka do tego??? W jednym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.05.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Sipatka, z lodzi jesteś? A poza tym nic nie zrozumiałam. Kupiłaś czy zamierzasz? Piekarnik z mikrofalą to już widziałam ale jeszcze zmywarka do tego??? W jednym?? Jasne, że z Łodzi. I to na dodatek z tej samej dzielnicy co i Ty. A co się tyczy reszty - to zamierzam. Zarówno zamierzam remont łazienki i kuchni jak też zakup kuchenko-piekarniko-zmywarki firmy candy (bo tylko ta firma taki kombajn produkuje). Pozdrawiam serdecznie - łodziankę. Pozostałe towarzystwo jak najbardzej też - POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Pralkę zamówiłam, Elektroluksa - zmywarka się sprawdza to idę za ciosem:rolleyes: Porządki robię, znowu ktoś mi śmieci nawrzucał na podwórko, wiecie może kto???? Mieczyki wschodzą!!! No wzruszam się co i rusz - a rzodkiewka jaka dobra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 ja nie wiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 A moja francowata rzodkiewka rosnie tak powoli, jakby koniecznie chciała mi na złość zrobić. Koperek ledwie czubeczki nad ziemią pokazał. Majeranek siedzi jak zaklęty. Dobrze, że choć sałata rośnie i nie pyta o pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 U mnie tylko sałata i rzodkiewka się objawiły. Rzodkiewka chyba tej samej firmy, co Depsiowa, bo rośnie jakby chciała a nie mogła. Sałata przynajmniej ładny kolorek ma. Marchewka mnie zlała totalnie. Nasiona zeszłoroczne było, co by ją nieco tłumaczyło, gdyby nie fakt, że tak samo zlała mnie zakupiona w tym roku pietruszka. O selerze nie wspomnę. Buraki i koperek siałam niedawno, więc póki co się nie złoszczę na nie. A, jeszcze coś mi wykiełkowało, ale za Chiny sobie nie przypomnę, co tam zasiałam. Chyba kalafiora. Dzisiaj za to wsadziłam nasiona dyni w... kompostownik. Nie mam na warzywniaku miejsca na dynię, bo się strasznie rozpełza, a kompostownik świeżo zasypany ziemią się marnuje. No to go wypieliłam i wsadziłam te nasionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 10.05.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 U mnie seler też sie nie pokazuje, buraczki mają po dwa listki, koper jeszcze troche i mozna rwac, rzodkiewka już do jedzenia - pycha, dymka kiełkuje a marchewkę a wlaściwie jej początki w wiekszości nornice zjadły. Jak sie ich pozbyć??? Przymrozki zniszczyły wiekszość zawiązków owoców truskawek więc pewnie będzie mało to samo z borówką. W komentarzach wkleiłam zdjęcie mojego warzywniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.05.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 u mnie nawet coś wyłazi z ziemi, ale nie pamiętam co. Chyba była właśnie dynia (córki), pietruszka naciowa i marchewka (moja). W ogóle byłam w szoku w tym roku, bo moja córka sama, nieprzymuszona skopała poletko pod zasiew. Co rok kupowała nasiona, które się marnowały z braku grządki, w rym roku skopała Ale posiać musiałam ja, tak dobrze, to nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.05.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 tego selera z siewu to się nie doczekacie,kupcie flance http://warzywa.rolnicy.com/uprawa-selera/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.05.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 U mnie truskawki i borówki dopiero kwitną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 11.05.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 tego selera z siewu to się nie doczekacie, kupcie flance http://warzywa.rolnicy.com/uprawa-selera/ A ten opis nie dotyczy naciowego? Ja posiałam seler korzeniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 11.05.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Witajcie wszyscy Dobrzy Ludzie na tym przesympatycznym forum.Właśnie popełniłem dzisiaj rano powrót do lasu.Ale żeby nie było łatwo to początek miałem uprzątnąć bałagan po wyciętych sumakach/ sporo odzyskanego drewna /,usunąć gruz zalegający przed bramą Uroczyska/ zrobiło się jakoś szerzej i czyściej/A wieczorkiem po spełnieniu w/w obowiązków była wycieczka nad J .Komorze / Katma wymagała solidnej kąpieli/ a po powrocie zasiedliśmy do kolacji uwarzonej na ognisku.Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 witamy Szanownego Pana rzeczywiście powrót do łatwych nie należał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.05.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Witamy na suchym lądzie!!! (bo sucho chyba macie, co?)Rzeczywiście lekko nie miałeś. Skoro tak wyglądał pierwszy dzień w domu, to strach się bać, co będzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.05.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 A ten opis nie dotyczy naciowego? Ja posiałam seler korzeniowy to inny opis http://uprawy.rolnicy.com/uprawa-selera/ przygotowanie rozsady to ponad 2 miesiące, jak ja kupowałam to rozsada miała 4-5 listków tak do 10cm, wysiane w maju to takie będą na początku lipca, korzeń w październiku będzie malutki, ale naci będzie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.05.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Pozdrawiam serdecznie wszystkich mieszkańców i odwiedzających Uroczysko Braza, dzięki za miły telefonmaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts