Moose 13.05.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Dobrze, że mnie tu nie było, jak Braza wrzeszczała, bo bym sie musiała zamknąć w sobie i jeszcze by mi tak zostało niedajbóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Kurczę, a do mnie to juz dawno nie dzwoniła, może i z tydzień będzie... Cześć, Maksiu! Kopę lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.05.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Braza w ogóle zniknęła chwilowo, ale ma prawo w końcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Jak Szanowny przybył, to nie dziwne, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.05.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Jak Szanowny przybył, to nie dziwne, nie? ... ukłony dla Szanownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Noooo siemanko Ludziska Kochane:) Maksiu, ja dziękuję za rozmowę i mocno mocno trzymam kciuki za Ciebie. Cieszę się, że udało Ci się odnaleźć uroczyskowe komentarze! Parę dni człowieka nie ma i już jakoweś dziwne podejrzenia A ja biedny żuczek musiałam ciężko się napracować, żeby przypilnować, coby Szanownemu zapał do pracy nie minął zbyt szybko Paru gości też się pojawiło i znowu się pojawi ... ciekawe dlaczego zimą tak hurtowo nie przybywają ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.05.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Bo zimą jest detal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 16.05.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Przyszłam się wytłumaczyć dlaczego nie byłam i nie krytykowalam:po pierwsze mialaś juz gosci,po drugie bylismy ze znajomymi na tych motorach i nie wypadalo mi ciagnac jakis obcych dla ciebie ludzi. Ale jak byłam w Czaplinku na kawie (obrzydliwa była niestety) to intesywnie myslalam o tobie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Ojacie, z Czaplinka nie wpadłas do Brazy, Veruniu? Noooo, ja bym nie wybaczyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Kawa w Czaplinku zamiast w Uroczysku??? Z wrażenia wpisałam w wyszukiwarkę połączeń PKP pytanie o dojazd od Depsi do Brazy i... obśmiałam się jak norka!Oto propozycje:1. Żary - Zielona G. - Rzepin - Szczecin - Runowo Pomorskie - Czaplinek (9 godz 46 min)2. Żary - Zielona G. - Rzepin - Szczecin - Czaplinek (paradoksalnie dłużej, bo 11 godz 30 min)3. Żary - Legnica - Wrocław - Stargard Gdański - Czaplinek (11 godz 32 min)4. Żary - Forst(Lausitz) - Cottbus - Berlin Hbf - (na piechotę, 8 minut) - Berlin Hbf (tief) - Angermünde - Szczecin Główny - Czaplinek (Czas jazdy: 11:13; kursuje w okresie, 12. Cze do 31. Lip Uwaga: Dłuższy pobyt) Zastanawia mnie ta ostatnia uwaga.5. Żary - Zielona G. - Szczecin - Czaplinek (i ta najkrótsza podróż trwa aż 12 godz i 34 minuty) Hmmmm... Czy ja dojadę od Depsi do Brazy z dziećmi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Agduś weź samochód wynajmij:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 (edytowane) Samochód to ja mam, kierowcy brakuje, bo Andrzej będzie musiał wrócić do pracy. Z Wrocławia są sensowniejsze połączenia, a przez Wrocław Andrzej będzie jechał do domu. Tylko jak ja wytrzymam tyle godzin z trzema potworami w pociągu??? No i jakiś aktualny rozkład PKS muszę znaleźć, coby ze Szczecinka do Czaplinka albo nawet Czarnego od razu dotrzeć. Edytowane 16 Maja 2011 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 A nie ma jakiegoś PKS np. z Żar albo Zielonej do Czaplinka albo w pobliże? Poza tym zawsze możecie zostać trochę dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Aguś http://www.e-podróżnik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.05.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Musimy się zabrać, kiedy Andrzej będzie wracał, coby z Wrocka startować. Jest nawet bezpośredni do Szczecinka. Jakoś na wycieczkę przez Berlin nie mam ochoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.05.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Jakoś na wycieczkę przez Berlin nie mam ochoty. A czemu? może tobie się choć uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.05.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 (...)wpisałam w wyszukiwarkę połączeń PKP pytanie o dojazd od Depsi do Brazy i... obśmiałam się jak norka! Oto propozycje:(...) Mnie podobne propozycje znajdowało . Gdybym pojechał pociągiem, to dłużej chyba trwałaby podróż niż sam pobyt u Depsi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.05.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Hmmmm... Czy ja dojadę od Depsi do Brazy z dziećmi??? może rowerem, bagaż wyślij PKP, ciekawe kto będzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.05.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 ...tylko weź ze sobą chociaż czapkę i rękawiczki - tak w razie czego ...gdyby się ten transport bagażowy przeciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 17.05.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Depesia, musisz mnie tak pogrążać, musisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts