Agduś 17.05.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Braza, w razie czego pożyczysz czapkę i rękawiczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.05.2011 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Braza, ale kiedy ona ci to odda? Lepiej znajdź i spruj jakiś znoszony pulowerek. Do pierwszych przymrozków zdążycie na drutach dodatkowy komplet zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.05.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 O matko jedyna !!! Poczytałam o tych dojazdach pociągami i mnie normalnie rozłożyło na obie łopatki !!!! To jakaś paranoja... Pociągami nie dojedziesz, autobusy ograniczyli do jednego na dobę, tramwaje w mieście są nieopłacalne i likwidują, autobusy miejskie w korkach kisną !!! No normalnie tylko miotły nam pozostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.05.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Albo hulajnogi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Agdus: a kiedy Ty chcesz jechać do Brazy? Bo jeśli nie tak już jutro to może mógłbym pomóc... pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.05.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 .... tylko miotły nam pozostają Albo hulajnogi..... chyba, że ktoś tak popi..........la http://forum.muratordom.pl/image.php?u=98823&dateline=2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.05.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Ale wiesz Jamlesik to tylko po forum. Na wolności to by zaraz wyłowili i do zuuuu wsadzili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Agdus: a kiedy Ty chcesz jechać do Brazy? Bo jeśli nie tak już jutro to może mógłbym pomóc... pozdrawiam m. Znaczy że co? Przyjedziesz do mnie i zabierzesz je do Brazy? Byłoby super, gdybyś przyjechał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.05.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Znaczy że co? Przyjedziesz do mnie i zabierzesz je do Brazy? Byłoby super, gdybyś przyjechał! No niestety DPSiu, aż tak dobrze to nie, ale myślałem raczej o końcówce podróży, skoro Agdus wybiera się z Wrocławia to spokojnie dojedzie w 5 godzin do mnie, a ja te ostatnie 100km mógłbym już ich podwieźć, wszystko tylko zależy od terminu... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Kurde, z mogło być tak pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Braza, ale kiedy ona ci to odda? Lepiej znajdź i spruj jakiś znoszony pulowerek. Do pierwszych przymrozków zdążycie na drutach dodatkowy komplet zrobić. Ja myślę, że jednak prędzej oddam niż zrobię na drutach. No ewentualnie szalik to bym mogła, ale szalików nie lubię nosić, to i po co? O matko jedyna !!! Poczytałam o tych dojazdach pociągami i mnie normalnie rozłożyło na obie łopatki !!!! To jakaś paranoja... Pociągami nie dojedziesz, autobusy ograniczyli do jednego na dobę, tramwaje w mieście są nieopłacalne i likwidują, autobusy miejskie w korkach kisną !!! No normalnie tylko miotły nam pozostają W Krakowie nie likwidują tramwai i właściwie to jedyne sensowne rozwiązanie, żeby w korkach nie stać. Autobusy mają gdzieniegdzie wydzielone pasy i tam rzeczywiście pomykają. A mieszkańcom podkrakowskich miejscowości chcą życie "ułatwić" i zakazać wjazdu do miasta busom. Trzeba by się przesiadać na obrzeżach w tramwaje i autobusy. Oczywiście busiarze cen nie zmienią, więc trzeba będzie doliczyć cenę biletu miejskiego. I wtedy zacznie się opłacać dojeżdżać samochodem, co zatka miasto całkowicie. Póki co, straszą tymi pomysłami. Ciekawe, kiedy przejdą do czynów. Na razie tylko autobusy podmiejskie kończą kursy na peryferiach. Albo hulajnogi..... Hulajnoga fajna rzecz! Ale rower szybszy. No niestety DPSiu, aż tak dobrze to nie, ale myślałem raczej o końcówce podróży, skoro Agdus wybiera się z Wrocławia to spokojnie dojedzie w 5 godzin do mnie, a ja te ostatnie 100km mógłbym już ich podwieźć, wszystko tylko zależy od terminu... pozdrawiam m. Do Brazy będę się przebijała drugiego albo trzeciego lipca. Nie śmiem jeszcze się cieszyć, ale fajnie by było... Tylko że nas będzie cztery sztuki, w tym dwie "fotelikowe" (no, "podstawkowe" właściwie). A w te pięć godzin to dokąd właściwie mamy dojechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.05.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 .. Cześć Szefowa .... Widzę, że Szanowny wrócił - pozdrowienia ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 24.05.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 A wiesz Braza, ze nasza (własciwie to juz nie nasza) Zytka sie własnie ożrebiła? W piatek jedziemy zobaczyć młodą klaczkę, jest podobno sliczna, kasztanowa. Ta małpa nie dopuszcza nikokogo do żrebaczka co mnie wcale nie dziwi z jej charakterkiem:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 to małpy się źrebią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Nie. To Brazy się ukrywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.05.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Braza pojechała do Perły Bałtyku. Ma z kim progeniturę zostawić, to się szlaja. Kazała się usprawiedliwić, bo sama nie mogła napisać przed wyjazdem. Akurat była era errora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 24.05.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Witam Braza w Perle Bałtyku, ale zostawiła mi grafik prac do wykonania.Sprawdzi po powrocie!!!Mam min zrobić ścieżkę do bramy coby goście nóg nie moczyli w trawie,oczyścić teren przed świerkiem, i zacząć prace wykopaliskowe pod przyszłą drewutnię.Szczęśliwie słońce wschodzi o 0400 to może jakoś się wyrobię z planem.Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 i zachodzi około 21, oj długą masz wachtę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 He he, znaczy - wszystko normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 uuuuuuuuu Braza szacuneczek żeby tak Szanownemu czas zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts