Agduś 24.05.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Wusia, taż Braza wie, co robi. Szanowny nie będzie miał nawet chwili, żeby o czymś innym pomyśleć. A co spojrzy na listę zadań, to ciepło o żonie pomyśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.05.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Byleby tylko nie za ciepło, bo mu taki buraczkowy kolor zostanie a on niekoniecznie twarzowy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 25.05.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Byleby tylko nie za ciepło, bo mu taki buraczkowy kolor zostanie a on niekoniecznie twarzowy jest. Już się buraczkowy zrobiłem od ciepełka płynącego z Forum Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Oj, Szanowny, coś mnie się zdaje, że ciemiężony przez kobiety jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.05.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Same ciemiężycielki na tym forum. Ja też zacznę. A może już zaczęłam? Bo mojny właśnie gładzie gładzi, a ja sobie forumuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.05.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 A mój idąc dzisiaj na siłownię rzekł: Jak wrócę to chcę zobaczyć pozmywane naczynia w kuchni. Szczęki nam z córką opadły :o. Mój własny małż, co ma przydomek - zmywarka, model Tomek - się chyba zepsuł. I co ja teraz zrobię ??? Pozmywałam. A niech się raz ucieszy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 I słusznie, Sipatko, w końcu nawet chłopu od czasu do czasu trzeba pomóc w pracach domowych Mojny też ciemiężony. Razem z Dziadkiem wczoraj do 2 w nocy rozbierali świnię małą taką. Obie z Babcią oświadczyłyśmy zgodnie, że nie tkniemy "tego" nawet widłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.05.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Uuuuu... Ja to bym nawet nie chciała wiedzieć, że się coś takiego w pobliżu dzieje. A już na pewno nie w domu. Ani na podwórku. A najlepiej to wogóle. Muszę Andrzeja zapytać, czy jest ciemiężony. Pewnie powie, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 26.05.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witam wieczornie.Nie jest tak źle z tym ciemiężeniem.W tym co robię znajduje sporo przyjemności szczególnie kiedy widać efektyZmodyfikowałem trochę plany Brazy, bo niestety powstało małe opóźnienie z powodu intensywnych prac wykopaliskowych na terenie przyszłej drewutni.Szczegóły w dzienniku za kilka dni. Miłego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.05.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Obie z Babcią oświadczyłyśmy zgodnie, że nie tkniemy "tego" nawet widłami. czy to oświadczenie obejmuje kiełbaski, szyneczki i boczek wędzony, że o golonku i żeberkach nie wspomnę no chyba, że to dla gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.05.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Hmmm a ja myślałam, że zorganizowałam swojemu obóz pracy ... a tu proszę ! Wszystko w normie znaczy. Szanowny uciśniony i "zaorany" od świtu do nocy Agdusiowy z rozpaczy gładzie gładzi ... Agduś się już gładzić nie pozwala ...chyba ... Z Sołtysem jeszcze gorzej ... świnie musi rozbierać biedak. Depsia się nie da ani pogładzić ... ani rozebrać ... Sołtys - trzymaj się biedaku ( tylko nie dziadka na litość ! ) Sipatkowy pobił rekord - wogóle się zepsuł ... na amen ... Na siłownię poszedł się dobić ... Jamles ratuj się chłopie bo jeszcze nie wiadomo co Wuśka wymyśli ...ale możesz togo nie przeżyć ! ( Właśnie ciężko pracuję mogą mnie cmoknąć ... przedłużą mi umowę do końca roku - "nie bede sie urabiać" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.05.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Jeżyku ale Jamlesa to Jamlesowa ciemięży ja tam do tego ręki nie przykładam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2011 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Łooo, chyba Jezysia na chwilę w dawniejszym kształcie się nam objawiła! Braza, czy Ty długo jeszcze będziesz się ukrywać? Szanowny - skro masz frajdę w tym, co robisz, to odpadasz z ciemiężonych, poza tym chyba składek nie zapłaciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Mojny stwierdził od razu, że jest ciemiężony, co nie ulega wątpliwości. Biedaczek! No ale skoro już jest ciemiężony i się przyzwyczaił, to nie będę go narażała na szok i zmieniała tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.05.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 ... Razem z Dziadkiem wczoraj do 2 w nocy rozbierali świnię małą taką. ... ... o żesz ... szkoda, że wcześniej nie wiedziałem ... pewnie bym przyleciał do tej smakowitej rozbiórki W ciemiężeniu sprawie ... My Ciemiężeni przez Was Niecnoty, zapewne cierpimy na pewną odmianę przypadłości zwaną masochizmem intelektualnym ... gdyż jak tu nie odczuwać przyjemności w ciemiężeniu nas przez tak kochane Istotki, zadania wykonywane na Wasze "prośby" są jak wyzwania dla "błędnych rycerzy" ... może to kompleks oczadziałej "zakutej pały" ? (pod warunkiem oczywizda, że znacie granice tegoż ciemiężenia) Tak więc Szanowny, proszony jest do stawienia się w stosownym "wewontku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.05.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Nie jest tak źle z tym ciemiężeniem. Zmodyfikowałem trochę plany Brazy.... koleżanka małżonka o tym już wie no to teraz się zacznie ciemiężenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Pawełku - gotowam nabyć jeszcze jedną świnię, tylko przyleć! To kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.05.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Pawełku - gotowam nabyć jeszcze jedną świnię, tylko przyleć! To kiedy? ... może jakoś w przyszłym roku ... tylko inaczej muszę sobie trasę z Berlina zorganizować, co bym więcej czasu miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.05.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Łooo, chyba Jezysia na chwilę w dawniejszym kształcie się nam objawiła! Yyyyy z tymi kształtami to nie do końca ... Cosik ewoluowały ostatnio i to w niewłaściwym kierunku. Buty zapinam to mnie się poranna kawa cofa ...znaczy ...brzuch przeszkadza ... Sama nie wiem czy ze zgryzoty tak opuchł ... bo wygladam jak te biedne dzieci z Etiopii A net to mi tak "szaleje", że modem za oknem wisi. Tylko czekam kiedy się odczepi i do rynny wpadnie - bedzie pozamiatane ... Czasem się napłodzę jak Chmielewska jaka ... i wp...u ( ups ) ... wszystko pooooszlo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 ... może jakoś w przyszłym roku ... tylko inaczej muszę sobie trasę z Berlina zorganizować, co bym więcej czasu miał Ooo, to, to - słuszny kierunek obierasz, tak trzymaj! Jeżysia - jak tak miałam, to każdy spłodzony dłuższy post kopiowałam do pamięci komputra, żeby nie zeżarło. I to było bardzo pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts