wu 30.05.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Jeżyku to nie brzuch ubrań za dużo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.05.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 (edytowane) Ooo, to, to - słuszny kierunek obierasz, tak trzymaj! ... ... nooooooo ... ostatnio byłem tak krótko (i na dodatek "in koguto"), że tylko Ciebie z Sołtysem udało mnie się odwiedzić z całej Rodziny ... Buty zapinam to mnie się poranna kawa cofa ...znaczy ...brzuch przeszkadza ... ... ... Nóżki do góry ... łatwiej się sznuruje Edytowane 30 Maja 2011 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.05.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 I tak krótko byłes, Chefciu. Gospodyni to nas olewa od... ilu tygodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.05.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Jeżyku to nie brzuch ubrań za dużo;) 30 stopni w cieniu ... ubrań nie za dużo ... nie pocieszaj mnie ... Nóżki do góry ... łatwiej się sznuruje Hmmm ...nóżki do góry ...to jakoś inaczej mi sie kojarzom ... i nie ze sznurowaniem bynajmniej ... I tak krótko byłes, Chefciu. Gospodyni to nas olewa od... ilu tygodni? Zgnije jej wszystko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.06.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Hej, Szanowny, czy Braza jeszcze mieszka w Uroczysku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.06.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 wróci dwa dni przed kolejnym rejsem Szanownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Wklejam, bo słaby odzew we wnetrzach był... Kochani - przeszukałam wszystkie chyba witryny sklepowe w necie, ale nie umiem sobie poradzić. Koniecznie są mi potrzebne płytki podłogowe szachownica czarno - biała, za nic nie potrafię ich znaleźć w sklepach internetowych, bo nazwy kolekcji nic mi nie mówią o kolorze, a mam net tragiczny i przeglądanie setek obrazków jest po prostu niemożliwe. Możecie mi podesłać linki do takich płytek podłogowych czarno-białych, najlepiej jakichś niedużych? Wiem, że robiła je np. czeska firma Rako, ale na ich stronie jest taki gąszcz, że nie dam rady... Pomocy, pliiiisss! Prosze o konkretne linki - na allegro są tylko duże czarne płytki, nie ma ich białych odpowiedników, więc odpada. Albo ja nie umiem znależć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 DPS-ia będę łazić i wszędzie powtarzać znalazłam Ci taką jedną kolekcję może będzie dobra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Dzięki, bardzo dobra Kobieto, tylko muszę znaleźć, gdzie Ty tego linka mi dałas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 poszedłabyś do się to byś wiedziała:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Nic, tylko chodzisz i jęzor mi pokazujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.06.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Gdyby nie Depsiowe poszukiwania płytek, to komentarze Brazy przepadłyby w otchłani niepamięci. Gospodyni się wypięła na nas, a Szanownemu taki plan prac narzuciła, że ani zipnie i już pewnie kończąc robotę nocą przy halogenie nie myśli nawet o włączeniu kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.06.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 ...... i już pewnie kończąc robotę nocą przy halogenie nie myśli nawet o włączeniu kompa. przed wyjazdem Braza i tak limit wyczyściła, zostawiła Szanownemu bajtów na dwa wpisy i nawet do ciemiężonych nie może się zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 06.06.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Witajcie serdecznie w ten pięknie upalny dzionekBraza jest w Uroczysku, pewnie wkrótce się zamelduje,a ja...prace skończone ...szykuję się do wyjazdu ....i wreszcie sobie wypocznę .Słonecznych wakacji dla wszystkich i dobrego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.06.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 wróci dwa dni przed kolejnym rejsem Szanownego ...szykuję się do wyjazdu .... godołech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Braza, zdjęcia zrób dokonań Szanownego Pana. Tylko szczegółowo proszę! Do Ciemiężonych zostanie po tym fotoreportażu przyjęty jako członek honorowy, wzorzec - jak ten z Sevre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Siemanko Mordeczki moje Kochane:welcome:, ciemiężycielka wróciła C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Braza Ty się lepiej przyznaj za co oni Cię tyle trzymali bo przeca najgorszych po 72 puszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Nie mam pojęcia, ale wiedzieli, że w nieciekawym nastroju jestem, nawet ostrzegali ... Pewnie dlatego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 a było dołów na plaży nie kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts