wu 08.07.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 pewnie by mogła ale ma nas w nosie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.07.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.07.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Chyba nie ma was w nosie:rolleyes:, tylko jej nie dopuszczają... Wczoraj miałem z nią łączność, więc melduję (w zastępstwie), że jeszcze żyje.Wyczerpana jest tylko okrutnie i twierdzi, że energię oszczędza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.07.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Dzisiaj roztrwoniłyśmy mnóstwo energii. Na fali tej aktywności nawet doczłapałam się do kompa!!! Jutro będziemy chyba musiały porządnie odpocząć. Nigdzie nie da się tego zrobić tak, jak w Uroczysku! no mówię Wam! Naprawdę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.07.2011 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Melduję się!!!! Zużyłam straszliwe ilości energii, a ponieważ świeci słońce mogę je odnowić ... musze jednak spełznąć z 13 schodów na dół i osiągnąć próg drzwi tarasowych ... nie wiem, czy mi się to uda, ale Agduś właśnie się doładowuje więc jest szansa, że mnie wyciągnie na zewnątrz ... tylko dopełznąć do progu ... dopełznąć do progu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 No to poleżcie i za mnie, bo ja nie mam czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2011 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Iiiiieeetaaaammmm ... pojechały .... nie bawię się ....Idę rozpaczać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.07.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Nie rozpaczaj, goń ich! Albo przyjedź do nas - będziemy cię pocieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.07.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Tiaaa... Teraz to jesteś, tak? A jak miałaś je na miejscu to my byliśmy w czarnej doopie. Ja rozpaczałam całe 2 tygodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.07.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 no Braza dla Agdusiów całkiem nas olała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.07.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Nie olała ino trenowała ze mną. Bez wsparcia nie dałabym rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Nie olała - olewając można się odwodnić ... Agduś, są okulary (były w Tikusiu, nie na stole), spod materacy wypełzły również spodnie dresowe i dwie skarpetki - nie od pary:D W sobotę będę w miejscowości oddalonej o 9 km to wyślę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.07.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Dzień dobry - jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.07.2011 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Jeszcze jest ... istnieję ... albo tylko mam takie wrażenie ... Nieobecność Agduś źle na mnie wpływa ... jeszcze w szlafroku będąc podcięłam gałęzie gruszy i czereśni, wycięłam w pień jedną wiśnię drugą naruszając w sposób znaczny i dożarłam resztki (smętne) truskawek). Później siłą rozpędu zawiozłam posiadaną młodzież sztuk dwie - jedna własna i jedna podrzucona - do miejscowości oddalonej o 9 km, w przypływie dobrego humoru fundnęłam im lody, popcorn i watę cukrową a później dałam się jeszcze namówić na wypad nad jezioro ...W tak zwanym międzyczasie zrobiłam cztery i pół słoika ogórków kiszonych .... Ledwo dopełzłam po tych moich 13-tu schodach na górę ... W nagrodę, że jestem taka dzielna idę się pohazardować z nieletnimi ... poker kościany czeka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.07.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Braza toż Ty masz wieczne wakacje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.07.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Braza, aż wstyd mi się przyznać, jak daleko odeszłam od naszych wspólnych ideałów! Pomalowałam dzisiaj wreszcie ścianę u Magdy po raz ostatni i sufit w kuchni po raz pierwszy. Tylko tyle, bo była niedziela (o, właściwie to wczoraj było). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Nooo, kochana - wykazałas się jakąś w ogóle hiperaktywnością! Jak jeszcze mi powiesz, że w ogrodzie masz własne warzywa, to uznam, że zostałaś PRAWIE wiejską kobitą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2011 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Pietruszka, seler, por, koper i cebula - liczy się ...? Na szczęście prawie robi różnicę Agduś, wspólne ideały sięgnęły bruku, niestety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 wiejska baba całą gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Pietruszka, seler, por, koper i cebula BARDZO się liczą! Jesteś wiejska kobita prawie całą gębą, jeszcze tylko w zapasce nie latasz! Dumna jestem z Ciebie niesłychanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts