wu 18.07.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 łooooooooooooooo nie no Braza w zapasce przekracza granice mojej wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.07.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 No!Chociaż wyobraźnię mam bujną... Żebyście tak posłuchały naszych wizji, które snułyśmy razem rozłożone na leżaczkach przed domem (wściekle niewygodnych leżaczkach - dodam)... Aż dziecka przyleciały do nas z pytanie, co piłyśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.07.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Pomogę waszej wyobraźni - wizje Brazo-Agdusiowe (w kolorze): A ja was nadal podziwiam za tą dyscyplinę i determinację - postanowiłyście energię oszczędzać i nic was nie było w stanie od zamiaru tego odwieść, nawet wściekle niewygodne leżaczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Duuuużo bym dała za ich widok w takiej charakteryzacji. Agduś widziałam jako kobietę pierwotną i w innych różnych ciekawych stylizacjach (łącznie z suknią królowej Bony!), więc łatwiej mi ją sobie wyobrazic. Ale Braza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.07.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Uroczysko. Basen kryty takim przesuwanym dachem, co to wygląda jak tunel foliowy. Oczywiście z wentylacją i podgrzewaniem, żeby w gorszą pogodę można było korzystać. Nad basenem ratownik. Niezłe ciacho! Na szczęście wystarczy jeden, bo się z Brazą w pełni zgodziłyśmy co do jego cech wyglądu tudzież innych walorów. W basenie dzieci sztuk cztery, nieabsorbujące, bo zajęte sobą i bezpieczne, bo pod opieką ratownika. My na tarasie. Wygodne leżaki i łóżka do masażu. Oczywiście przy nas specjaliści od wszelakich przyjemnych i relaksujących masaży. Też przystojni. W pogotowiu czeka kosmetyczka (manicure, pedicure i wszelkie zabiegi na gębę oraz ciało) z pełnych rynsztunkiem. W kuchni oczywiście kucharz. Też przystojny, bo nam podaje do stołu (z kelnera zrezygnowałyśmy).A zaczęło się od kremu brulee z proszku zakupionego w Biedronce i wykonanego przez Weronikę oraz pochłoniętego przez nas (starałam się nie myśleć, jakiej chemii musieli dodać do cukru, żeby się sam skarmelizował na kremie w ciągu 10 minut). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.07.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 faktycznie niezłe wizje miałyscie:rotfl: ale to chyba jeszcze spalić coś musiałyście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.07.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 To jeszcze pikuś! Jak Ci się podoba wizja demonstracji ulicznej, w której ramię w ramię idą moherowe berety i sataniści? A wszyscy pragną spalić na stosie Dodę...Ta wizja powstała na skutek czytania "Polityki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.07.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 mohery z satanistami no way:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.07.2011 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Uroczysko. ... W kuchni oczywiście kucharz. Też przystojny, bo nam podaje do stołu (z kelnera zrezygnowałyśmy). ... ... uffffffffffff ... na szczęście mnie te Wasze "wizje" ominęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.07.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Szefo, a to nie o tobie było?!:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.07.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Pawełku, już Ty nie bądź taki skromny, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.07.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Pokaż zdjęcie, ocenimy. Wusia, z artykułu w Polityce wynikało, że interesy mają wspólne. A biznes is biznes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Boszszeeee, ależ to piękne wizje .... nawet wściekle niewygodne leżaczki mi nie przeszkadzały je snuć, to fakt .... Sataniści i mohery ramię w ramię ... ta wizja do takich łez nas doprowadziła, że o mało się nie odwodniłyśmy, nie wspominając oczywiście o latoroślach wielce zaniepokojonych stanem naszym psychicznym ... Yeti, skąd Ty wytrzasnąłeś nasze zdjęcie!!!!????? Zapaski nie mam ... szkoda, cholera .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.07.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 wiadomo co Ci kupić na urodziny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Wusia, mogę podać Tobie całą dłuuuuugą listę wymarzonych prezentów ale zapaski to tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.07.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 no cóż nie wszystkie mrzenia muszą się spełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.07.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ciotka, kupię Ci zapaskę, druty i szydełko, coooo?Do tego kanwę i trochę muliny...? Uciekam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Wpisałam w google tę kanwę i mulinę i stwierdzam, że nie chcę ... ale jeśli sprawi Ci to radość, to kupuj, a co tam, gdzieś upcham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.07.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Lepiej nie, bo strychu nie masz. Przypominam, że na brak miejsca do upychania narzekałaś. Dziecka nie tyle się niepokoiły naszym stanem psychicznym, co interesowały się żywo, jakież to napoje spożywałyśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.07.2011 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Pokaż zdjęcie, ocenimy. ... ... w miarę świeże fotki to DePeSia ma w swym archiwum szczególnie takie jedno ... "w ukwieconym kapeluszu" Zresztą kiedy tylko mnie zobaczyła, natychmiast "z obsługującego" stałem się "obsługiwanym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts