bobowa budowniczowa 06.01.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Wyrywaj! Tylko pamiętaj - czegokolwiek by nie powiedzieli, żądaj podstawy prawnej! I niech Ci to piszą własnoręcznie! (zabandażuj sobie prawicę na wszelki wypadek, że niby pisać nie możesz). Biurwy rzucają jakieś pomysły z sufitu wzięte i zatyka je, gdy ktoś chce podstawy prawnej. To nie ja , to świniak... Będę pisać, nawet jak trzeba, to w marmurze wyryję - podobno twardy to wszystko przetrzyma A ja właśnie jestem ...."biurwa" Myślałam, że troszkę zmieniło się podejście do urzędników bo w moim urzędzie bardzo zmienił się sposób obsługiwania klientów i to na lepsze Bobowa, ja Cię bardzo przepraszam, ale Ty chyba nie jesteś "biurwa", tylko urzędniczka. U nas w urzędzie gminy to aż przyjemnie coś załatwiać. Ludzie mili, kompetentni, petentów traktują jak ludzi! No sama radość!!! Za to w urzędzie powiatowym... czarna rozpacz i głęboka komuna! Od drzwi się czuje, że się biurwom przeszkadza, traktują ludzi jak istoty niższego gatunku i okazują pogardę na każdym kroku. Agdyś no coś Ty ja się nie gniewam ale swoją drogą to myślałam, że biurwa to to samo co urzędniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2008 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 A otóż nie!!!!!!!! Biurwa to absolutnie nie to samo!!!! Biurwa to ... biurwa, a urzędnik(czka) to kompetentny człowiek starający się swoją wiedzą i przygotowaniem pomóc innym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.01.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Braza, rewelacja bardzo mi się to podoba. A'propos u mnie też jest śnieg hurrraaaa całe 7 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.01.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Agduś, jak masz takie wrażenie dotyczące biurw/biurew w powiecie to nie bój się poskarżyć komu trzeba. Ja też czasami ustawiam "koleżanki" jak sama staję się petentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Braza, rewelacja bardzo mi się to podoba. A'propos u mnie też jest śnieg hurrraaaa całe 7 cm Dzień Dobry Bobowa nic mi nie mów o tym śniegu!!!! Na moich letnich oponach jechałem dzisiaj rano całe 40km/h Ale poza tym uwoelbiam zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dzień dobry U mnie wszystko płynie Odwilż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ale ranne ptaszki Witanko Moja rodzinka niedługo będzie w domku to i zlazłam z tej mojej nocnej grzyndy! Wczoraj jeszcze było trochę śniegu, dzisiaj juz mniej to śnieg przypomina Romciu, gdzie Ty się znowu podziewałeś???? A a propos zaginionych w akcji: czy ktoś widział Anoleiz?????!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Romciu, gdzie Ty się znowu podziewałeś???? A a propos zaginionych w akcji: czy ktoś widział Anoleiz?????!!!!! Braza chyba przesadziłaś z tym komentarzem do mojego zdjęcia w gębach Popadał śnieg, zasypało antyne i nie ma nyta w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Romciu, gdzie Ty się znowu podziewałeś???? A a propos zaginionych w akcji: czy ktoś widział Anoleiz?????!!!!! Braza chyba przesadziłaś z tym komentarzem do mojego zdjęcia w gębach Popadał śnieg, zasypało antyne i nie ma nyta w domu Ja przesadziłam A czy to ja nazwałam Cię "ciachem" Odkop tom antyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Antyna na dachuZnajdz takiego odważnego co tam wlizie i ją odkopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ...zasypało antyne i nie ma nyta w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Braza co z Twoim zdjęciem pod nickiem nie wyświetla się Cholera nie pamiętam jak się na takie zdjęcie mówiło. Z angylskiego jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Antyna na dachu Znajdz takiego odważnego co tam wlizie i ją odkopie Na mnie nie licz A na marginesie: od groma tego śniegu macie, u mnie tylko jakieś pobielone wszystko jest Avatar Konik poszedł na chwilę do stajni, szepnął, że ma dość już tego przeżuwania Strona się znowu zbiesiła Ten mój konik jest z http://www.avatarki.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ...zasypało antyne i nie ma nyta w domu... Intyrnyt jest ino przyz fale radjowe i odkund śnieg spadł to go nimo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Antyna na dachu Znajdz takiego odważnego co tam wlizie i ją odkopie Na mnie nie licz A na marginesie: od groma tego śniegu macie, u mnie tylko jakieś pobielone wszystko jest Avatar Konik poszedł na chwilę do stajni, szepnął, że ma dość już tego przeżuwania Strona się znowu zbiesiła Ten mój konik jest z http://www.avatarki.info Sniegu Ci u nas dostatek. Rayzel chyba do roboty nawet nie dojechała bo się nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Avatarki!!!!! Jo żem wiedził że to jakoś nie po naszymu się na to godo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Wrócil A do Reyzelci zaglądałam i puchy... Chyba faktycznie ją zasypało Może by tak podjechać jakimś spychaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Wrócił Ponoć w stajni nudno Rany, powinnam się ubrać i jakieś śniadanie zrobic dla mojnych, niedługo będą, a tymczasem ... Idę sobie zrobić druga kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Wrócił Rany, powinnam się ubrać i jakieś śniadanie zrobic dla mojnych, niedługo będą, a tymczasem ... latasz po domu bez ubrania????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts