braza 25.07.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Nie chciałam głośno tego mówić ... ale ja też zachłanna nie jestem, skądże ...!!! Skosiłam trawnik! Wzięłam się za poprawianie tego, co skopałam (w ramach szukania sobie zajęcia) i ... nic mi się już nie chce!!! Aaaaa, rano poszłam z psuką na spacer i przyniosłam kurki - nawet sporo!!! Idę odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.07.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Braza Tobie jest stanowczo za dobrze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Tyż kosiłam, Skosić wszystkiego nie dałam rady, to fizycznie niemożliwe w mniej niż kilka całych dni cięgiem. Po kurki nie byłam, bo robiłam dżem z cukinii i syrop jabłkowo-miętowy, zajęta byłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.07.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 technologię produkcji dżemu cukiniowego poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.07.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Pewnie, że mam dobrze, a co będę sobie żałować??!! Trza sobie życie uprzyjemniać!!! Też nie wszystko skosiłam, nie dałam rady, ale odpoczynek mi się należał, jutro następny odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 technologię produkcji dżemu cukiniowego poproszę PROSZĘ. W tym roku bez galaretki jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Qurcze, jak mi było dobrze...!!!! ... tak mi było dobrze ...!!! ... I co???!!! Wzięli i pojechali ... a przecież nie mówiłam, że jest mi za dobrze!!!!!! Prosiłam ... błagałam ... mało brakowało, a położyłabym się pod bramą jak ten Rejtan ... i nic!!!! Nie mają serca te Futrzaki, a właściwie to mają, ale z kamienia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Nie lżyj Futrzaków, bo porządne są, kochane. Czy Twoja marchewka wyrosła i inna pietruszka? Bo moje wciąż za małe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.07.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Marchewki nie ma, bo się na nią wypięłam w tym roku w odwecie za wypięcie się na mnie w ubiegłym, ale pietruszka jest - jedna duża, a druga mikra. Nie mam pojęcia od czego to zależy... Futrzaki będę lżyła, bo wyjechały, o!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 No jak od czego? Od ziemi! Gdzie lepsza, to i lepiej rośnie. Faktycznie, mówiłas wiosną o tej marchewce, zapomniałam. Jakie śliczne motto masz w stopce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.07.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Ja też lubię swoje nowe motto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.07.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 (edytowane) zyjemy! jestesmy w Zagrzebiu. dorwalam sie do dziwnego kompa i godzine stracilam na zalogowanie sie w poczcie. w dodatku klawiatura jak w maszynie do pisania! dogadac sie nie moge! swoich komentow nie szukam nawet, bo mi sie czas skonczy yanim je odkopie, wiec pisze w pierwszych znajomych.Budapeszt piekny ale meczacy. znalezlismy fajne pole namiotowe calkiem tanie i zwiedzalismy cale 3 dni. Zagrzeb calkiem mnie zauroczyl! piekne miasto, zadziwiajaco cicha starowka, urocze kawiarenki a muzeum sztuki naiwnej fascynujace. jutro jedziemy nad jeziora plitwickie, pojutrze je zwiedzamy, a popojutrze nad morze. tutaj pogoda fajna, nie ma upalow, ale nad morzem jest 30 stopni!!! strach sie bac!!!dzisiaj w zoo ogladalismy przedstawicieli tutejszej fauny tych mniej sympatycznych zygzakowatych tez. mam nadzieje, ze dzieci nie zapomna patrzyc pod nogi. ja na pewno nie!!! Edytowane 31 Lipca 2011 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.08.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Qurcze, jak mi było dobrze...!!!! ... tak mi było dobrze ...!!! ... I co???!!! Wzięli i pojechali ... a przecież nie mówiłam, że jest mi za dobrze!!!!!! Prosiłam ... błagałam ... mało brakowało, a położyłabym się pod bramą jak ten Rejtan ... i nic!!!! Nie mają serca te Futrzaki, a właściwie to mają, ale z kamienia!!!!! Taaa, no pewno... z kamienia... To może dlatego z takim ciężkim sercem nam się wyjeżdżało... Twoje szczęście, że urlopy mają to do siebie, że się kończą, bo byś się nas już nie pozbyła:p. Jak ty masz tam fajnie! Normalnie raj! Cisza taka, że poranne pukanie łap Katmy i Jej Drapieżności po podłodze brzmią jak łomot i już o jakiejś 11:00 spać nie dają. Oj ciężko nam teraz wrócić w szarą codzienność: nikt nie pyta co 5min co chcemy do picia, nie ma kto w kominku napalić (ba, nawet kominka nie ma!), a dzieciaki nie mają z kim wojny na poduszki toczyć. Ech, szkoda gadać - u ciebie nawet gdy za oknem siąpi nieustająco, to wewnątrz cały czas pogodnie i słonecznie. Całe szczęście, że są w pobliżu Pchełki i nas z tej rozpaczy i nostalgii w niedzielę ratowali:rolleyes: Brazula, dziękujemy za gościnę i cierpliwość (no i przepraszam, że robota nie skończona:oops:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.08.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Dzień dobry ...też se przyszłam ... Za kudłatym chodzę i sprawdzam co tam na mnie donosi zboczeniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.08.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 ...a z roboty to mnie wyleją ...na zbitą sznupę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Szczęściarze jedne... Wczasują sie wszystkie... Ja też pojadę na urlop! Zimą... Agduś, dobrze, że napisałas, bo już się przestraszyłam, że wróciliście tak szybko! Dobrze, że czas fajnie spędzacie, trochę odpoczniecie od tej szarugi tutaj. Mam nadzieje na długie i interesujące wpisy na blogu po Waszym powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.08.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 O rany jak tak sobie poczytałm co Yeti napisał to mi się zachciało tam być a ni mom jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Yetuś, gadałeś Futrzaku, że nie wysiadacie z auta i ja cały czas wodę na tę Waszą śmieszną kawę gotuję!!!! Trzech pensji Wam nie wystarczy żeby za energię zapłacić!!!!!! A robotę skończysz, jak na kawę wpadniecie - aktualnie znowu zaczęłam energię oszczędzać No i dziękuję Wam bardzo za ogrom pracy jaki włożyliście, szczególnie Pani Yetusiowej buziaki przesyłam bo dzięki Niej mój ogródek, warzywnym zwany nie wiedzieć dlaczego, można światu i ludziom pokazać!!! A derenie i reszta krzaczastego towarzystwa mają się dobrze!! Jeżysia, no mówię Ci, ależ Cię obsmarowali!!!!! Nic, tylko jechać, poznawać i buzi dawać takiemu dziwolągowi, jak Ty http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/183.gif (albo Ty przyjedź, ja mało mobilna jestem...) Sipatka, nie roń łez i nie marudź tylko dawaj w te strony gepardzim pędem!!!! Agduś, matko jedyna patrzcie pod nogi bo zygzaki to ładne są na malunkach tylko i wyłącznie!!!! Taki zygzak to ponoć straszliwie sssssyyyyczyyyyy i żeby tylko ...!!! Depsia, zimą u mnie tyż piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.08.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 u mnie DPS-iu tyż piknie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.08.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Jeżysia, no mówię Ci, ależ Cię obsmarowali!!!!! Nic, tylko jechać, poznawać i buzi dawać takiemu dziwolągowi, jak Ty Fakt tego dziwoląga nie da się nie lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts