Agduś 01.08.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Będziemy patrzyć pod nogi - obiecuję! Na razie pławimy się w cywilizacji, tutaj zygzaki występują ywentualnie jako wzorki na ubiorach. Jutro ruszamy między piękne jeziora i wodospady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Nawet nie przypominam o zdjęciach, bo wiem, że cykasz namiętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.08.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Brazula, nie wiem jeszcze jak i kiedy ale cóś wymyślę. Już zaczynam dumać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.08.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Fakt tego dziwoląga nie da się nie lubić ... Cześć Oś ... niezmiernie miło Cię widzieć ... sails ... off road ... kiedy znajdę chwilę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Yeaaaaah... Sipatka - a ja to kiedy??? Na koniec kolejki mnie wykopałaś??? Miałas przyjechać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Czesc Brazulku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.08.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 ... Cześć Oś ... niezmiernie miło Cię widzieć ... sails ... off road ... kiedy znajdę chwilę czasu Podobno kto szuka ten.... hmmm zgubił czy cóś tam takiego podobnego... Cześć Szefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.08.2011 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Czeee wszystkim nocną porą!! Tak sobie pomyślałam, że najwyższy czas udać się w jedynie słusznym kierunku - dobranoc:bye: Aaaaa, skosiłam cały trawnik - wszelka nagromadzona energia poszła się sypać, od jutra (od dzisiaj) zaczynam znowu oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.08.2011 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 .....Aaaaa, skosiłam cały trawnik .... przy świetle księżyca no chyba, że kosiarka z halogenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.08.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Yeaaaaah... Sipatka - a ja to kiedy??? Na koniec kolejki mnie wykopałaś??? Miałas przyjechać!!! DEPSIU kochana, ja pamiętam Tylko Ty teraz masz sezon na ciężką pracę z turystami to pogadać nie będziesz miała kiedy. Jak Ci się trochę zluzuje to wpadniem spoko. Znajdziem jakiś łyk-end i zajedziem, spokojna głowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Trzymię Cię za słowo, kochana, mocno trzymię! Boszsz, a u nas apiać trzeba kosić, trawa rośnie jakby to był maj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.08.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 przy świetle księżyca no chyba, że kosiarka z halogenami Dowcipniś, psia kostka, oczami świeciłam Ale ciepełko!!!! Kocham takie klimaty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.08.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Yetuś, gadałeś Futrzaku, że nie wysiadacie z auta i ja cały czas wodę na tę Waszą śmieszną kawę gotuję!!!! Trzech pensji Wam nie wystarczy żeby za energię zapłacić!!!!!! To ja chyba jednak wolę se tą wodę w termosie przywieźć... Doszliśmy do wniosku, że powrót byłby bardzo niebezpieczny - mimo twojej wysoko zaawansowanej techniki oszczędzania energii istnieje pewne ryzyko wyczerpania się jej do zera, a wtedy chyba tylko Szanowny Pan byłby w stanie podładować akumulatorki. Ale nie wiem czy aż tak kocha morze, żeby wcale do domu nie wracać.:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.08.2011 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Wróci, wróci, spokojna Twoja Baśka!!!! A za to, że jednak wysiedliście z auta specjalnie dla Was sproszę komary z całej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.08.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Trzymię Cię za słowo, kochana, mocno trzymię! A ja trzymię ciebie. Niedługo sezon się skończy i będziesz mogła wreszcie tą płytę mi przywieźć i gospodarstwo zaplanować tak, jak się odgrażałaś . A wtedy może uda ci się też Kocicę w jej środowisku naturalnym obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.08.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Brazula nie bądź mściwiec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.08.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 ...... oczami świeciłam co piłaś ....... gin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.08.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Jamlesik, mam nadzieję, że to był gin ... w każdym razie pachniał jałowcem Wuśka, ale że w sensie że co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.08.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Se poczytałam sie pośmiałam chociaż tyle mojego, bo za oknem kurnia słońce aż wali po oczach a ja w pracy. A jak kurrrrnia urlop miałam to lało a jak nie lało to i tak ponuro było I niech mi tu nikt nie pisze, że na urlop trzeba sobie zapracować bo dam w DZIUP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Zaczynam się bać - nie wiem, czy jechać jeszcze kiedyś do uroczyska, gospodyni groźna się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts