braza 16.08.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Wierz mi Wusiu, to nie jest szczyt moich możliwości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 wierzę mnie za to dopadło przedpracowe ADHD:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.08.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Angora dobrze się pali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Nie Lesiu, palić to się dobrze nie pali, ale wystarczająco dobrze myje się nią szybę kominkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.08.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Hej Brazunia! Pomysł przedni! Od jutra wdrażam w życie DAL! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Eeee, no to jeszcze musiałaś te grzyby przyrządzić, kochana, to znaczy się naprawdę miałaś zasuw! No, no, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.08.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Tiiiaaaa .... DAL był i się zmył, chociaż wszystko zaparło się totalnie abym celebrowała go naDAL Opis w dzienniku, trzeba jakoś ratować pozycję!!!!! Rasiu - bierz i używaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.08.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Ja sie zimy doczekać nie mogę bo też liczę na DAL Widze, ze kamieniarstwo u Was zatacza coraz to nowe kręgi. I dobrze! Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.08.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Wpadam czytam i umieram ze śmiechu... Podoba mi się ta DAL chyba ją zastosuję w weekend, bo.........Czas ze wsi do miasta wrócić. Koniec przyjemności. Szkoła się zbliża. Dziecię me to się pewnie i ucieszy bo dostęp do netu nieograniczony i sklepy i wogóle... Ale my starzy znaczy ja i małż oraz nasze najmłodsze -szczenię - to się raczej nie cieszymy..... - małemu to się urwie na całego. Teraz całodzienne szaleństwo w ogrodzie a za chwilę spacerki na smyczy. Biedulek, już mi go żal.....A to pakowanie ...............................Błeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Na kosiarkę to ja Ci nic nie poradzę, można próbować naprawiać albo kupić nową. Pęknięty przewód z wodą w środku pewnie Dobry Człowiek Ci wymieni. Umieram z ciekawości - która to już zmiana oblicza kominka i ścian? I to ma być DAL??? Oszukujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.08.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 porządek z truskawkami, sekatorem, w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Jeśli chciała obciąć wąsy z sadzonkami i młode wysadzić, to ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Lesiu, a coś taki zdziwiony nieboraku???? Tać cały czas powtarzam: "Przetrwają najsilniejsi!!!!!" Jeśli nie dadzą rady - ich strata Ubiegłoroczne eksperymenty przetrwały to pewnie znowu dadzą radę ... A tak na marginesie ... czym poobcinać pędy truskawek, jeśli nie sekatorem ...??? Sipatka, rozumiem Twoją starszą Latorośl, ale Was też Cudownie znowu Cię widzieć, Maylandziu Kamieniarstwo kwitnie, staje się rodzinną tradycją! I też mi się podoba!! Jakbym czekała na Dobrego Człowieka, to pewnie zdążyłabym się zestarzeć, zanim by dotarł, to nie Twój Anioł Depsiu ... na szczęście Pan Demolka powrócił z Saksów ... Czy ja mam iść na dół po telefon ze zdjęciami?? (zanim ktoś odpowie, niech najpierw zajrzy do dziennika ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.08.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 no ja byłam i może jednak idź po aparat omijając książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Się nie da .. leży na oczach ... Ale i tak muszę zejść - palić mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.08.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 to jak będziesz wracać weź aparat:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.08.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Jeśli chciała obciąć wąsy z sadzonkami i młode wysadzić, to ok... przecież to się fajnie wyrywa u nasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.08.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 też wyrywam Braza, olśniło mnie i też zamówiłam książki przez net. A już już miałam jechać .. do księgarni chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.08.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Taka dobra książka, gdy roboty full to tragedia. Ty na szczęście masz piętra a ja tylko w poziomie. Trzeba się wykazywać wielką siłą woli....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 No i co z tym aparatem i zdjęciami? Ty - a tę baterię sama zmieniłaś??? Jesli tak, to uwierzę, że mogę nauczyć się gotować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts