jamles 27.08.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 ten wpierdol Brazę wystraszył chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.08.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 No! Lata i szuka chętnych na te święta!Z ciepłolubnymi nie dyskutuję - różne są kółka zainteresowań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Mam nadzieję, że poszła szukać opieki dla domu na święta i Sylwka. Ja jestem ciepłolubna, ale nie upałolubna! Najlepiej to tak ze 25*C - świetna temperatura na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Gości mam, ale wpierdolu też się boję, dlatego tak póżno zaglądam ... Szukam kutwa, szukam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.08.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 No to szukaj, kutwa, szukaj... Wczoraj oglądałam znowu Ani Mru Mru i ich "Chińską restaurację" , po raz setny umierając ze śmiechu. I ten okrzyk "O, kutwa!", kiedy słynna zupa z Radomia wylała się na klienta... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Pojechali ... goście znaczy się. Fajnie było, nie powiem, właściwie to nic nie robiłam .... to dlaczego padam na pysk?? Chyba skończę z tym DAL-em, bo się wykończę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.08.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 No braza, nie mów, że DAL tak Cię wykończył... To może lepiej, że ja non stop we arbajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.08.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 DAL bywa męczący, bo cały czas trzeba myśleć o tym, żeby nic nie robić. Wiem coś o tym - trenowałam ostro aż zakwasów dostawałam! Ty nie myśl, Ty działaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.08.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ty nie myśl, Ty działaj!!! Myślisz...??? że niby jak nie będę myśleć to lepiej... hmmmm poczekam do soboty i spróbuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.08.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 To było do Brazy, żeby nam nie ściemniała, że "szuuuuka" i "myyyyśli". I tak Jej nikt nie uwierzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.08.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Upssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.08.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 MAL to taka namiastka DALa. Coś tak, jak ten basen Łośki zamiast basenu Depsi. Poproś, żeby ci ktoś zamiast ciebie go podsunął, to też trochę luksusu zaznasz:lol: (MAL: M=moment) No to moja wyobraźnia pojechała. Mnie M z miesiącem się skojarzyło. Czy to znaczy żem leniwa, czy wręcz przeciwnie - zarobiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Ja czekam na ZAL, gdzie Z= zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.08.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Dobrze, że nie RAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Przyszłam ... jakoś tak tęskno mi się zrobiło ... AGP - siemanko:) A jednocześnie proszę o rozwinięcie tego "R" ... Zimno mi - wieje, wilgotno, do d... taka pogoda, nawet w kominku rozpaliłam .... dobra, ja zawsze znajdę powód, żeby rozpalić w kominku, wiem, ale dzisiaj naprawdę musiałam - masssssakraaaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.08.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Przyszłam ... jakoś tak tęskno mi się zrobiło ... AGP - siemanko:) A jednocześnie proszę o rozwinięcie tego "R" ... Zimno mi - wieje, wilgotno, do d... taka pogoda, nawet w kominku rozpaliłam .... dobra, ja zawsze znajdę powód, żeby rozpalić w kominku, wiem, ale dzisiaj naprawdę musiałam - masssssakraaaaa!!! Siemanko R=rok U nas też chłodno i jakoś tak... jesiennie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 No dokładnie tego samego słowa przed chwilą użyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Mam wredny humor ... jutro zaczyna się szkoła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.08.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Mam wredny humor ... jutro zaczyna się szkoła ... Nie ty pierwsza, nie Ty ostatnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.08.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Mam wredny humor ... jutro zaczyna się szkoła ... Przepraszam bardzo ale Ty już chyba szkoły pokończyłaś co??? Teraz to z góry na tych co muszą wiedzę w ławkach zdobywać. Moje dziecię odkryło że na stronce szkoły są podręczniki i mówi do mnie: Ooo możesz sobie przeczytać i mi kupić. Ha ha ha już pędzę........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts