Gwoździk 04.09.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 ... A teraz: jak to qurna, nie wiem czego chcę???!!!! Wiem: końca roku szkolnego i wakacji, bo uwielbiam qurna nic nie robić i nie musieć rano patrzeć na zegarek!!!!! ...no właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Cieszę się, że Cię usatysfakcjonowałam Nierdzewny Siemanko wszystkim! Wczorajsze nocne niebo wyglądało pięęęęknieeee, ale kłamało .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 I dalej kłamie - wygląda, jakby miało padać, a nie pada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 I czego się złościsz??? Mi nie przeszkadza, że nie pada ... chociaż z lekka kropiło. Zapowiadają jakieś burze i ochłodzenie, w Waszym radiu też??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.09.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 w moim radiu jakiś Tadek gada ... mam nadzieję, że to nie ten przez małe t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.09.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 U nas upał dzisiaj przez cały dzień. Koszmar!Powoli się wdrażam w rok szkolny, ale tęsknie wspominam nasze wakacyjne treningi nicnierobienia. Obiecuję za rok bardziej się przyłożyć! Już mam plan na wakacje. Powstał... w Chorwacji. Wprawdzie były pomysły wyjazdu na Grenlandię, Islandię, Alaskę, Syberię albo przynajmniej do Norwegii, ale w końcu urealniliśmy je. Uroczysko się załapało. A na święta ktoś się znajdzie! MUSI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 A przepraszam, a Depsiowo też się załapało, mam nadzieję...? Ja się złościłam, ale teraz jestem już baaardzo szczęśliwa, bo od dwóch godzin u nas też pięknie pada! A to oznacza podlane wszelkie zieloności a i grzybki rosnące w swoim czasie. Yaaaay! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.09.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Wszystko zależy od tego, jak podzieli się Andrzejowy urlop. No i od pogody - czy będziemy uciekać nad wodę przed upałem, czy w góry przed powodzią. Na razie w planach jest Malbork, Hel, Bornholm, może Dania lądowa... Uroczysko po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.09.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Właśnie nadrobiłem dziennik ... Uśmiałem się tymi opowieściami o leżakowaniu Twoim i Agduś ... :) ...a zdjęcia jak zwykle przefajne ... nie oceniam techniki fotografii ... bo nie ma czego ... ale widoki oceniam - przefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.09.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 (edytowane) Agduś - jedź do Danii ... nie pożałujesz. Kiedyś spędziliśmy tam 3 tygodnie ...Wynajmowaliśmy domek na obrzeżach Kopenhagi od "byłego" Polaka. Telewizja po angielsku ... raj .... nawet śmieciarz udzielił mi raz instruktażu (płynnym angielskim!!!) w sprawie segregacji śmieci. Tylko trzeba codziennie daleko jeździć, aby zwiedzić dokładnie 3 wyspy. Polecam Legoland dla dzieci i dorosłych, safari - nie pamiętam gdzie ale chyba Knuthenborg, eksperymentarium i akwarium w Kopenhadze lub pod , główny pasaż Stroyed w Kopenhadze i wiele innych rzeczy o których mogę sobie przypomnieć jeśli chcesz. Porobiłem z wyjazdu pamiatkowe filmy, więc jak je obejrzę to sobie przypomnę. A... i jeszcze jedno ... Zabierz sporo forsy Edytowane 5 Września 2011 przez Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Tivoli w Kopenhadze, koniecznie. Dzieci oszaleją z radości!Moi mało nie ocipieli, latali cały dzien jak z piórkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.09.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 No właśnie - forsę trzeba zacząć zbierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Legoland jak najbardziej, na Bornholmie - fantastyczna zabawa! W ogóle wyspa jest cudowna!! No i do Danii w ogóle blisko z Uroczyska Gwoździku, my nie leżakowałyśmy ... my ostro trenowałyśmy!!!!!! Normalnie byłyśmy złachane jak koń po rodeo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.09.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 ..... Normalnie byłyśmy złachane jak koń po rodeo!!!! wybacz..... ale przeczytałem ..zachlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Dlaczego nie jestem zdziwiona ... Siemanko!!! Mam słoneczko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.09.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ja też mam i się nie chwalę! Czemu nie jesteś zdziwiona? Ja jestem! Jak można było nas podejrzewać o zachlanie?! Przecież nasz trening zakładał wykonywanie możliwie najmniejszej liczby czynności i to w dodatku wyłącznie przyjemnych. Zachlewanie się samo w sobie może i bywa przyjemne (rzadko), ale trzeba myśleć perspektywicznie - z braku białoruskiej wódki musiałybyśmy chlać dostępną w sklepie za lasem, a to z całą pewnością nie skończyłoby się niczym przyjemnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Duuużo bym dała za widok Was zachlanych, naprawdę, duuuużo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Lubię się chwalić, przynajmniej czasami .... Nie jestem zdziwiona, że Nierdzewny tak właśnie odczytał a nie inaczej, jestem zdziwiona, że mógł nas podejrzewać o taką aktywność ... no cóż ... Idę do dziennika i wrzucę parę zdjęć, najwyższy czas wyciągnąć te moje wypociny z otchłani zapomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.09.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 ... Nie jestem zdziwiona, że Nierdzewny tak właśnie odczytał a nie inaczej, jestem zdziwiona, że mógł nas podejrzewać o taką aktywność ... no cóż ... ... ... nie jestem ślepy ... ...mało tego ... ... czasami "widzę" więcej ...niewidząc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.09.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 PS. przerwa w meczu ... to się odezwałem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts