Agduś 12.09.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 To już nic więcej przez cały dzień nie zrobisz, a wieczorem i tak będziesz zmęczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Poradzę sobie albo zginę - innego wyjścia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.09.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Nie dajesz się, radzisz sobie, radzisz sobie, radzisz sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Przeżyłam, ale nikt mnie nie przekona, że takie doświadczenia są potrzebne ...Dzięki za energię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.09.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Potrzebne, potrzebne. Inaczej byś tam nie lazła i nie zostawiała ciężkiej kasy, którą można wydać znacznie przyjemniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Wolałabym inaczej nabywać potrzebnych doświadczeń niekoniecznie za taką kasę.... Szukałam kinkietów, a zamówiłam Młodej bluzę ... ciekawe ... Dobranoc, jutro muszę niestety wstać - oj, nie lubię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.09.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 A kto nie musi? Zamawiaj, zamawiaj! Magda będzie miała w czym chodzić, a i dla Małgo zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.09.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Wolałabym inaczej nabywać potrzebnych doświadczeń niekoniecznie za taką kasę.... Szukałam kinkietów, a zamówiłam Młodej bluzę ... ciekawe ... świeci Dobranoc, jutro muszę niestety wstać - oj, nie lubię!!!! to nie siadaj dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Jamles, znowu oplułam przez Ciebie monitor! Ha! JA jutro nie muszę wstać!!! Przez kilka dni nikt się nie żywi u nas, wszyscy sami - yaaaaayyyy! Trochę już jestem zmeczona sezonem, ale to normalne o tej porze roku. Kozaki w lesie się pojawiły u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.09.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 fajnie masz, że w lesie. U nas podobno na Piotrkowskiej, skórzane po 40 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 DPS-ia jak to nie musisz wstać a powitanie dla mnie przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Jamles, na Ciebie zawsze można liczyć I w końcu byłeś uprzejmy zajrzeć - no czuję się zaszczycona normalnie Kozaków to ja już nawet nie zbieram, podgrzybki się pokazują a moje ulubione kurki są cały czas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.09.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 ...... a moje ulubione kurki są cały czas!!! to jajek masz pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2011 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Jamlesik, jesteś boski!!!! Dobre wietrzne rano ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Czemu nie zbierasz kozaków? Dobre są, bo w przeciwieństwie do podgrzybków rzadko robaczywe. Zwłaszcza czerwone (jakkolwiek by to interpretować). Orzeł wylądował. Dodatek bardzo przypadł mi do gustu, a Andrzej dziękuje za płytkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.09.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Braza, narobiłaś mi ochoty na grzybobranie... chyba się jutro wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Heeeejjj!!!!! Ludzieeeeeeeee, co Wy już śpicie No dobraaaa .... to miłych snów .... Agduś, no ja się cieszyć!!! A kozaków już nie chcę, za dużo ich było do tej pory Łosiczko - byłam dzisiaj ... podgrzybki się pokazały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.09.2011 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Rozdarła się,ludzi pobudziła i...sama spać poszła:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 17.09.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Witam, witam.Braza nie poszła spać tylko pojechała Szanownego odebrać z dworca PKS 66 km od Uroczyska.Dotarliśmy o świcie do Uroczyska, parę godzin później zacząłem układać drewno a w przerwie p zrobiłem rundkę po okolicznych lasach i na obiad będziemy mięli zupę grzybową, mięsko w grzybowym sosie, "sałatkę" z grzybów.Witajcie serdecznie i miłego wieczoru życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.09.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Witam, witam. witam no to Braza musi podpisik zmienić Uwielbiam to uczucie, kiedy wstaję rano i wiem, że przez cały dzień mogę zapier...ć a te grzyby to możecie przemilczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts