Agduś 17.09.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 No nie!Podwójnie.Bo nie chwaliła się, że Szanowny Pan zawita w Uroczysku.Bo pojechała tak daleko autosem. Witanko!!! I gratulujemy kondycji - tak zaraz po przyjeździe układać drewno... A może to nie kondycji należy gratulować, tylko Brazie siły przekonywania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Witamy Szanownego! Jak rozumiem, teraz Braza zniknie z foruma - najpierw przywita sie z Szanownym i przydzieli zakres prac, potem pojedzie do Kołobrzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Tiaaa... I wyjdzie na to, że czekamy niecierpliwie na wyjazd Szanownego Pana, coby z Brazą pogadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.09.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 ja tam czekałem na Szanownego, żeby wreszcie z Nim pogadać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 A gdziez tam czekamy na wyjazd, ja miałam nadzieję, że w końcu kiedyś uda mi sie poznac Szanownego osobiście, a wciąż nijak nie możemy sie spotkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Braza u mnie wew lesie, ani zdechłego muchomora... Nie wiem co jest grane ale jeszcze nigdy takiej bryndzy grzybowej nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.09.2011 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 ..... u mnie wew lesie, ani zdechłego muchomora... u mnie som purchawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.09.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 U nas też bryndza. Przyjdzie jeszcze jeździc gdzieś po Polsce za grzybami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Tak, tak, od Krakowa w lubuskie doskonały dojazd, marne 4 godziny i jest się na miejscu! Purchawek fucktycznie w tym roku urodzaj jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.09.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 chyba przycupnę na A4 ....... wyjazd 307 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 O - i umówcie się i dobrze będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Karlusie było wcześniej się zameldować wczoraj przejeżdżałam mogłam Ci na żywo pokazać ile mam grzybków:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.09.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 ja grzybów nie zbieram ... bo się nie znam. Tzn. rozpoznaję maślaki ... i na tym bym skończył ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Siemanko Kochani!!! Kikiety z Ikei przyszły, zawisły nad sofą w salonie. Szkoda, że kasy na sofę ikeowską brak ... Grzyby są!!! Jak komu potrzeba - dawać do Uroczyska!!! Idę w końcu mojej kochanej koleżance kuchnię zwizualizować, bo się mnie wyprze ... Do później!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.09.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 .. a nie bierzesz pod uwagę, że my też się Ciebie wyprzemy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.09.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Tak, tak, od Krakowa w lubuskie doskonały dojazd, marne 4 godziny i jest się na miejscu! Jak tak dalej pójdzie, to kto wie... chyba przycupnę na A4 ....... wyjazd 307 Spoko, renia ma 7 miejsc. ja grzybów nie zbieram ... bo się nie znam. Tzn. rozpoznaję maślaki ... i na tym bym skończył ... Muchomorków nie rozpoznajesz? Luki w wykształceniu masz jeszcze z przedszkola! Siemanko Kochani!!! Kikiety z Ikei przyszły, zawisły nad sofą w salonie. Szkoda, że kasy na sofę ikeowską brak ... Grzyby są!!! Jak komu potrzeba - dawać do Uroczyska!!! Idę w końcu mojej kochanej koleżance kuchnię zwizualizować, bo się mnie wyprze ... Do później!!! "Kikiety" proszę pokazać. Sorki bardzo, ale na grzyby nie będziemy wpadać do Was w weekendy, póki jakiejś autostrady Katowice - Poznań przynajmniej (a lepiej Katowice - Szczecin) nie zbudują. Wybory blisko, nam przez samorządowymi asfalt wylali, to może rusz głową i załatw tę autostradę! Idź, idź, wizualizuj, najwyżej my się Ciebie wyprzemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 To co mi zostanie z tego pieskiego życia, jeśli jeszcze Wy się mnie wyprzecie????Idę się pochlastać!!! P.S. "Kikiety" pokażę jutro, dzisiaj za ciemno zdjęcia wyjdą do d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.09.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ty się nie chlastaj tylko wizualizuj na forumie. Możesz słownie. Mnie wyobraźni wystarczy, żeby sobie słowa zwizualizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/72/69/01/1772690198 Czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.09.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 O jak pięknie zwizualizowałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts