Agduś 22.09.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ewa, ja nie twierdzę, że Ty szukasz spisków. Ta moja znajoma to przypadek szczególny i chyba rzadki. W sumie, to biedna jest. Chociaż fakt, że każde niepowodzenie umie zwalić na jakiś spisek uknuty przeciwko niej osobiście, jej rodzinie albo przeciwko grupie społecznej, którą reprezentuje w danym momencie. I mimo że sama zawaliła, może mieć dobre samopoczucie jako ofiara spisku. (PS Zgadnij, na jaką partię głosuje.)Fakt, że są ludzie, jakich opisałaś. Ja uwielbiam zwyczaj mojej znajomej, która zamiast zadzwonić, wysyła smsa (bo taniej) z pytaniem, na które ja muszę odpowiedzieć. W porządku, jeżeli jakieś względy przemawiają za wysłaniem smsa w danym momencie (bo np. wie, że jestem w miejscu, w którym nie mogę odebrać telefonu), albo odpowiedź na pytanie leży również w moim interesie. Ale nie, ona pyta np. gdzie w Niepołomicach może kupić sznurek... No sorki, ale jaki ja mam biznes w wydawaniu choćby paru groszy, żeby jej odpowiedzieć? Oczywiście zaczęło mnie to denerwować po którymś razie, kiedy zauważyłam prawidłowość. Teraz "nie zauważam" smsa i czekam na telefon...A'propos koleżanki grzebiącej po pawlaczach przypomniała mi się fajna pani wynajmująca pokoje w Zakopcu. Pani uparcie sprzątała nam pokoje pod naszą nieobecność, mimo próśb, by tego nie robiła. Ale pobiła wszelkie rekordy, kiedy postanowiła mi pokazać, jaki straszny bałagan mają lokatorzy sąsiedniego pokoju! Chciałam przedłużyć pobyt o jeden dzień, mój pokój był zarezerwowany, więc pokazała mi sąsiedni, zajęty, pod nieobecność lokatorów i gromko komentowała ich koszmarny bajzel!Masz rację, że niektórzy są wybitnie beztroscy w stosunku do cudzej własności. Jedyna rada na takich - unikać.A do koleżanki od deski barlineckiej wpadłabym w szpilkach na metalowych flekach (najlepiej z zadziorem) z takim impetem, że nie zdążyłaby mi podać kapci. Oczywiście gdybym miała takie szpilki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Się temat rozwinął ... Ja mam dylemat, nie ukrywam, nie bardzo wiem, co dalej ... Pożywiom, uwidym Miałam taką fajną pogodę i co??!! No i po południu zrobiło się ble!!! A takiego zapału nabrałam do zmian w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.09.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ja czekam na zmianę... głosu. Pogoda sprzyja pracom w ogródku. Inna sprawa, że czasu też jakoś mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Trochę mi będzie żal tego akurat głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.09.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Poważnie się zrobiło to i ja, chwilowo poważnie się wypowiem... Z ludźmi, którzy wietrzą wszędzie spisek na dłuższą metę ani żyć ani współpracować się nie da... unikam takich jak ognia... Z drugiej strony... zostawić komuś niezaufanemu własny dom... hmmm.... nie wiem chyba bym się nie zdecydowała... U mnie parę lat temu mieszkała moja przyjaciółka... no ale do niej miałam zaufanie 100 %... Poza tym pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Najbardziej mnie wkurza ostatnio pogoda. Zapowiadają piękną ciepłą, słoneczną jesień, a tu co chwilę niebo za chmurami. Żeby chociaż te chmury wypowiedziały sie jakoś i deszczu z siebie trochę wykrzesały - ale nieeee, skądże! Ani słońca nie będzie, ani deszczu, żeby grzyby rosły. Wczoraj za stodołą kosiłam, zmachałam się jak koń na westernie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.09.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Wczoraj za stodołą kosiłam, zmachałam się jak koń na westernie! Jakiś kowboj cię w tej trawie dopadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Dosiadł... I pogonił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.09.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 eee tam zaraz pogonił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Noooo, dosiąść mnie to nikomu się nie udało - i nie uda! Chyba, że bym rozum straciła. Pogonić... hm... Sołtys nie umie pogonić... Za to ja jestem w tym świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Pochlebiasz sobie...A Sołtysa to na jakiś kurs trzeba posłać... Uciekam przez komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 (edytowane) Ja tam mogę Sołtysa przeszkolić, co mi tam .... ..... dobra, też się zwijam. Dajcie znać, gdy Depsia przestanie dyszeć żądzą zemsty .... ... matko jedyna, w pierwszym momencie napisałam "rządza" ... dziczeję ... Edytowane 23 Września 2011 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Sołtys dobra dusza, ciężko będzie go wyszkolić..., ale próbować zawsze można. Masz dużo czasu zimą, to zaproś Sołtysa na szkolenie. Przy okazji drewno porąbie. Chyba, że się szybko wyszkoli i Ciebie pogoni do rąbania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Sołtys nie umie pogonić... Za to ja jestem w tym świetna! ooooooo tak 100% prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.09.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 J...dyszeć żądzą zemsty .... ... matko jedyna, w pierwszym momencie napisałam "rządza" ... dziczeję ... Ty przynajmniej już mieszkasz... ja ostatnio może z bykiem wysmażyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Osia - ale może czy morze było z bykiem...? Wusia - czy Ty chcesz mi coś powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.09.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 czy tu gonią króliczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Bo tym dwóm zdrajczyniom to nagadam osobiście, złapię je jeszcze w tym roku... http://www.bandyci.org/img/majty.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 ja no skąd ja tylko przez grzeczność nie zaprzeczyłam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Gonią ... może złapią Ale nie jestem pewna, czy Depsia mnie złapie jeszcze w tym roku .... Moją maksymę szlag dzisiaj trafił, naharowałam się jak skrzyżowanie osła z pszczółką .... w ogrodzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts