braza 24.09.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Niczego!!! Jestem przeszczęśliwa, że je w ogóle mam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Agduś no jadłaś u mnie sałatkę prawda:lol: no i w niej były uszka ale jest duże prawdopodobieństwo że z grzybami bo z szynką tylko raz robiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Sałatki nie pamiętam. Ciastka tak. Zresztą ja do sałatek ostrożnie podchodzę, bo często są z kurczakiem. Do wszelkich uszek i pierogów też. Braza, i tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Sałatek nie umiem robić, a jeśli już się do nich zabieram to czyimiś rencami najchętniej ... Tak trzymam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 To tak, jak ja. Ale jeść lubię. Shell robi przepyszne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 następnym razem na luzie będziesz mogła u mnie konsumować wszystko bo uprzedzony ubezpieczony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Daleko ode mnie do Shell?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Niedaleko. Koło Opola mieszka. Jakbyś się wybierała, daj znać, to się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Kurde, Tikus Koreanus ni dojedzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Zgłodniałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Pociągiem dotrzesz. Pewnie przez Berlin będzie najbliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 A nie przez Paryż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Tak to chyba nie, ale od Depsi do Ciebie najbliżej przez Berlin. Przynajmniej internetowy rozkład jazdy PKP tak twierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 W internetowe rozkłady jazdy przestaję powoli wierzyć ... Przez przypadek "odkryliśmy", że jest drugi autobus z tego zadupia do Perły, w rozkłądzie nie raczyli go ując! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 A nie! W rozkłady jazdy PKS to ja w ogóle nie wierzę. A w internetowe to już zupełnie! Dawniej był jeden PKS i jedna chamska wredna baba w informacji, z której usług korzystałam, robiła łaskę udzielają skąpo swej wiedzy, która jednakowoż była aktualna. Teraz jest tysiąc pekaesów, każdy ma swoje autobusy i swoje rozkłady, a rzeczywistość się zachowuje, jakby o tych rozkładach w życiu nie słyszała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Rzekłaś! Nic dodać, nic ująć ! Zbieram się, oczy zaczynają mi się same zamykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 To samo miałam zapodać. Jutro... dzisiaj muszę zakupy zrobić w Selgrosie: 1. w imieniu klas pierwszych na stoły oficjalne, 2. w imieniu naszej klasy, na stół dla naszych dzieci, 3. w imieniu klasy Weroniki na ognisko klasowe, 4. w naszym imieniu, jeżeli coś mi się przypomni. Umówiłam się z koleżanką na 10 rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 No, ciekawam, czy już skończyłas zakupy. Siedzę dzisiaj pod kocykiem, w kózce się pali, dogrzewam się i próbuję nie dać się przeziębieniu. W sypialni czosnkiem jedzie jak u ortodoksyjnych Żydów! Może małe przeziębionko da się pokonać w jeden dzień...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.09.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 ło matko DPS-ia u siebie jakbym napaliła to bym chyba musiała do studni wodomierzowej wleźć upał u nas wspaniałe słońce no żyć nie umierać kuruj się bidoku w jeden dzień to wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.09.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Depsia, przecież na wsi zdrowie samo w powietrzu lata, to skąd Ty przeziębienie wzięłaś?Zakupy skończone dawno. Rodzina na Polach Chwały, a ja się byczę i napawam samotnością.Dziwne, bo niby mam to samo codziennie do południa, ale jakoś czasu na napawanie się nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts