braza 26.09.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Moja Niskość po schodkach specjalnych z wdziękiem siada w siodło, a Jej Wysokość Brazylia stoi cierpliwie i czeka aż się umoszczę. Ywentualnie z braku schodków jakiś "podnosiciel" w pobliżu się znajdzie .... Nie przesadzałam, za to z spróbowałam z lekka odgruzować miejsce zamieszkania ... spróbowałam, ale że nie wyszło to najlepiej zatem dałam sobie spokój ... Latorośl mi za to ktoś podmienił w tej Łomży, bo ta która wróciła sama bez jednej marnej sugestii posprzątała swój pokój :jawdrop: Do tej pory z szoku wyjść nie mogę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.09.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Tytułomania Was dopadła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 to szok u Brazy tak się objawia:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.09.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 (...)bo ta która wróciła sama bez jednej marnej sugestii posprzątała swój pokój :jawdrop: Do tej pory z szoku wyjść nie mogę!!!!Nie przejmuj się - to wkrótce minie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.09.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Sama??? Musiała się spotkać z tym kimś, co i Wero. Upadają dwa największe nastoletnie mity forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.09.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Z jakiej Łomży? Czemu ja o czymś znów nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.09.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 ... Latorośl mi za to ktoś podmienił w tej Łomży, bo ta która wróciła sama bez jednej marnej sugestii posprzątała swój pokój :jawdrop: Do tej pory z szoku wyjść nie mogę!!!! zięć przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 No to będzie musiał daleko iść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Dla takiego, który chodzi piechotą, nie warto sprzątać. Pewnie przyjedzie wypasioną furą (z kierowcą tatusia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 (edytowane) Tiiiaaaaa .... Depsiu rację masz, dwa największe mity forum sięgają bruku ... Ciekawe, czy utrzyma taki stan, czy też minie, jak mówi Yetuś ... Rozpoczęłam dzisiaj obkopywanie maliny a Szanowny dowozi próchnice, żeby obsypać coby zielsko wolniej rosło. Yetuś, niech Ci bozia w dobrach wszelakich wynagrodzi za ten pomysł ze starym próchnem!!!! Agduś, Szanowny i Latorośl w końcu (po trzech latach) wybrali się do Rodziców Szanownego - pobyli całe 2 dni i ... wrócili zadowoleni Edytowane 27 Września 2011 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Zadowoleni, że wrócili... Brazunia - jeszcze jak Twoje dziecko sięgnie naprawdę bruku i zacznie brukować (całkiem jak Ty!), to zwątpię we wszystko, co wiem o młodzieży. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Depsiu, najlepiej uznaj, że wiesz, że nic nie wiesz. I to się na pewno sprawdzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.09.2011 02:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Tiiiaaaaa .... Depsiu rację masz, dwa największe mity forum sięgają bruku ... Ciekawe, czy utrzyma taki stan, czy też minie, jak mówi Yetuś ... Tiiiaaaaa .... Mam dla ciebie 2 wiadomości: pierwszą - dobrą i ... drugą. Dobra: Tak naprawdę, to ja jednak wierzę, że "taki stan" się będzie utrzymywał... Druga: ...będzie się utrzymywał, gdy zostaniesz babcią... albo przynajmniej teściową (jak delikatnie sugeruje Jamles). Rozpoczęłam dzisiaj obkopywanie maliny a Szanowny dowozi próchnice, żeby obsypać coby zielsko wolniej rosło. Yetuś, niech Ci bozia w dobrach wszelakich wynagrodzi za ten pomysł ze starym próchnem!!!! Ciekawe, czy Szanowny też mnie tak błogosławi za ganianie z taczką po lesie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2011 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Yetuś, spoko, daleko nie gania to i błogosławieństwo możliwe jest jak najbardziej ... a nawet za chwilę zapytam ... za chwilę, bo ja gloryfikuję swoje motto a Szanowny ... hmmmyyy ... coś robi na zewnątrz, ciekawe co ...??? Latorośli chyba już przeszło, na chwilę, przez przypadek (oj, durna baba) zajrzałam do Jej przybytku i ... dobra, nic więcej nie powiem ... Miłego dnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.09.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 I wzajemnie, miłego razem z Szanownym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.09.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Weronice też trochę przeszło. Jest lepiej niż było, co nie znaczy, że jest zadowalająco. Po kilku prośbach i poleceniach dokonania zmiany tego stanu rzeczy, przeszłam do konkretnych argumentów. Rzekłam "Pewnie chcesz dzisiaj komputerować..." Dziecię zrobiło dziwną minę (mało przyjazną) i poszło do pokoju z Pepe Panem Królikiem. Ciekawe, co to znaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 No i co znaczyło? Obraziła się czy poszła posprzątać? Na dworze w dzień jest ciepło, ale rano i wieczorem to zimno jak 150, a w chałupie to już całkiem się wyziębiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.09.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Obraziła się. Posprzątała dzisiaj. U nas tak samo, ale chałupa się nie wyziębiła. O grzaniu jeszcze nie myślę, chociaż raz rozpaliłam w kominku dla nastroju i żeby spalić skorupy orzechów, które się w nim uzbierały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.09.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ZAZDROSZCZĘ WAM DYLEMATÓW: PALIĆ ILI NIET... Nie mam jeszcze kominka.... buuuuu.... i okienek skończonych.... buuu.... Se ponarzekałam... Pozdrawiam wszystkich Oś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.09.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Buuuu? Taż osie inne odgłosy wydają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts