jamles 30.09.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Buuuu? Taż osie inne odgłosy wydają! właśnie ............ takie np. http://www.youtube.com/watch?v=4scJ6jJdOD8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.10.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Buuuu? Taż osie inne odgłosy wydają! Ups... pomylyło mi się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2011 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 uuuuffff ... się napracowaliśmy i pracujemy dalej. Część relacji - właściwie fotorelacji - w dzienniku. Na więcej sił brak ... Buziaki Wam zostawiam!! P.S. Osiczka, nie bucz, niedługo będzie wszystko! Ja już rozpalam w kominku co wieczór, nawet gdyby się to Latorośli nie miało podobać - twierdzi, że gorąco ... To niech se okno otworzy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 eeeeeeeee łżesz nic nie ma w dzienniku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Wuśka,specjalnie dla Ciebie: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/68/Okulary.JPG/220px-Okulary.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 ta ściemo jedna napisałaś że są a wrzuciłaś godzinę później:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Bo mi się internet buntuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 to trza było napisać że będzie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 O! masz kolorowe wrzosy Ja wsadziłam w ub roku takie bardzi żywo-zielone i nawet przeżyły zimę i teraz sobie rosną, choć mało je widać, bo mi wszytko zarosło koszmarnie a nie chce mi się pielić. I tak niedługo zima, uschnie samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.10.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Czekam, aż mi się dziennik otworzy. Ewa, ja też wychodzę z tego założenia. A wiosną MUSZĘ coś sensownego wydumać na mój kwietnik, bo zwariuję! Mimo katorżniczej walki z chwastami, wciąż wygląda koszmarnie! Na razie wymyśliłam, że kupimy zrębki opałowe i grubo wysypię nimi ziemię pomiędzy kwiatami. Nie wiem, czy to dobry pomysł, bo one same muszą co roku przebić się z ziemi, więc właściwie tak samo jak chwasty. Jednak chwasty muszą zrobić to z nasion, a kwiatki z korzeni (znaczy byliny to są). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Widziałam. Różnicy nie znalazłam, ale widać mało spostrzegawcza jestem. Pasiak lepszy niż wybijanie okien sąsiadom. Zresztą do sąsiadów masz tak daleko, że by Ci się odechciało, zanim byś dotarła. Malinki pycha, dziękuję!. Kinkiety poproszę z bliska pokazać. Te niebieskie wrzosy to są chyba farbowane? Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.10.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Braza, świetne wrzosy... Ale czy Ty aby się Kochanieńka nie przepracowujesz??? Pozdrówka Oś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Straszliwie się przepracowuję, to już normalnie masochizm!!!! Najwyższy czas z tym skończyć!!! Ale ... został komputerowy pokój do zrobienia, gościnny trzeba by było też z lekka poprawić ... zamówiliśmy pewną baaardzoooo ważną rzecz, ale o tym cicho sza, jak przyjdzie, pewnie całe forum usłyszy ... Aga, a w czym Ty różnicy nie widzisz? A tutaj kinkiety z bliska na tyle, na ile aparat w telefonie pozwala. Pokój Młodej zrobię jutro - chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Muszę je w naturze zobaczyć, bo się nie odcinają od tapety na tym zdjęciu. Wyobrażam sobie, że mi się podobają.Pospiesz się z tymi zdjęciami, bo mnie ciekawość zżera, co tam wymodziliście w pokoju Młodej. I co to jest pokój komputerowy? Trumnę ruszyliście? Ja chcę zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Dobrze sobie wyobrażasz, bo one muszą Ci się podobać, innej opcji nie przyjmuję.Niieeee, trumna jest, jak była, komputerowy to ten, który teoretycznie jest drugim pokojem Młodej a w praktyce dostęp do niego mają wszyscy. Trumna musi poczekać ... Chyba kumam, w czym nie widzisz różnicy - ściana w salonie pomiędzy tapetami była szara, teraz jest jasna - ha!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 No nie zauważyłam!A trumna cierpliwa jest z natury, to i poczekać może jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Pewnie, cicho siedzi, w oczy się nie rzuca ... spoko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Dobrze, że lokatora nie ma, bo ci nie zawsze są spokojni, wbrew pozorom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 I za to każdego dnia dziękuję wszystkim siłom nadprzyrodzonym ! Spadam Aga, ślepia mi się zamykają same ... to wszystko z nadmiaru świeżego powietrza i oraz farby .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.10.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Przecie farba to twój najlepszy przyjaciel! Nogi mnie bolą okropnie, wyprałam dzisiaj 17 (nie pomyliłam się, 17) zmian pościeli, uprzednio pozwlekawszy je z wszystkich pokoi, potem je powynosiłam do ogrodu do suszenia, część już pozbierałam i poskładałam, w przerwach wyprałam jeszcze obrusy, ręczniki i ścierki. Jeszcze tylko będę musiała to poprasować i/lub pomaglować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts