Agduś 04.10.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 A ja chrzanię prasowanie pościeli, obrusów, ręczników i ścierek!Od razu poczułam się szczęśliwsza - nie muszę prasować tyyyylu rzeczy!Depsiu, poprawiłaś mi humor! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.10.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 A ja chrzanię prasowanie pościeli, obrusów, ręczników i ścierek! Od razu poczułam się szczęśliwsza - nie muszę prasować tyyyylu rzeczy! Depsiu, poprawiłaś mi humor! Dzięki! Agduś Też mój poziom hormonów szczęścia sięgnął zenitu NIENAWIDZĘPRASOWAĆ!!! Depsiu współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 No cóż, przynajmniej na coś się przydałam. Dzisiaj przede mną sprzątnięcie wszystkich czterech pokoi agro. Łazienki już posprzątałam, a to najgorsza i najdłuższa część pracy. Jeszcze tylko pokoje, potem jeszcze pokoje w domu, gościnny i chłopaków, bo tam też goście spali. 3 dni zabawy, a potem tydzień sprzątania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ..... Łazienki już posprzątałam ... Jeszcze tylko pokoje ...... czyżby Boże Narodzenie tuż, tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 No właściwie... całkiem blisko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) Mój poziom szczęścia też osiągnął szczyt, bo ja nie prasuję niczego !!! Jestem!! Idę do dziennika ... pokażę Wam coś ... Edytowane 5 Października 2011 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Moim dzieciom zdarza się chadzać w sukienkach albo spódniczkach, więc jednak czasem coś muszę wyprasować. A ja sama mam kilka bluzek koszulowych... No ale sezon się kończy. Niedługo będą dżinsy i bluzy w użyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Luknij tu http://moda.allegro.pl/plecaczek-fantasy-i1836262431.html Taki chciałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ale fajny!!!! Qurczę, kupiłam takie coś z możliwością przełożenia przez pierwś , ale ten jest świetny!!! Dzięki, muszę pomyśleć, mam jeszcze kilka godzin ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ten jest dokładnie taki jak mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.10.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 bardzo ladna sofa. Ona ma zdejmowaną sukienkę? Da się wyprac? Czeka mnie zmiana sofy w salonie, ta mi podchodzi.. Ila dałaś? I jak się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Pokrycie zdejmowane ze wszystkiego: z poduszek, z oparć i sukienka - nadają się do prania, ale podejrzewam, że w niskim temperaturach. To ikeowski Ektorp 3 osobowa nierozkładana. W Ikea kosztuje 899,00 (w białym pokryciu). Pokrycia można dokupić różne, taki mam właśnie zamiar w niedalekiej (mam nadzieję) przyszłości. Ja zamawiałam przez Allegro, bo i tak praktycznie na jedno by wyszło cenowo z dojazdem i z dowozem. Jest cudownie wygodna!!! Proszę, obejrzyj sobie na stronie Ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S09875841/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Sofa wygląda na wygodną, ale nie wiem, czy będę miała odwagę przyjechać teraz... Kiedy sobie wyobrażę, co mogą z taką białą sofą zrobić moje dziecka... Mam tylko nadzieję, że rozdziewiczą ją Wasze zwierzaki.Czyżby Młoda wkroczyła w fazę zieloną? Moja ma zielono-pomarańczowo-fioletową. A swoją drogą, jeżeli tak często będą Wam się gusty kolorystyczne zmieniały, to niedługo metraż zmniejszy się znacząco. No chyba, że przed każdym kolejnym malowaniem drapiesz poprzednie warstwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Sofa jest cholernie wygodna! A biała będzie tylko chwilę. Biała opcja jest po prostu najtańsza, tak że nie martw się o dziecka Zwierzaki się nie pchają - psuka nie daje rady wejść z tym swoim chorym kręgosłupem, a kicia jak dotąd nie raczyła poświęcić jej więcej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Kicia niebawem odkryje, że sofa jest wygodna - możesz być pewna. Tak samo jak i tego, że uczyni to tuż po powrocie ze spaceru w wyjątkowo deszczowym dniu.A jaki jest docelowy kolor sofy? I kto i ją obszyje??? Czyżbyś odkryła w sobie nowe talenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Z tymi talentami to chyba sama nie wierzysz .... Albo kupię pokrycie w Ikea albo Dekoria uszyje - ikeowskie szare kosztuje 700 zł na stronę Dekorii jeszcze nie dotarłam, więc nie wiem, ale też coś koło tego. Powoli powoli się dorobię, a co?? W kicię też wierzę, może jednak uda mi się być szybszą w taki wyjątkowo deszczowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Wyjątkowo deszczowe dni nadchodzą! Obawiam się, że możesz nie zdążyć! Lepiej poszukaj starego koca!A swoją drogą, to niezłe ceny pokryć! Chyba wolałabym się nauczyć szyć... Na pewno wolałabym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.10.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Sofa przytulną mnię się wydawa... Zieloności po łbie spacerują i sobie takowe farbki zanabyłam do spalni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 06.10.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Z kanapą od razu przytulniej się zrobiło, jeszcze jakiś fotel jeszcze by by się przydał Rozczarowałaś mnie z tym Allegro. Jakbyś wybrała się do IKEI to bys mnie przynajmniej odwiedziła . Może po fotel przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Jeśli kupisz najtańszy możliwy dezodorant i będziesz systematycznie przez 2-3 tygodnie spryskiwac nim sofę, to kicia nawet na 2 metry się do niej nie zbliży, gwarantowane. Sofa bardzo piękna i wygląda na rzeczywiście bardzo wygodną - gratuluję zakupu! I sielski widoczek - świetny, coraz bardziej zagospodarowana ta przestrzeń u Ciebie i rękę Gospodyni widać już właściwie wszędzie. Tylko jak ta ręka pracuje bez Ciebie, skoro ciągle siedzisz na sofie z kawą i papierosem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts