Chef Paul 16.10.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Brazka ... czytam i zaglądam ... dlaczego nie piszę ? ... odpowiedź u Anetki pozdrowionka serdeczne dla Szanownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 (edytowane) Cześć Kochani! Chefie, no ja poczytam i zastanowię się nad strzeleniem focha ... pewnie nie strzelę, bo i po co ... Ambercia ... łożesz wszelki duch!!!!! No cieszę się niezmiernie, że znalazłaś chwilę Dziękuję za pochwały, potrzebne były, bo zaczęłam się zastanawiać, czy warto było ... ale warto... Gagatki też tak stwierdziły po naocznych oględzinach wczoraj! A dzisiaj Szanowny wybył ... chyba faktycznie nie lubi malować ... Yetek, jaka rura????? Punkt dla Depsi i Agduś No ubiegłam kicię, kocyk położyłam ... kicia przyjęła to z godnością iście kocią. Edytowane 16 Października 2011 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Popaczałam na kolorki - bardzo żywe i intensywne. Mieliśmy żywe w mieszkaniu, przyznam, że było przyjemnie, ale teraz potrzebowałam odmiany. Może to starość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Pewnie, że warto, skoro Ty jesteś zadowolona... do następnego razu i następnego malowania. A Szanowny to dokąd wybył? Na morze już? Czy się po lądzie szlaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2011 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Witanko o poranku. Szanowny wybył na morze, niestety ... Kolejne 4 miesiące tracenia energii przede mną .... AGP, osobiście bardzo lubię ciemne kolory, ale w tym domu się jednak nie da ... walczyłam jak lwica i próbowałam sama siebie przekonać - nie wyszło, za ciemno Miłego dzionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.10.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Witanko o poranku.... przecież już prawie południe, tylko czemu u mnie -2 jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.10.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Jamles - termometr popukaj. Zatnął się Braza - okupiłaś się widzę w "indiańskie" mebelki w BRW ... to ino nie postaw na nich gorącego kubka bo ci okleina zlezie jak skóra z węża. Całe poddasze mam tym wymeblowane (przecie nie wyrzucę ) ale drugi raz bym nie kupiła ... Buziole kolczaste wszystkim w ten zimny ranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.10.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Buziole kolczaste wszystkim w ten zimny ranek na tem chwile schowaj kolce termometr puknięty, minus się zniknął, zostało samo 2 idę porobić na świeżym lufcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2011 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Jakie poludnie, to było bardzo wczesne rano!!!!! Jeżysiu, ło matko, jesteś????!!!!! Cudownie!!!! O Indianie wiem, uważam, w sumie jestem zadowolona, chociaż te kupowane wcześniej kilka lat są o wiele trwalsze. A mój termometr szlag trafił i mam spokój .... tylko qurna musiałam szyby dzisiaj skrobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ha, nie ma to jak stare przedwojenne meble z prawdziwego drewna, o! I świeci i nie piździ, bardzo przyjemnie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 u nas świeciło bez pizgawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.10.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ... .... tylko qurna musiałam szyby dzisiaj skrobać Ptaszki osrały ? ... I świeci i nie piździ, bardzo przyjemnie jest! ... właśnie ... +26*C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Chefie, a kaj tam ptaszki - zimno cholerne !!!! No mogłeś sobie darować te stopnie, na taką temperaturę to mi rok przyjdzie czekać Ogólnie to ja ze swoich mebli jestem zadooowooooloooonaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Paweł, znowu szczujesz???To niehumanitarne jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Mnie się tam wcale +26 nie podoba - za gorąco. Też mam Indianę. Na razie wytrzymuje nawet poczynania mojej pierworodnej. (Tfu, tfu ) A przedwojenne meble drewniane są wielkie i ciężkie (no, jeszcze zależy sprzed której wojny, bo te sprzed drugiej wcale mi się nie podobają) i ciemne i ponure. Do muzeum tak, do cudzego mieszkania mogą być, ale ja nie chcę u siebie. W dodatku korniki mają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Otóż to, psze Pani, otóż to (to względem tych drewnianych mebli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 No popatrz, jak się czasem zgadzamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 My się zasadniczo zgadzamy w wielu rzeczach, moja Droga Rozsądna Koleżanko. Nie zgadzamy się w paleniu papierosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Nie znacie się i tyle. A jak komu meble za ciemne, to zawsze mozna przemalowac na jasne. Kurde, chyba w kozie mi przygasa, muszę zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 I co, zdążyłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts