Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Kochani!

Chefie, no ja poczytam i zastanowię się nad strzeleniem focha ... pewnie nie strzelę, bo i po co ...:)

Ambercia ... łożesz wszelki duch!!!!! No cieszę się niezmiernie, że znalazłaś chwilę :wave:

Dziękuję za pochwały, potrzebne były, bo zaczęłam się zastanawiać, czy warto było ... ale warto... Gagatki też tak stwierdziły po naocznych oględzinach wczoraj!

A dzisiaj Szanowny wybył ... chyba faktycznie nie lubi malować ...

Yetek, jaka rura?????:eek:

Punkt dla Depsi i Agduś :)

No ubiegłam kicię, kocyk położyłam ... kicia przyjęła to z godnością iście kocią.

Edytowane przez braza

Witanko o poranku. Szanowny wybył na morze, niestety ... Kolejne 4 miesiące tracenia energii przede mną ....

AGP, osobiście bardzo lubię ciemne kolory, ale w tym domu się jednak nie da ... walczyłam jak lwica i próbowałam sama siebie przekonać - nie wyszło, za ciemno :yes:

Miłego dzionka!

Jamles - termometr popukaj. Zatnął się ;)

Braza - okupiłaś się widzę w "indiańskie" mebelki w BRW ... to ino nie postaw na nich gorącego kubka bo ci okleina zlezie jak skóra z węża. Całe poddasze mam tym wymeblowane (przecie nie wyrzucę ) ale drugi raz bym nie kupiła ...

Buziole kolczaste wszystkim w ten zimny ranek :hug:

Jakie poludnie, to było bardzo wczesne rano!!!!!

Jeżysiu, ło matko, jesteś????!!!!! Cudownie!!!! O Indianie wiem, uważam, w sumie jestem zadowolona, chociaż te kupowane wcześniej kilka lat są o wiele trwalsze.

A mój termometr szlag trafił i mam spokój .... tylko qurna musiałam szyby dzisiaj skrobać:bash:

Mnie się tam wcale +26 nie podoba - za gorąco.

Też mam Indianę. Na razie wytrzymuje nawet poczynania mojej pierworodnej. (Tfu, tfu :stirthepot:)

A przedwojenne meble drewniane są wielkie i ciężkie (no, jeszcze zależy sprzed której wojny, bo te sprzed drugiej wcale mi się nie podobają) i ciemne i ponure. Do muzeum tak, do cudzego mieszkania mogą być, ale ja nie chcę u siebie. W dodatku korniki mają!