DPS 18.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 No pewnie, że zdążyłam, jakby nie to i tak rozpaliłabym od nowa, a co! Z paleniem w kominku/kozie mam podobnie jak Ty. W sypialni ciepluśko, przyjemnie, mrrrrrrrrrr...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Znaczy się lubisz, tak samo jak ja?? W życiu bym nie p[przypuszczała, że tak mogę celebrować proces rozpalania w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Rajuuuu, czy Wy jeszcze śpicie, czy tak ciężko wszyscy pracują Dzień dobry:) Idę do ogrodu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 No pewnie, że bardzo lubię! Nie tyle sam proces rozpalania, choć też fajnie, co mieć rozpalone, mieć żywy ogień w domu i ciepło. Ekstra! Póki co rozpaliłam w stodolnej kuchni, lecę, bo jeszcze ostatnie zioła się dosuszają, trzeba będzie otrzeć i do słoików popakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.10.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 .... Idę do ogrodu!! wróciłaś już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Braza, nie szalej! Ciemno już. Wracaj z tego ogródka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 i pochwal się co zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Mam nadzieję, że Jej nic nie zjadło! Płot niby ma, ale kto wie, co może przez taki płot z lasu przeleźć?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Za wiele to by się nie najadło, cokolwiek by to nie było ... Wróciłam gdy jeszcze widno było, ale nie chciało mi się wdrapywać na górę - zaczynam energię oszczędzać, za dużo jej ostatnio utraciłam ... A co efektów bycia w ogrodzie - skopałam mu trochę tyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Albo dokąd ona mogła przez bramę poleźć...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Biedny ogródek... Czym Ci się tak naraził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Niczym, dla sportu kopałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Też mi dyscyplina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Dobra, jak każda inna, co ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 No dobra, wiem, czytałam - wizje miałaś, znaczy coś tam fajnego Ci urosło. Też bym kopała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Nie wiem, co fajnego mogło tam urosnąć, ale .... jutro sprawdzę - mało tego, mam zamiar jeszcze trochę mu ten tyłek skopać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 No wiesz, takie którym jedna babcia kury karmiła. Swoją drogą ciekawe, czy to przechodzi do jajek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Ho ho, widzę, że postanowiłaś zrobić przedzimowe uprawy w ogródku! Zadziwiasz mnie coraz bardziej, Brazuniu, słowo daję! I czy ja Ci nie mówiłam, że pierwsze dwa lata są najtrudniejsze? Potem to już człowiek jakoś się przyzwyczaja, a potem to nawet... bardzo lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 O rany, Depsiu, a co ja mogę uprawiać przed zimą? Mogę coś? Kopię bo lubię - nie to nie tak, po prostu stwierdziłam, że jeśli mam się brać znowu za malowanie ścian to wolę już wykorzystać ładną pogodę i coś w ogrodzie zrobić ... do głowy przyszło mi tylko "skopanie tyłka" Może na wiosne będzie lżej, jeśli teraz trochę to wzruszę ...? Szczerze mówiąc ... do wielu rzeczy jeszcze się nie przyzwyczaiłam nie mówiąc już o lubieniu lub nie, po prostu, robię to, co jest potrzebne (chyba, że tylko ja uważam, że to akurat co robię jest potrzebne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Mówiąc "uprawy" mam namyśli zabiegi agrotechniczne, czyli między innymi skopanie tyłka - tylko potem nie zagrabiaj, zostaw takie zbrylone łopatą na zimę, to mróz skuteczniej poprawi strukturę gleby. Ewentualnie możesz posiać późną jesienią koperek i pietruszkę - wiosną szybko wzejdą, jak tylko ziemia się trochę ogrzeje. Polubisz... Ja kiedyś nienawidziłam grzebać w ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts