braza 08.01.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 nie jestem w piżamie tylko w dresach Mozesz to jakos udowodnic ? Aktualnie tylko słowem Szanownego - bateria w aparacie wyładowana ciekaweże akurat teraz się wyładowała A coś Ty taki dociekliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.01.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ups Spoko!!! Czytałam o Twojej walce z photoshopem - dobry jesteś Tygrys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 A dobry, dobry... Czy Ty masz Słonko gości u siebie teraz?? Zgłupiałaś? Nikt o takiej porze na wieś nie jeździ. Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 A dobry, dobry... Czy Ty masz Słonko gości u siebie teraz?? Zgłupiałaś? Nikt o takiej porze na wieś nie jeździ. Ja też. Ale właściwie to czemu Przecież ładnie jest teraz na wsi ... No dobra, poddaję się, ja być może będę crazy i siem wybiorem w lutym - u Gagatki zapytanie jest do Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.01.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Hejka, ranne ptaszki Brazunia Ty z tymi końmi tak na poważnie, nie? Muszę częściej zagladać na foruma, bo to temat nurtujacy mego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.01.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ups Spoko!!! Czytałam o Twojej walce z photoshopem - dobry jesteś Tygrys A czemu tygrys widzisz jakieś podobieństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 No nareszcie!!!!!! Konie na poważnie, nawet bardzo na poważnie!!!!! A w obecnej dobie wszędzie jest blisko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ups Spoko!!! Czytałam o Twojej walce z photoshopem - dobry jesteś Tygrys A czemu tygrys widzisz jakieś podobieństwo? W każdym faciecie drzemie tygrys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 08.01.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 No nareszcie!!!!!! Konie na poważnie, nawet bardzo na poważnie!!!!! A w obecnej dobie wszędzie jest blisko ... No to teraz będę śledzić wszystko na bieżąco Kurza twarz chałupa nie wykończona a TEN mi o koniach zrzędzi ... wiem!!!! przyślę GO do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.01.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ups Spoko!!! Czytałam o Twojej walce z photoshopem - dobry jesteś Tygrys A czemu tygrys widzisz jakieś podobieństwo? W każdym faciecie drzemie tygrys tak ,szczególnie sa podatni na głaskanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 No nareszcie!!!!!! Konie na poważnie, nawet bardzo na poważnie!!!!! A w obecnej dobie wszędzie jest blisko ... No to teraz będę śledzić wszystko na bieżąco Kurza twarz chałupa nie wykończona a TEN mi o koniach zrzędzi ... wiem!!!! przyślę GO do Ciebie Dawaj !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 W każdym faciecie drzemie tygrys tak ,szczególnie sa podatni na głaskanie http://www.nurkowanie.info.pl/images/tygrysy1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.01.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 o ja ale ta mama jest odwaznajeżeli ten tygrys jest zyw to ja mimo tych panów w żółtych koszulkach bym się bał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 o ja ale ta mama jest odwazna jeżeli ten tygrys jest zyw to ja mimo tych panów w żółtych koszulkach bym się bał Ty mu się dobrze przyjrzyj - temu Tygrysu - cały happy jest - znaczy się z tym głaskaniem to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ale właściwie to czemu Przecież ładnie jest teraz na wsi ... No dobra, poddaję się, ja być może będę crazy i siem wybiorem w lutym - u Gagatki zapytanie jest do Cię W lutym to może już lepiej będzie... No dobra, poddaję się, ale... konie są cały czas! I jest dużo do pogadania!!! Mam nadzieję, że zrealizuje się ten plan, byłoby ekstra!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ale właściwie to czemu Przecież ładnie jest teraz na wsi ... No dobra, poddaję się, ja być może będę crazy i siem wybiorem w lutym - u Gagatki zapytanie jest do Cię W lutym to może już lepiej będzie... No dobra, poddaję się, ale... konie są cały czas! I jest dużo do pogadania!!! Mam nadzieję, że zrealizuje się ten plan, byłoby ekstra!!!! Noooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Dzień dybry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Dzień dybry Cześć Veruniu Cieszę się, że zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.01.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Dzień dybry cześć Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts