EZS 20.10.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 rehabilitacja ruchowa... bardzo słusznie ja bardzo lubię kopać ... jak mam czas. A jak go mam to szybko coś wymyślam, żeby nie mieć.. taki parszywy charakter. teraz czekam na liście, aż spadną, będzie tzw praca konieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Oooo, grabienie liści i utylizacja ich to jedno z moich ulubionych zajęć! Uwielbiam ten zapach, proces pozyskiwania nawozu na grządki... Potem wszystkie ciuchy przesiąknięte zapachem dymu z palonych liści. Od sąsiada, oczywiście, ja nie palę liści, w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.10.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Oooo, grabienie liści i utylizacja ich to jedno z moich ulubionych zajęć! Uwielbiam ten zapach, proces pozyskiwania nawozu na grządki... Potem wszystkie ciuchy przesiąknięte zapachem dymu z palonych liści. Od sąsiada, oczywiście, ja nie palę liści, w ogóle... nie wiem co napisac Chyba tylko ze sie zawstydze, iz zapalu, checi i sil do tych wszystkich agro_cos_tam starcza mi na tyle aby kielki w kielkownicy regularnie woda zalewac i wycinac Braza, Tys agro_cos_tam juz chyba pelna geba Nie teskno Ci choc troche do najpiekniejszego miasta z widokiem na Baltyk? No i Bry Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Moje brzozy obficie sypią drobnymi listkami. Listki leżą sobie w trawie. Leżą jesienią, leżą zimą pod śniegiem, a wiosną ich nie ma! Same się utylizują! I za to je lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.10.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Agduś, ja mam orzecha i dąb. na te nie ma co czekać, aż same.... bo jabłonka to owszem, po niej nie sprzątam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Kiedy moje orzechy urosną, też będę musiała grabić. Na razie są maleńkie i mają po kilkanaście listków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No właśnie, dokładnie oprzechy i dęby dostarczaja nam rozrywki. Ambercia - u mnie już 3 próby uzyskania tych głupich kiełków spełzły na niczym, rosną jakieś... hm... dziwne... Nie ma jak tego uciąć, a i małe takie i w ogóle, że jeść tego aż się nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 O tym grabieniu za późno powiedziałaś, Depsiu, zagrabiłam - ale nic straconego, jak się rozpędzę, to jeszcze raz skopię ten tyłek ... Żartuję, nie chce mi się już kopać, dzisiaj przemalowałam w kuchni ścianę - zrobiłam ją kiedyś na szaro a teraz postanowiłam ją oświetlić ... białą czekoladą A żeby było ciekawiej - pierdyknęłam biały pasek pod sufitem ... Żeby tylko mi pod sufitem nie pierdyknęło, to będzie okey!!! Dla ścisłości - nadal nie przepadam za grzebaniem w ziemi a zasada "przetrwają najsilniejsi" obowiązuje cały czas Terapia ruchowa .... hmmyyy ... dobre Amberciu - tęsknię jak smok, ale ... skoro powiedziałam "a" to i pociągnę dalej, chociaż nie wiem do jakiej litery dojdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No właśnie, dokładnie oprzechy i dęby dostarczaja nam rozrywki. Ambercia - u mnie już 3 próby uzyskania tych głupich kiełków spełzły na niczym, rosną jakieś... hm... dziwne... Nie ma jak tego uciąć, a i małe takie i w ogóle, że jeść tego aż się nie chce... Depsia, nie zamartwiaj sie! Tobie zdecydowanie lepsiejsze i smaczniejsze plony rosna, wiec kielki mozesz odstawic w niebyt Ja wyjscia nie ma, wiec w kielkach sie wrecz specjalizuje Aaaa zapomnialabym ... rosnie tez u mnie zakwas Brazunia, tez tak myslalam ... Uwielbiam Kolobrzeg i gdybym tam mieszkala, to sila by mnie nie wytrzebili Ale Twoje Uroczysko rowniez piekne, z klimatem i Twoje ... no dobra brak mu tylko Baltyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Braza, jak na osobę, która malować nie lubi, przejawiasz w tej dziedzinie przerażającą aktywność. Mnie czeka malowanie u Małgo i jakoś się zabrać nie mogę. Ale się zabiorę, obiecuję! Farby już kupione (to zawsze problem, bo nieprzyzwoicie drogie są), więc wystarczy... pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Nie wierzę, że Braza nie lubi malować! Ona UWIELBIA malować!!! Brazunia, jak będziesz miała wenę, to przerzuć szpadelkiem i zostaw tak, jeśli nie - też dobrze, niech się ogród cieszy, że w ogóle skopany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.10.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 O tym grabieniu za późno powiedziałaś ......... zapomniała, żeś miastowa a te skopane to pod pietruszkę i takie tam inne warzywa to trzeba było obornik znaczy się stajnik przekopać jeszcze wapno albo dolomit rozsypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 (edytowane) Stajnik to miał mi przywieźć Dobry Człowiek, ale Szanowny wybył ... sama tego przewalać nie będę, więc bulba!! Do wiosny niedaleko Ale wapno:eek:, że nie wspomnę już o tym dolomicie, bo zakłądam, że mnie nie obrażasz, Karlusie Amberciu, właściwie to w Uroczysku brakuje mi dwóch rzeczy: w jakiejś sensownej odległości porządnej cywilizacji i morza Jeśli ktoś nie ma słońca to proszę uprzejmie, przesyłam ... świeżo złapane nad modrzewiem Miłego dnia w zgodzie i przyjaźni Edytowane 21 Października 2011 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.10.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 (...)trzeba było obornik znaczy się stajnik przekopać jeszcze wapno albo dolomit rozsypać Jak stajnik, to nie wapno. Naprzemiennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.10.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Jak stajnik, to nie wapno. Naprzemiennie. wiadomo, że nie razem ..... jutro dolomit a po Andrzejkach łajno no chyba, że mróz ściśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Wiecie co, wypchajcie się , jakieś dolomity, wapna i inne stajenniki ... eeeee, poczekam na Szanownego !! Rany, próbuję usunąć z FirFoxa przeglądarkę Babylon - no nie chcę się goowno dać wywalić , a sama sie franca zainstalowała:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.10.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 (edytowane) jesteś pewna, że się sama zainstalowała to jest to? http://www.dobreprogramy.pl/Babylon,Program,Windows,12550.html współczuję i tu http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2108151.html chyba musisz do Maksia dryndnąć Edytowane 21 Października 2011 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 A co to - program jakiś z wirusem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Jamlesik, dzięki! O Maksiu myślałam, ale aż mi głupio. Zaraz spróbuję to coś wywalić, jestem pewna, że świadomie jej nie instalowałam, pewnie z jakimś programem przylazła menda jedna. Depsiu, bez obaw, to przeglądarka, ale potwornie upierdliwa i wredna!!!! Wieczorek wszystkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.10.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 .... pewnie z jakimś programem przylazła menda jedna..... z chrome chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts