DPS 30.10.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 E tam. Zaburzenia Brazy polegają na tym, że w ogóle wydatkuje energię, zamiast ją kumulować. Braza, nie wiem, po co u Ciebie ocieplenie zrobione, przecie tych warstw farby to będzie na niezłe ocieplenie. Pawełu - I wcale nie masz krótkich rąk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.10.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 E tam. Zaburzenia Brazy polegają na tym, że w ogóle wydatkuje energię, zamiast ją kumulować. Hhehehe, ja dziś starannie kumulowałam energię przed kompem na kanapie w pozycji horyzontalnej... FAJNIE BYŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 a ja się nałaziłam jak osioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Wusia - Ty wiesz, co my uważamy z tym Twoim zaangażowaniem w sprawy okołodomowe. Jak sama sobie nie pomożesz w temacie, to nikt inny tego nie może zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2011 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Depsia rację ma co do spraw okołodomowych absolutną i całkowitą!!! Łosiczko, nie jest mi zimno na szczęście, zaburzenia wynikają z faktu złego rozłożenia energii w różnych etapach ... ale to już nad tym pracuję Miałam niesamowitą ochotę popracować w ogródku ... usiadłam chwilę i ... deszcz mnie przekonał, że to głupi pomysł Siemanko wieczorne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 DPS-ia to wszystko przez to że póki co grzejemy kominkiem to w pralni zimno więc sporo bym czekała aż pranie wyschnie więc latałam jak głupia na górę z brudnym na dół z czystym i tak kilka razy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 No wiem, wiem... A ten świstak zawija te sreberka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 a dzisiaj nic nie robiłam poza byciem w pracy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ja nawet w pracy dzisiaj nie byłam ... Śpicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Tak!!! O takiej godzinie to my śpimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ja nawet w pracy dzisiaj nie byłam ... Śpicie??? Wczoraj udzielalim się towarzysko... A dziś nie wiedzieć czemu jakosik tak słabowito się czuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Alcazercer Łosiczko ... Cuuudnieee dzisiaj było!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 To prawda, piękny dzień był, a jutro ma byc jeszcze piękniejszy! I bardzo dobrze, bo my z Mojnym w piatek na Rugię sobie jedziemy, wracamy w niedzielę. Znowu pojadę sobie do mojego ulubionego najpiękniejszego sklepu na świecie! I pogoda wtedy ma być też piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 ooooooooooooo DPS-i szwendacz się załączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ta jest!!! Sezon agro zakończony, można się w końcu szwendać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 teraz błogie lenistwo:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Cuuudnieee dzisiaj było!!! PEWNIE, ŻE CUDNIE... Caluśki dzionek kumulowałam energię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Jakie błogie lenistwo? Jutro środa, dziecka do szkoły... Buuu! Wcale nie czuję się jak po długim weekendzie. Całe szczęście, że chociaż poniedziałek spędziliśmy w domu. No, ale teraz tylko trzy dni, w piątek kręgle wieczorkiem, w sobotę pewnie jakieś prace domowe, a w niedzielę LENISTWO! Braza, zdjęcia tej sypialni gdzieś są? Zastanawiam się tylko, kiedy meble przestaną Ci się w domu mieścić pomiędzy grubymi warstwami farby... A tak w ogóle, to wpadłabyś do nas, bo ja się wciąż nie mogę zabrać za malowanie u Małgo. A Tobie tak jakoś mimochodem to wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Z pomieszczeniem mebli spokojna główka, w razie "W" kolanem docisnę!! Jeśli wyjazd wypali przyszykuj farbę i wałek do malowania. A zdjęcia sypialni są, jutro może coś wycisne mądrego z mojej rozleniwionej totalnie głowy i jakiegoś wpisu dokonam. Spadam spać ... nożesz w mordę nie lubię wcześnie wstawać ... byle do 10-go listopada!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Spadam spać ... nożesz w mordę nie lubię wcześnie wstawać ... byle do 10-go listopada!!!! od świtu malowałaś te dzikie wino do oblania dzieła by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts