braza 02.11.2011 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Od świtu do nocy!!! Matko, Jamlesik, spać nie możesz czy z szychty dopiero wróciłeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 na szychcie sie nie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Tiiiaaaaa ... nie śpi ... ja na dyżurze w recepcji też nie spałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 No i co? Jest ten wpis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Jakoś śpiąco się zrobiło! I w pogodzie i na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Depsia, melduję, że wpis jest! Śpiąco??? Pół dnia spędziłam przed komputerem w oczekiwaniu na ochy i achy .... iiieeetaaaam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Nie marudź! Zapodałaś, że wpis jest, to i lecę oglądać. Zaraz będą achy i ochy. Albo odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 (edytowane) No dobra, gotowa jestem. Wprawdzie dopiero co ochałam i achałam na temat tego okropnego zimnego koloru ścian, ale mogę poochać o dzikim winie. Zastanawia mnie jednak owa "pustka" i brak mebli, bo o ile dobrze pamiętam, to miejsca na meble zbyt wiele tam nie zostało. Czyżbyś miała zamiar wymieniać te, które dopiero co zostały obochane???!!! Tę przepiękną szafę? Znalazłaś ładniejsze? Hmmm... Może nie przeglądaj w necie stron z meblami... A okolica zaiste malownicza. Edytowane 2 Listopada 2011 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 achhhh ochhhh cudnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.11.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 ooooooochiaaaaaaaaaaach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Kurczę, patrząc na okolicę, zastanawiałam sie, czy ja się nie pomyliłam i nie weszłam na mojego bloga z zeszłojesiennym wpisem... Sypialnia - no ładna, pewnie niedługo będzie nowa... Ach, jakaś Ty pracowita!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.11.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 fajnie ci wyszła ta sypialnia. Taką dawkę wina zniosę A co do widoków... u mnie też ładnie, tylko zimno, podziwiać się nie chce, chyba, ze przez szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Okeeeeyyyy, mogę powiedzieć, że od bidy czuję się usatysfakcjonowana ... Mebli wymieniać nie będę, ale trzeba nabyć (niestety, drogą kupna) parę wiszących szafek i jakoweś półeczki. Szafa się ostanie - jeszcze - do przypływu kasiory, później "won"!! Depsia, Ty się nie łudź u Ciebie aż tak pięknie nie jest, więc pomyłki być nie może I nie prowokuj mnie, bo faktycznie znowu coś zmienię ... A w ogóle ... dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Jak tylko znajdę czas i wstawię foty na bloga to Ci oko zbieleje, zołzo jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2011 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Znowu czasu nie masz ... to w końcu skończył się ten sezon agro czy nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 DPS-ia wstawiaj niech tam nawet i oko bieleje:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Teraz czasu nie mam, bo muszę odpoczywać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Którą szafę wywalasz??? Tę z sypialni? Przeca dopiero co ją kupiłaś! Jesteś niemal urzeczywistnieniem marzeń przemysłu meblarskiego. "Niemal" - brakuje Ci tylko męża-Rockefellera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.11.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Braza, moim zdaniem lepiej teraz wygląda... ale wisz... o gustach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2011 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ośka, ja też sądzę, że lepiej, znaczy się, mamy podobne gusta ! Przeca jeszcze nie wywalam tej szafy!!!!! Napisałam, że jak kasiora będzie to won, a nie "już won"!!!! Mam swój własny kubek, nikt już się nie pomyli, straszę z niego ja sama osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts