Agduś 06.11.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Z jakiego kubka straszysz osobiście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2011 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Dobry wieczór Państwu!Gdy zrobię zdjęcie, zaprezentuję ów straszszszszliiiwy kubek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.11.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 To leć po aparat! Ciekawam niemożebnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.11.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Brazunia, link doszedl ale odpowiadam dopiero teraz bo na wywczasach bylam i wlasnie wrocilismy A u Ciebie jak zwykle pelna walka z urzadzaniem i wiciem gniazdka Ty jednak lubisz robote, albo to robota kocha Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ambarciu, no cieszę się bardzo, a z tym kochaniem to jest tak: raz ona kocha mnie bez wzajemności, a raz ja ją (tę robotę) też bez wzajemności, w każdym razie jakoś się dogadujemy ... O taki kubek (jeno jakość kiepska, bo telefonem robione) Sama na nim nie straszę jak widać, księżniczka Brazylia mi wtóruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2011 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Słabo straszysz... bo, niewiele widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2011 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ośka, wystarczająco straszna jestem na żywo, córcia nawet nie dotyka tego kubka Miłego dzionka wszystkim życzę - u mnie zimno .... brrrryyyyy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2011 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Uprzejmie donoszę, że w dzienniku jest wpis i oczekuję konstruktywnych podpowiedzi na zadany w tym wpisie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.11.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 na estetyce lamp się nie znam więc nie pomogę, ale halogeny zamieniłbymna LED-y ze względów ekonomicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.11.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Braza, jeśli problematyczny zwis jest na środku kuchni,to dlaczego nie bierzesz pod uwagę plafonu?Plafon nie zgrzytałby ze zwisem nad stołem, nie rzucałby się w oczy, a coś o tym wspomniałaś.No i oświetliłby równomiernie całe pomieszczenie, a czasem jest taka potrzeba.Tym bardziej, że zwis nad stołem będzie punktowy.Tak mi się nasunęło, ale ja się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Primo - halogenów nie toleruję ze względów ekonomicznych oraz ekologicznych i żadna ich ekstraordynaryjna uroda do mnie nie przemówi.Secundo - masz na suficie od groma oczek, do tego dodasz dwie różne lampy... hmmm... nie za dużo grzybów w barszcz?Tertio - ja bym dała w miejsce zwisu kolejne oczko, a nad stolikiem zwis. Którykolwiek. Albo kup oba i wymieniaj - jeden w miesiącach nieparzystych, drugi w parzystych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.11.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ..... ale ja się nie znam. dowcip miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.11.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Brazunia, walnij sobie jeden bardzo prosty a zarazem ponadczasowy zwis nad stolem i bedzie git! Ja mam troche innego faworyta ... za niecale 18 polskich zlociszy Co wiecej, dla takiej kreatywnej osobki jak Ty, ta lampa moze miec wiele wcielen bo zmieniac, kolorowac i obklejac mozesz sobie ja do woli To Melodi z Ikea zerknij na bifory i aftery http://2.bp.blogspot.com/-aCVSYn49xgs/Td-SGhvJy7I/AAAAAAAABVo/-aE6Kwot4oM/s1600/Meddling+with+Melodi+00.JPG http://farm4.static.flickr.com/3288/2510732847_8a08902dac_o.jpg http://3.bp.blogspot.com/-OhMeOzST2yA/TceZKSyQ7dI/AAAAAAAAO0s/OrrgVG8f_eI/s640/P1000768-704902.jpg Fajna lampa, a pieniadze zadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Wprawdzie to nie zwis, ale jakbyś chciała zmienić stojącą w salonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.11.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 chyba zmieniłaś Brazie priorytety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Noooo, banalnie to zabrzmi, ale na Was zawsze można liczyć Efekt ??!!! Będzie jeden zwis i oczko, a który zwis to za cholerę jeszcze nie wiem ... Amberciu, dzięki piękne! Uwielbiam Ikea, ale te abażury są ...no właśnie abażury, a wyczyszczyć to później, szczególnie efekty działania skutków ubocznych kominka, to masakra! A w kuchni będzie piec kominkowy!!! Halogeny powoli wywalam, chociaż wolę ich światło od tych ledowych bo jest cieplejsze. Względy ekonomiczne na to mają przeogromny wpływ. Agduś, ale dlaczego wspominasz o ekologii względem halogenów? Przecież zużywają o wiele mniej prądu niż tradycyjne?? Tolunia, jeden zwis jest nad samym stołem, a ten drugi z boku, tuż obok oczka nad zlewem, czego pewnie za dobrze nie widać na tym projekcie. A poważnie ... skoro zamarzył mi się ciemnoczerwony blat, to jak myślicie, lepsza czarna czy czerwona lampa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.11.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 czarna jest ładniejsza... z jajem. Niezależnie czy pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2011 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 I taka odpowiedź mi pasuje Czy u Was też zimno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.11.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 ... Czy u Was też zimno?? ... to zależy co rozumiesz pod pojęciem "zimno" ... u mnie raczej ostatnio chłodno ... tylko w dzień do +24 a w nocy + 18 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2011 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Chefie ... no jak pragnę zdrowia, chciałabym mieć tak zimno w tej chwili ... Musiałeś??? Musiałeś??? Szukam kinkietu do salonu ale takiego, żeby pasował do tej czarnej lampy w kuchni ... Jak tak dalej pójdzie wyląduję na psychiatryku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts