Chef Paul 08.11.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Chefie ... no jak pragnę zdrowia, chciałabym mieć tak zimno w tej chwili ... Musiałeś??? Musiałeś??? ... ... eeeeeeeeeeeeee ... no nie musiałem ... usiłuję tylko zdefiniować pojęcie "zimna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Lampy obejrzalam, ale ja się nie znam, więc za diabła nie wiem. Nie wiem, co jest nie tak z halogenami, ale ja je bardzo lubię, na pewno oświetliłabym taką kuchnię jak Twoja właśnie halogenami. Pawełku - to już Twoim ulubionym sportem się staje, takie "szczucie" nas zimą, co? I tak bardzo lubię jesień! Właściwie to ja bardzo lubię każdą porę roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.11.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 ... Pawełku - to już Twoim ulubionym sportem się staje, takie "szczucie" nas zimą, co? I tak bardzo lubię jesień! Właściwie to ja bardzo lubię każdą porę roku... ... no COŚ TY ... Anetko ? ... zimno to zimno (niezależnie od definicji poczucia zimna) ... chyba poczuła byś "przepływ gorąca" na Kamczatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Brazula ja bym obstawiała czarną kulę i kuleczki kinkiety takoż niezależnie czy pasują bo są śliczne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A ja bym dała oczka ze szkła i ledy w środku, oraz jeden zwis czarny nad stołem.... Mógłby być i czerwony skoro blat czerwony.... ale jakoś czarny dla mnie bardziej się widzi... A ta lampa/zwis z Ikea to można np czarnym filcem podrasować i będzie super, al mycie pod prysznicem i też mało kłopotliwe... Witam tą straszącą kobietę Dawno mnie tu nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Noooo Arniko, faktycznie dawno Ciebie nie było, też witam Chefie - zimno to zimno, jak poniżej 20 stopni to zimno i koniec i kropka, a Ty masz powyżej, więc nie masz zimno - to tyle na temat definicji zimna Lampa będzie czarna, na pewno, a co dalej ... noż qurna nie wiem, podoba mi się jednak pomysł z czymś większym niż oczko w tym miejscu ... większe oczko ...?? A kinkiet do salonu (przy kominku) nadal spędza mi sen z oczu ... Zimno mi jest!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 W pokoju to nie zimno, mam 24*C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Mam 23 ... ale nadal mi zimno ... ja powinnam na Antypodach mieszkać !!! I nie pokazuj jęzora, bo to niekulturalne!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 jęzor czasem trzeba przewietrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Mam 23 ... ale nadal mi zimno ... ja powinnam na Antypodach mieszkać !!! I nie pokazuj jęzora, bo to niekulturalne!!!!! Nieprawda. Powinnaś rzucić palenie i przybrać trochę sadełka - od razu byłoby cieplej! A Wusia rację ma z jęzorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 dzięki DPS-ia za poparcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Towarzystwo Wzajemnej Adoracji, psia krew :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.11.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 A Ty Wunia już jęzorka nie pokazujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 pokazuję oczywiście jak się należy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2011 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Gwoździk, ło matko, jakie to szczęście, że nie zardzewiałeś!!!!!!!!!! Siemano Towarzystwo! Miły i spokojny wieczór mi się kroi, Latorośl do wód podążyła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ha - jak podrośnie, będziesz miała tak zawsze, zobaczysz. Tylko wtedy to czasem smutno jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.11.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Póki co, jestem na tym samym etapie, co Braza, ale moje za młode i za dużo ich, żeby wszystkie jednocześnie wybyły z domu. Nó coż... przyjdzie jeszcze poczekać... Braza, namieszałaś mi. Zwykłe żarówki i halogeny żreją dużo prądu i mocno grzeją. Świetlówki (znaczy "żarówki enegrgooszczędne") są ekonomiczne czyli ekologiczne (chociaż nie w chwili utylizacji). A jeszcze bardziej ledy, ale te znów mają zimne światło (chociaż niby są też i "ciepłe"), są drogie i dziwnie się zachowują czasem (u dziewczyn w łazience na przykład cały czas ćmiły lekkim światełkiem). No chyba, że coś zupełnie pokręciłam, co dzisiaj nie jest wykluczone, bo mam zjazd intelektualny po dwóch popieprzonych dniach. Dzisiaj na angielskim na szczęście wszystkie miałyśmy obniżoną inteligencję i czas reakcji, więc nie odstawałam tak bardzo. Epidemia jakaś, czy co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No przecież halogeny są reklamowane jako te zżerające do 50% mniej prądu niż zwykłe, no to jak to??? Za ledami nie przepadam, mają zimne światło, a energooszczędne nie do każdej lampy się nadają ... Depsia, pewnie że będzie smutno, ale jestem gotowa na takie poświęcenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Brazula teraz robią takie różniaste energooszczędne że do wszystkich pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts